Engeli olan ve yaşça büyük biri hakkında ne düşünürsünüz.

yani ilerde bakıma muhtaç hale gelmeyeceğimizin garantisi yok tabi ama onda büyük bi risk varsa ben bu riski almazdım. onun dışında yaş ve konuşma problem edilecek şeyler değil.
 
Siz aşkı yakaladınız mı, kendinizi şanslı hissediyor musunuz, işin o tarafına bakın. Bunları bulmak zor çünkü. Bulunca da yapışmalı insan. Kalp pili takıyor olması elbette sağlıklı insanlara nazaran daha dikkatli yaşamasını gerekli kılıyordur. Hayatı boyunca böyle olacak. Buna ayak uydurabilecek misiniz? Bunu düşünmelisiniz.

Yaş farkına gelince, 27 yaş benim için olgun bir yaştır. Eğer 20'lerinde bir genç olsaydınız, bu kadar fark çok derdim de, bence yaşınıza göre 9 yaş fark dert değil.
 
İşte bazen ne kadar bencil olabiliyoruz, ne kadar şükürsüz olabiliyoruz..
Şimdi kendin ölç biç tart ve düşün.. Yapamayacaksan yol yakınken dön
 
Esim de benden 7 yaş büyük. Yani atla deve değil hoşlanıyorsan birşeyler hissediyorsan neden olmasın? Hayatta kimin başına ne gelecek belli mi? O yüzden içinden geldiği gibi yap. Sonuçta karşındaki bitkisel hayatta değil:) gayet normal bir insan, sadece biraz alışagelmiş olduğumuz normal in biraz dışında normal neydi "kalbi sakat olmasın"
 
Nişanlım benden 10 yaş büyük önemli olan sizin anlaşabilmenizde ve ortak paydada buluşabilmenizde.
Engeli için birşey diyemeyeceğim çünkü başıma gelmediği için gerçekçi bir yorumda bulunamayacağım.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.Ancak aileniz karşıdaki kişiye sizin gözünüzle bakmayacağı için sorun çıkarabilir.
 
Hepimiz engelli adayıyız ve ailemde engelli Kişiler var. Engel ne demek bilirim. Engelliyle yaşamak nedir onu da bilirim. Ama annen olsam sana engel olurdum. Kimilerine yorumum acımasız gelebilir ama düşenin halinden sadece düşen anlar. Yol yakınken ayrıl kuzum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…