Engelim ve evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Resimlipasta

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
109
51
18
30
Arkadaşlar ben 25 yaşındayım, çalışıyorum ve çalıştığım iş yerinde 1 yıldır flört ettiğim biri var ve beni çok seviyor hergün seni seviyorum, değer veriyorum vs. diye söylüyor (içinden gelerek), artık sevgili olmak istiyor, herkes bilsin istiyor, evlenmek istiyor ve ben güzel olduğum için bana dayanamıyor, yanıyor çocuk.

Benim kolumun 1i yok ve şeker hastalığım var ama kendisi çok sağlam biri.
Ben onunla konuşurken işin bu raddeye geleceğini tahmin etmemiştim çünkü benim engellerim var ama onun yok bırakır diye düşünüyordum ki bırakacaktı ama benim onu sevdiğim gibi sevecek birini bulamayacağı için bana bağlandı.

Evlendiğimizde benden hevesi geçerde bırakırsa diye şimdiden düşünmeye başladım üstelik bir de çok geri kafalı, ailesine kendini çok ezdirir bense bunun tam tersiyim.

Ben hayır evlenmeyecem dedikçe daha çok bağlanıyor, sana hep yardımcı olurum diyor ama ben inanmıyorum, buna inanarak kendimi ona bırakırsam ve dediklerini yapmazsa ben kalırım ortada sıkıntıyla.

Napıcam bilmiyorum benim durumumda olan varsa yazın lütfen.

Arkadaşlar ben 25 yaşındayım, çalışıyorum ve çalıştığım iş yerinde 1 yıldır flört ettiğim biri var ve beni çok seviyor hergün seni seviyorum, değer veriyorum vs. diye söylüyor (içinden gelerek), artık sevgili olmak istiyor, herkes bilsin istiyor, evlenmek istiyor ve ben güzel olduğum için bana dayanamıyor, yanıyor çocuk.

Benim kolumun 1i yok ve şeker hastalığım var ama kendisi çok sağlam biri.
Ben onunla konuşurken işin bu raddeye geleceğini tahmin etmemiştim çünkü benim engellerim var ama onun yok bırakır diye düşünüyordum ki bırakacaktı ama benim onu sevdiğim gibi sevecek birini bulamayacağı için bana bağlandı.

Evlendiğimizde benden hevesi geçerde bırakırsa diye şimdiden düşünmeye başladım üstelik bir de çok geri kafalı, ailesine kendini çok ezdirir bense bunun tam tersiyim.

Ben hayır evlenmeyecem dedikçe daha çok bağlanıyor, sana hep yardımcı olurum diyor ama ben inanmıyorum, buna inanarak kendimi ona bırakırsam ve dediklerini yapmazsa ben kalırım ortada sıkıntıyla.

Napıcam bilmiyorum benim durumumda olan varsa yazın lütfen.
Kendinizi bu kadar kısıtlamayın kafa olarak. Herkes kötü değil ve inanın sevgi insana her şeyi yaptırabilir. Ama tabi şunu da unutmayın lafla peynir gemisi yürümez. Gözlemleyin. Size olan hareketlerini gözlemleyin. Hiçbir şey için acele karar vermeyin. Gerçekten dediği gibi bir insan mı bunu zaman gösterecek.

Engelinizin olmasi baskalarinin sizi sevmesine engel olamaz. Bunu bu kadar buyutmeyin. Tek kolunuzla cogu isinizi halledebildiginize eminim. Ve tabii calisiyorsunuz da. Daha ne olsun?

Ama bu kisiyle ilgili soru isaretleriniz var belli ki. Belki bu kisi evlilik icin dogru insan degildir. Sadece o istiyor diye evlenilmez tabii ki. Sizinde akliniza yatmasi lazim

Engeliniz evlilige de sevilmeye de engel degil. Kendinizi bu sekilde şartlandırmayın.
Kisiye gelince de gercekten sevdigini hareketlerine de yansitiyor mu? Sadece söylemekle olmaz.
Hem geri kafalı hem ailesine kendini ezdiren birini siz gercekten istiyor musunuz önce ona karar verin.
Çünkü ailesine kendini ezdiren bir erkek muhtemelen gerektiği yerde sizi de savunmayacaktır.

