Ağrı yapar o doğru ama uykusuzluk hakkında bilgim yok ağrı arttıkca enfeksiyon artıyormuş
Merhaba, geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinKızlar Bir sorum olacak Bir haftadır çok uykum var sürekli uyumak istiyorum bi halsizim enfeksiyon da varmış bende belim ve kasıklarım ağrıyor enfeksiyon bi insanı bu kadar halsiz düşürebilir mi ya yaşayan var mı bu durumu
Depresyon demeyeli ruh halimi değişimi diyelim ve bunlar cok normal hepimizde olan normal seyler bol su tüket canımTeşekkür ederim ya sanırım evet ağrı ondan kaynaklı ama halsizliği bende çözemedim depresyona falan girdim sanırım
Merhaba, geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinilaç kullanıyorsanız eğer ki belki onlarda uyku yapabilir, ayrıca nazarda uyku yapabilir
Depresyon demeyeli ruh halimi değişimi diyelim ve bunlar cok normal hepimizde olan normal seyler bol su tüket canım
Rica kuuzum Rabbim şafi ismiyle şifa versinÖyle yapmaya çalışıyorum canım teşekkür ederim
Rica kuuzum Rabbim şafi ismiyle şifa versin
değer çok yüksekse uyku oluyor crp kaçtı sizizn
Amin Allahım sendende razı olsun. Canım sendede mi o problem var bendede pütürlü pütürlü geliyo prolaktinin yüksekmi senin normaşdeGögüsümden süt gelince onu da söylemiştim doktora Beta HCG falan da istemişti ama tekrar gittiğimde baktırıcam ona da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?