Engeli olan ve yaşça büyük biri hakkında ne düşünürsünüz.

gelmisbulundum

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2019
35
-22
8
Merhaba iyi günler herkese. Daha evvel konuşulan erkeğin birden iletişimi kesmesi başlıklı bir yazı yayınlamıştım. Orada evlidir muhtemelen, kendini kaptırma vs diyenler de olmuştu. Şöyle ki o başlık açtığım kişiyle sonradan konuştuk ve görüştük. Kendisi hiç evlenmemiş biri. Ve mesleği de doğru. Yalnız bana uzun müddet yazmamasının belli bir nedeni varmış. Sonradan anladım.

(Öncelikle herkesin başına gelebilecek ve normal olan bir konu hakkında kesinlikle ayıplamaktan vs uzak; ailemden biriymişçesine sizden fikir almak istedim. Yanlış anlaşılmayı asla istemem. Yarınımızın ne olacağını kimse bilemez sonuçta. )

sizin düşünceniz nedir?
 
Son düzenleme:
Sizin seciminiz olacak yas sorun olabilir aile arasinda ama yinede sevgi engel tanimaz demisler bilemiyorum ben olsam hasta diye vazgecmezdim.ama yaşı bilemem ailenize danışın duygularınız dan emin olun.
 
1. Onbir yaşa kadar fark normaldir.
2. Eli ayağı, gözü kulağı olursun.

Ama bu adam engelli diyenlere inat:

ENGEL SIZ SINIZ de. Mutluluklar.
İçim bir mutlulukla doldu son cümleyi okurken :) çok şükür ki sadece konuşması problemli. Onun dışında normal işlerini yapıyor. Hatta işine bile devam ediyor sorunsuz. :) teşekkür ederim yorum için
 
Konuşmayı sıkıntı etmeyin, he ediyorsanızda yönlendirebileceğim bölüm: Logopedi'dir.
 
Çok büyük bi engel değil anladığım kadarıyla ve yaş da çok uçuk bir fark yok. Biz de durum evlilik aşamasına geliyorsa aileler tarafları araştırır eğer tanimiyorsa ve bence bu çok güzel bi adet. Giderler çalıştığı yerde sorarlar mahallesinde sorarlar.... Bu sizin kararınız bir yola girmek ya da girmemek
 
Benim bir kuzenim var.cocukken bir araba çarptı ve bu yüzden yürürken hafif bir aksama var. Bizim cevrede bazı kişiliksizler ona bu yüzden sanki eksiği varmış gibi bakardı. Ama o kadar düzgün ve iyi bir insan ki anlatamam. Su anda evli ve iki çocuk babasıdır. Önemli olan sizin ne istediğiniz ve hissettikleriniz. Ama dışarıdan olumsuz yorumlara hazırlıklı olun.
 
 
Yoruma cok sevindigine göre kafanda okeylemissin sanirim :) mutluluklar.
 
Arkadaşlarım bile o tip yorumlar yaptılar. Ben de haliyle demoralize oldum. Ama iyi birine benziyor, cidden öyleyse de kesinlikle engelini dert etmek istemem kendi adıma.
 
hepimiz engelli adayıyız maalesef...sağlıklı biriyle evlenip sonradan onunda sağlık problemleri çıkabilir..Allah şifa versin belki kaderiniz bu kişi çok mutlu olabilirsiniz kalbi güzel olsun Allah ta sizi mükafatlandırır hayat mucizeler ile dolu iyi gelebilirsiniz o kişiye ölümden başka herşeye çare var
 
Arkadaşlarım bile o tip yorumlar yaptılar. Ben de haliyle demoralize oldum. Ama iyi birine benziyor, cidden öyleyse de kesinlikle engelini dert etmek istemem kendi adıma.

Isteyen her insanda bir kusur ve bir engel görür. Benim kronik bir hastalığım var. Onun icin bile "Kimseye söyleme, seninle kimse evlenmek istemez" denildi mesela. Rabbim öyle akilsiz yapmasında biz kronik hastaligimiza razıyız :)
 
Haklısınız. Allah hayırlısını nasip eder umarım.
 
Onun aynısı benim ailemde de oldu. Abimin genetik bir hastalığı var, o çıktıktan sonra annem aman kimseye yaymayalım abisinde varsa bıdırda da vardır genetik hastalık derler. Evlenmesi engellenir diye epey saklamıştı .
 
Ablacim evlenince çok konusmuyorlar zaten ...sorun olmaz. ..yaş zaten dert değil. .hep çocuk oluyorlar. ..☺sevgiler
 
konuşmada problem yaşayan ve kalp rahatsızlığı bulunan bi kaç arkadaşımda gözlemlediğim normale göre daha fazla öfke patlamaları oluyor çünkü kendilerini ifade etmede zorlanıyorlar..

yanlış anlaşılmasın bizim ne olacağımız belli değil benim de kronik bir rahatsızlığım var ve ömür boyu ilaç kullanacağım

benim demek istediğim tanıma aşamasında öfke kontrolünün olup olmadığına daha dikkatli gözlem yapman


mutluluklar dilerim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…