Engelinizin olmasi baskalarinin sizi sevmesine engel olamaz. Bunu bu kadar buyutmeyin. Tek kolunuzla cogu isinizi halledebildiginize eminim. Ve tabii calisiyorsunuz da. Daha ne olsun?

Ama bu kisiyle ilgili soru isaretleriniz var belli ki. Belki bu kisi evlilik icin dogru insan degildir. Sadece o istiyor diye evlenilmez tabii ki. Sizinde akliniza yatmasi lazim
Evet engelim sevmeye sevilmeye engel değil bunu kabullendim, ama aklıma yatmıyor ve çok ısrar ediyor hayalleri varmış beraber olmak istiyor ben çok netim onu küstürmek istemiyorum

Engeliniz evlilige de sevilmeye de engel degil. Kendinizi bu sekilde şartlandırmayın.
Kisiye gelince de gercekten sevdigini hareketlerine de yansitiyor mu? Sadece söylemekle olmaz.
Hem geri kafalı hem ailesine kendini ezdiren birini siz gercekten istiyor musunuz önce ona karar verin.
Çünkü ailesine kendini ezdiren bir erkek muhtemelen gerektiği yerde sizi de savunmayacaktır.
Evet sevdiğini hareketlerine de yansıtıyor.
Benim korktuğum nokta da tam olarak bu yani kendini ezdiren beni hiç savunamaz buna eminim.

At
İşyerinizde sevilmemenizin kolunuzla alakası yok, karakterinizden dolayi sevilmiyorsunuzdur..sinif arkadasimin bir kolu yoktu doğuştan gayet de severdik vakit gecirirdik , bir sinıf arkadasimiz ile evlendiler gayet de mutlular
Aynen kolumla alakalı değil zaten ben çok çekingenim, silik duruyorum, muhabbetlerde dedikodu vs yapmayı sevmiyorum o yüzden kendimde biraz çekiliyorum ve bunu bilipte canına minnet oluyor herkesin ama benim gibi olupta yine de sosyal olanlar da oluyor yinede onlar seviliyor bunu anlamıyorum

En büyük engel kalplerde ve zihinlerde olan bence. Ben şu an ki kocamla engeli olsa yine evlenirdim. Zira düşün ki çok yakışıklı birisi, boy pos on numara. Ama merhamet yok. Dövüyor, sövüyor, aldatıyor vs. Ne yapayım ki o zaman sağlamlığı?

Aynı şey onlar için de geçerli. Diyelim ki çok ama çok güzelsiniz. Sağlamsınız. Ama misal içiniz kötü. Kibirlisiniz, gaddarsınız, aşırı kavgacısınız, mutlu olabilir mi sizle?

Sabah sabah ne yapsam diye düşünürken çok yaratıcı olmamış ya.

Bunlar gerçek bu benim hayatım, ben de isterim hergünüm huzurlu geçsin ama niyeyse olmuyor keşke ben de normalini yaşasaydım ama tüm terslikler tuhaflıklar beni buluyor
Karakterleriniz tersse işiniz zor diye düşünüyorum.
Ama tabi belli olmaz evlilik birbirmizin eleştirmek değil ki birbirimize destek olmakdir sonuçta.
Birde size sadece iş yerinde mi seni seviyorum diyor. Orda hissettiriyor. Dışarda nasıl? İşin olmadığı günler size görüşelim konuşalım bir yerlere gidelim diyor mu

Yillar yillar once bi memur abi vardi onunda tek kolu yoktu. Ama o kdr o kadar iyi biri idi ki Allahim derdim eşi ne kdr sansli.yani bunlar sorun değil bi abimin dizden asagisi protez 2 cocugu var .mutlu olmak senin elinde inan .herkesin bir sinavi var Allah var gaygu yok iyi düşün .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X