- 10 Ağustos 2020
- 109
- 51
- 18
- 30
- Konu Sahibi Resimlipasta
Arkadaşlar ben 25 yaşındayım, çalışıyorum ve çalıştığım iş yerinde 1 yıldır flört ettiğim biri var ve beni çok seviyor hergün seni seviyorum, değer veriyorum vs. diye söylüyor (içinden gelerek), artık sevgili olmak istiyor, herkes bilsin istiyor, evlenmek istiyor ve ben güzel olduğum için bana dayanamıyor, yanıyor çocuk.
Benim kolumun 1i yok ve şeker hastalığım var ama kendisi çok sağlam biri.
Ben onunla konuşurken işin bu raddeye geleceğini tahmin etmemiştim çünkü benim engellerim var ama onun yok bırakır diye düşünüyordum ki bırakacaktı ama benim onu sevdiğim gibi sevecek birini bulamayacağı için bana bağlandı.
Evlendiğimizde benden hevesi geçerde bırakırsa diye şimdiden düşünmeye başladım üstelik bir de çok geri kafalı, ailesine kendini çok ezdirir bense bunun tam tersiyim.
Ben hayır evlenmeyecem dedikçe daha çok bağlanıyor, sana hep yardımcı olurum diyor ama ben inanmıyorum, buna inanarak kendimi ona bırakırsam ve dediklerini yapmazsa ben kalırım ortada sıkıntıyla.
Napıcam bilmiyorum benim durumumda olan varsa yazın lütfen.
Benim kolumun 1i yok ve şeker hastalığım var ama kendisi çok sağlam biri.
Ben onunla konuşurken işin bu raddeye geleceğini tahmin etmemiştim çünkü benim engellerim var ama onun yok bırakır diye düşünüyordum ki bırakacaktı ama benim onu sevdiğim gibi sevecek birini bulamayacağı için bana bağlandı.
Evlendiğimizde benden hevesi geçerde bırakırsa diye şimdiden düşünmeye başladım üstelik bir de çok geri kafalı, ailesine kendini çok ezdirir bense bunun tam tersiyim.
Ben hayır evlenmeyecem dedikçe daha çok bağlanıyor, sana hep yardımcı olurum diyor ama ben inanmıyorum, buna inanarak kendimi ona bırakırsam ve dediklerini yapmazsa ben kalırım ortada sıkıntıyla.
Napıcam bilmiyorum benim durumumda olan varsa yazın lütfen.