- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
- Konu Sahibi gelmisbulundum
-
Cok haklisiniz bayildim yorumunuzsAblacim evlenince çok konusmuyorlar zaten ...sorun olmaz. ..yaş zaten dert değil. .hep çocuk oluyorlar. ..☺sevgiler
Bir ayagi digerine gore kisa yurudugunde aksiyor ama ben hic fark etmiyorum onemsemiyorumda.Eşinizin ne engeli var peki sizin için mahsuru yoksa. Çok geçmiş olsun ayrıca. Allah bağışlasın çocuğunuzu.
İşte bazen ne kadar bencil olabiliyoruz, ne kadar şükürsüz olabiliyoruz..Evet ne yazık ki öyle. Ki ben işim gereği engelli insanlarla iç içeyim devamlı, ona rağmen hayatımda olmasını hiç düşünmemişim. Hatta daha da kötüsü sanki hep sapasağlam kalacağım, ölüm hiç beni bulmayacak gibi yaşamışım. Şimdi onun farkına vardım.
27 yaşındayımYaşınız kaç? Zira vereceğiniz kararda bence bu cok önemli bir etken
Hem de ne gelişme !! ben yanlışlıkla bu konusuna yazıp hortlattimKonu sahibi yeni gelişmeler oldu mu
Hemde evli bekar ayırt etmeksizin yapıyor bunu.Önceki konunuza baktım da sürekli sosyal medyadan ilk mesajı atarak birileriyle tanısıyorsunuz.
Maalesef. Çok yazılacak şey var da susuyorum. Umarım yasattigini yaşarHemde evli bekar ayırt etmeksizin yapıyor bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?