Engelim ve evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşı taraftaki kişinin siz de yarattığı soru işaretleri çok daha önemli bana göre. Geri kafalı demişsiniz ailesine sizi ezdireceğini düşünüyorsunuz mesela bunları biraz açar mısınız?
Yani saygılı bir şekilde tartışamaz, küfür eder, dar düşünceli yani bende tam zıttıyım ve ailesine de kendini hep ezdirir ezdirmemek içinde hep kahvelerde zaman geçirir
Ben de akıl veririm yapamaz

Yani saygılı bir şekilde tartışamaz, küfür eder, dar düşünceli yani bende tam zıttıyım ve ailesine de kendini hep ezdirir ezdirmemek içinde hep kahvelerde zaman geçirir
Yani bence hiç oluru yok bu işin sonrasında üzülürsünüz. Sizin engelinizle alakalı değil tamamen karşınızdaki kişinin kişiliği ile alakalı bir konu.

Karakterleriniz tersse işiniz zor diye düşünüyorum.
Ama tabi belli olmaz evlilik birbirmizin eleştirmek değil ki birbirimize destek olmakdir sonuçta.
Birde size sadece iş yerinde mi seni seviyorum diyor. Orda hissettiriyor. Dışarda nasıl? İşin olmadığı günler size görüşelim konuşalım bir yerlere gidelim diyor mu
İi dışında da telefonda konuşuyoruz hep diyor, dışarıda da hep görüşmek istiyor ama ben küçük şehirde olduğumuz için çekiniyorum

Yillar yillar once bi memur abi vardi onunda tek kolu yoktu. Ama o kdr o kadar iyi biri idi ki Allahim derdim eşi ne kdr sansli.yani bunlar sorun değil bi abimin dizden asagisi protez 2 cocugu var .mutlu olmak senin elinde inan .herkesin bir sinavi var Allah var gaygu yok iyi düşün .
Aileme bile derdimi söyleyemiyorum çünkü anlamazlar çok sinirli, destek olmayan, hata yapma imkanı vermeyen aliem var, ben de Allah'a sığınıyorum başka da elimden bir şey gelmiyor

İi dışında da telefonda konuşuyoruz hep diyor, dışarıda da hep görüşmek istiyor ama ben küçük şehirde olduğumuz için çekiniyorum
Önemli olan size normalde nasıl davrandığı.
Engel durumu demişsiniz ama ben bir engel durumu göremiyorum. Bence engel sapıklık, katil olma egilimi, öfke kontrol problemi gibi şeylerdir. Çünkü bunlar insanın mutlu olmasına engeldir. Diğerleri hepimizin başına 10 sn sonra gelebilecek meselelerdir

Aileme bile derdimi söyleyemiyorum çünkü anlamazlar çok sinirli, destek olmayan, hata yapma imkanı vermeyen aliem var, ben de Allah'a sığınıyorum başka da elimden bir şey gelmiyor
Memursin hata yapsan nolur baskacyere tayin ister gidersin evlilik kumar gibidir .ama adami iyi tani sinyalde veriyor kisilik hakkında

Bu adam sizi sevmiyor, güçsüz bulmuş iyi ezerim, hem de memur, bütün maaşını da alırım gık diyemez diye düşünüyor. Nasıl bir sevgi zaafınız varsa adamın ağzından çıkan iki yaldızlı lafa tav olmuşsunuz, ama adam en az kendi kadar sorunlu ailesi ile gümbür gümbür geliyor.

Evet kişilik olarak çok ayrıyız
Bir defa engel sevmeye ve sevilmeye engel değil. Neticede hekes bir engelli adayı.
Senin derdin engelin değil, bu cevabı kendin verdikten sonra bizden ne bekliyorsun acaba, yok siz kişilik olarak ayrı değil aynısınız dememizi mi?

Arkadaşlar ben 25 yaşındayım, çalışıyorum ve çalıştığım iş yerinde 1 yıldır flört ettiğim biri var ve beni çok seviyor hergün seni seviyorum, değer veriyorum vs. diye söylüyor (içinden gelerek), artık sevgili olmak istiyor, herkes bilsin istiyor, evlenmek istiyor ve ben güzel olduğum için bana dayanamıyor, yanıyor çocuk.

Benim kolumun 1i yok ve şeker hastalığım var ama kendisi çok sağlam biri.
Ben onunla konuşurken işin bu raddeye geleceğini tahmin etmemiştim çünkü benim engellerim var ama onun yok bırakır diye düşünüyordum ki bırakacaktı ama benim onu sevdiğim gibi sevecek birini bulamayacağı için bana bağlandı.

Evlendiğimizde benden hevesi geçerde bırakırsa diye şimdiden düşünmeye başladım üstelik bir de çok geri kafalı, ailesine kendini çok ezdirir bense bunun tam tersiyim.

Ben hayır evlenmeyecem dedikçe daha çok bağlanıyor, sana hep yardımcı olurum diyor ama ben inanmıyorum, buna inanarak kendimi ona bırakırsam ve dediklerini yapmazsa ben kalırım ortada sıkıntıyla.
Birde o iş yerinde sevilen ben dışlananım ve ailesi de kabul etmezde orda da dışlanırsam diye çok korkuyorum.

Napıcam bilmiyorum benim durumumda olan varsa yazın lütfen.
Canim bnde engelliyim seni çok iyi anlıyorum öncelikle ailen senin evlenme ne müsade eder mi önyargılı değiller mi eğer değillerse karşında ki insana tam olarak güvenip öyle yolla çıkmak lazım sonrasında mahçup olmak var bn sırf annem kardeşim öğrendi diye ayrılmak zorunda kaldım istemedi ler bnde karşımdaki ne güvenip ailemi ezip geçemedim çünkü sonunda pişman olmak var eğer karşındaki insanin ailesiyle iletişimi iyi değilse kendini ezdiriyor sa senin de o ailede o kişiyle mutlu olman imkansız aşk birgün biter malesef haberin olsun cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X