Enerjisizlik

Yok maalesef attım bir şey çıkmadı diyince :KK43:

Evet hep evdeyim bir kızım var zaten evin ne işi bitiyor ne yemeği :) birde gece geç yatıp geç kalkiyor kızım bende onunla beraber bu şekilde bir düzenin içindeyim ve çok bunaldım. Zaten maddi anlamda sorunlar oturduğum evi hiç beğenmiyorum eşimle aramızda iletişim problemi var kendi annem abim maddi anlamda kötü durumdalar onları düşün kendimi düşün . Beynen çok yiprandim ve yoruldum
[/QUOTE]
Bu kadar sorun yaşayıp nasıl enerjiniz yüksek olabilir?? Kolye falan hikaye. quenzim Q10 kullanıyorum sabahları. Bayağı enerji veriyor bana hem de hücre yeniliyor.

Merhaba kadınlar kulübü :)
Derdim enerjisizlik, negatiflik, murphy kanunlarını hep üzerimde hissedip kendime çekmem falan... Çok yoruldum bu hallerimden ama çıkış yolu da bulamıyorum. Kan değerlerime baktirdim gayet normal dedi doktorum. Instagramdan bir sayfa gördüm orada böyle enerji veren bir kolye satiliyormus tam içeriğine girmek istemiyorum reklam sanilmasin diye fiyatı biraz pahalı ama bir umut bu tarz kolye kullanıp evet enerjim yükseldi evrenle aram düzeldi diyeniniz var mı ?

Zamanında stres bilezikleri vardı az keriz yolmadılar o bileziklerle o geldi aklıma konuyu okuyunca.

bende aynı sorundan muzdaribim maalesef gün içinde değil ama akşamları öyle bir yorgunluk çöküyorki hiç enerjim kalmıyor işte de yorulmuyorum üstelik masa başında çalışıyorum ama akşam 9 da uyuklamaya başlıyorum eşim geç saatlere kadar oturan birisi en azından 12 ye kadar eşlik edebilsem olmuyor yanında otursam bile uyuyakalıyorum ikimizde şikayetçiyiz durumdan tahlil yaptırdım d vitamini çok az eksik çıktı takviye kullanıyorum evde arginin vardı 1000 mg lık ondan içiyorum günde 1 tane yine de olmuyor :(

Bu zamanda enerjisi düşük olmayan kim kaldı? diyesim geldi vallahi.
Gerçekten herkes aynı sorunu yaşıyor.

Gerek yaşam şartları, gerek yaşadığımız ortamların etkisi sonucu enerjisiz bir hal aldık.
Kol kaldırıp iş yapmaya, iki gülümsemeye mecalimiz yok.
Bende bu aralar saldım çayıra mevlam kayıra durumlarındayım.
Allah sonumuzu hayır etsin.

Değil enerji kolyesi, trafosu gelse bu dip halleri düzeltir mi bilemedim...

Başka sıkıntılarınız da varmış.

Değerlerimiz normalse yürüyüş yapın.Ben ikiz bebeklerimle hava güzelse yürüyüş yapıyorum.4-5 km yürüyorum.ikiz bebek arabasiyla.Arada parklarda oynuyoruz.eve gelince bazen duşları, yemekleri biraz da oyun vs.9-9.30 gibi uyuyorlar.

Ben yürüdüğüm ve az yediğim zamanlar daha enerjik oluyorum o yüzden tavsiye ederim.

Konu sahibi ne yaptınız, bi çare bulabildiniz mi? Aynı durum bende de var maalesef, berbat durumdayım, 3 ay önce tiroit ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası hormonlar alt üst oldu. Az önce aylık kontrol için hastaneden geldim. Depolar yerlerde, ferritin sınırı 11 benimki 2. Demir hapı içemiyorum mideme çok dokunuyor, başka ne kullanılabilir

her şeye bakıldı mı?
b12 ve d vitamini özellikle
bu ikisi azsa pskiyatristler bile önce bunları toparla diyor...

Merhaba kadınlar kulübü :)
Derdim enerjisizlik, negatiflik, murphy kanunlarını hep üzerimde hissedip kendime çekmem falan... Çok yoruldum bu hallerimden ama çıkış yolu da bulamıyorum. Kan değerlerime baktirdim gayet normal dedi doktorum. Instagramdan bir sayfa gördüm orada böyle enerji veren bir kolye satiliyormus tam içeriğine girmek istemiyorum reklam sanilmasin diye fiyatı biraz pahalı ama bir umut bu tarz kolye kullanıp evet enerjim yükseldi evrenle aram düzeldi diyeniniz var mı ?
İnanma o tarz şeylere para tuxağı google yaz bir sürü şikayet var....kan değerlerine baktırmışsın ama bide troide baktır derim ihmal etme

Back
X