- 23 Mart 2019
- 35
- -22
- 8
- Konu Sahibi gelmisbulundum
-
Teşekkür ederimSizin seciminiz olacak yas sorun olabilir aile arasinda ama yinede sevgi engel tanimaz demisler bilemiyorum ben olsam hasta diye vazgecmezdim.ama yaşı bilemem ailenize danışın duygularınız dan emin olun.
İçim bir mutlulukla doldu son cümleyi okurken :) çok şükür ki sadece konuşması problemli. Onun dışında normal işlerini yapıyor. Hatta işine bile devam ediyor sorunsuz. :) teşekkür ederim yorum için1. Onbir yaşa kadar fark normaldir.
2. Eli ayağı, gözü kulağı olursun.
Ama bu adam engelli diyenlere inat:
ENGEL SIZ SINIZ de. Mutluluklar.
Konuşmayı sıkıntı etmeyin, he ediyorsanızda yönlendirebileceğim bölüm: Logopedi'dir.İçim bir mutlulukla doldu son cümleyi okurken :) çok şükür ki sadece konuşması problemli. Onun dışında normal işlerini yapıyor. Hatta işine bile devam ediyor sorunsuz. :) teşekkür ederim yorum için
Çok büyük bi engel değil anladığım kadarıyla ve yaş da çok uçuk bir fark yok. Biz de durum evlilik aşamasına geliyorsa aileler tarafları araştırır eğer tanimiyorsa ve bence bu çok güzel bi adet. Giderler çalıştığı yerde sorarlar mahallesinde sorarlar.... Bu sizin kararınız bir yola girmek ya da girmemekMerhaba iyi günler herkese. Daha evvel konuşulan erkeğin birden iletişimi kesmesi başlıklı bir yazı yayınlamıştım. Orada evlidir muhtemelen, kendini kaptırma vs diyenler de olmuştu. Şöyle ki o başlık açtığım kişiyle sonradan konuştuk ve görüştük. Kendisi hiç evlenmemiş biri. Ve mesleği de doğru. Yalnız bana uzun müddet yazmamasının belli bir nedeni varmış. Sonradan anladım.
(Öncelikle herkesin başına gelebilecek ve normal olan bir konu hakkında kesinlikle ayıplamaktan vs uzak; ailemden biriymişçesine sizden fikir almak istedim. Yanlış anlaşılmayı asla istemem. Yarınımızın ne olacağını kimse bilemez sonuçta. )
Yaklaşık 2 yıl önce yaşadığı bir kaza yüzünden beyin travması geçirmiş. Yürümesinde belli belirsiz sıkıntı var. Normal görünüyor hatta. entelektüel zekasında vs hiç bir sorun yok ama konuşması epey ileri derecede problemli. Ayrıca kalp pili vs de kullanıyor, kazanın etkisi sonucu. Görüşmemizde bana epey efendi biri gibi geldi. Yazışmalarda kurallara çok dikkay eden zeki biri. Hatta epey seviyorum onunla konuşmayı.Ama normal hayatta engeli var. Ve kendisi benden 9 yaş büyük. Ben bunları dert etmek istemiyorum ama ailem nasıl karşılar diye de tereddüt ediyorum. Siz olsanız yerimde ne yapar, Nasıl düşünürsünüz? Her türlü engel aşılabilir bunu biliyorum elbet ama bir yandan da acaba evlilikte sıkıntılar mı olur diyorum.
( hemen evlenecek değiliz elbet ama onun konuşmasından niyetini çözebiliyorum ve iş ilerlerse o safhaya gelebilir. Amacım bir şeylere olan kararımı erkenden vermek o yüzden)
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Önceleri sadece yazıyla anlaşabiliyormuş, terapiden sonra daha iyi olmuş zaten. Yine devam etse belki ilerletir ama haklısınızKonuşmayı sıkıntı etmeyin, he ediyorsanızda yönlendirebileceğim bölüm: Logopedi'dir.
Benim bir kuzenim var.cocukken bir araba çarptı ve bu yüzden yürürken hafif bir aksama var. Bizim cevrede bazı kişiliksizler ona bu yüzden sanki eksiği varmış gibi bakardı. Ama o kadar düzgün ve iyi bir insan ki anlatamam. Su anda evli ve iki çocuk babasıdır. Önemli olan sizin ne istediğiniz ve hissettikleriniz. Ama dışarıdan olumsuz yorumlara hazırlıklı olun.
[/QUO
Yoruma cok sevindigine göre kafanda okeylemissin sanirim :) mutluluklar.İçim bir mutlulukla doldu son cümleyi okurken :) çok şükür ki sadece konuşması problemli. Onun dışında normal işlerini yapıyor. Hatta işine bile devam ediyor sorunsuz. :) teşekkür ederim yorum için
Arkadaşlarım bile o tip yorumlar yaptılar. Ben de haliyle demoralize oldum. Ama iyi birine benziyor, cidden öyleyse de kesinlikle engelini dert etmek istemem kendi adıma.Benim bir kuzenim var.cocukken bir araba çarptı ve bu yüzden yürürken hafif bir aksama var. Bizim cevrede bazı kişiliksizler ona bu yüzden sanki eksiği varmış gibi bakardı. Ama o kadar düzgün ve iyi bir insan ki anlatamam. Su anda evli ve iki çocuk babasıdır. Önemli olan sizin ne istediğiniz ve hissettikleriniz. Ama dışarıdan olumsuz yorumlara hazırlıklı olun.
hepimiz engelli adayıyız maalesef...sağlıklı biriyle evlenip sonradan onunda sağlık problemleri çıkabilir..Allah şifa versin belki kaderiniz bu kişi çok mutlu olabilirsiniz kalbi güzel olsun Allah ta sizi mükafatlandırır hayat mucizeler ile dolu iyi gelebilirsiniz o kişiye ölümden başka herşeye çare varMerhaba iyi günler herkese. Daha evvel konuşulan erkeğin birden iletişimi kesmesi başlıklı bir yazı yayınlamıştım. Orada evlidir muhtemelen, kendini kaptırma vs diyenler de olmuştu. Şöyle ki o başlık açtığım kişiyle sonradan konuştuk ve görüştük. Kendisi hiç evlenmemiş biri. Ve mesleği de doğru. Yalnız bana uzun müddet yazmamasının belli bir nedeni varmış. Sonradan anladım.
(Öncelikle herkesin başına gelebilecek ve normal olan bir konu hakkında kesinlikle ayıplamaktan vs uzak; ailemden biriymişçesine sizden fikir almak istedim. Yanlış anlaşılmayı asla istemem. Yarınımızın ne olacağını kimse bilemez sonuçta. )
Yaklaşık 2 yıl önce yaşadığı bir kaza yüzünden beyin travması geçirmiş. Yürümesinde belli belirsiz sıkıntı var. Normal görünüyor hatta. entelektüel zekasında vs hiç bir sorun yok ama konuşması epey ileri derecede problemli. Ayrıca kalp pili vs de kullanıyor, kazanın etkisi sonucu. Görüşmemizde bana epey efendi biri gibi geldi. Yazışmalarda kurallara çok dikkay eden zeki biri. Hatta epey seviyorum onunla konuşmayı.Ama normal hayatta engeli var. Ve kendisi benden 9 yaş büyük. Ben bunları dert etmek istemiyorum ama ailem nasıl karşılar diye de tereddüt ediyorum. Siz olsanız yerimde ne yapar, Nasıl düşünürsünüz? Her türlü engel aşılabilir bunu biliyorum elbet ama bir yandan da acaba evlilikte sıkıntılar mı olur diyorum.
( hemen evlenecek değiliz elbet ama onun konuşmasından niyetini çözebiliyorum ve iş ilerlerse o safhaya gelebilir. Amacım bir şeylere olan kararımı erkenden vermek o yüzden)
Arkadaşlarım bile o tip yorumlar yaptılar. Ben de haliyle demoralize oldum. Ama iyi birine benziyor, cidden öyleyse de kesinlikle engelini dert etmek istemem kendi adıma.
Haklısınız. Allah hayırlısını nasip eder umarım.hepimiz engelli adayıyız maalesef...sağlıklı biriyle evlenip sonradan onunda sağlık problemleri çıkabilir..Allah şifa versin belki kaderiniz bu kişi çok mutlu olabilirsiniz kalbi güzel olsun Allah ta sizi mükafatlandırır hayat mucizeler ile dolu iyi gelebilirsiniz o kişiye ölümden başka herşeye çare var
Onun aynısı benim ailemde de oldu. Abimin genetik bir hastalığı var, o çıktıktan sonra annem aman kimseye yaymayalım abisinde varsa bıdırda da vardır genetik hastalık derler. Evlenmesi engellenir diye epey saklamıştı .Isteyen her insanda bir kusur ve bir engel görür. Benim kronik bir hastalığım var. Onun icin bile "Kimseye söyleme, seninle kimse evlenmek istemez" denildi mesela. Rabbim öyle akilsiz yapmasında biz kronik hastaligimiza razıyız :)
Ablacim evlenince çok konusmuyorlar zaten ...sorun olmaz. ..yaş zaten dert değil. .hep çocuk oluyorlar. ..☺sevgilerMerhaba iyi günler herkese. Daha evvel konuşulan erkeğin birden iletişimi kesmesi başlıklı bir yazı yayınlamıştım. Orada evlidir muhtemelen, kendini kaptırma vs diyenler de olmuştu. Şöyle ki o başlık açtığım kişiyle sonradan konuştuk ve görüştük. Kendisi hiç evlenmemiş biri. Ve mesleği de doğru. Yalnız bana uzun müddet yazmamasının belli bir nedeni varmış. Sonradan anladım.
Ablacim evlenince çok konusmuyorlar zaten ...sorun olmaz. ..yaş zaten dert değil. .hep çocuk oluyorlar. ..☺sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?