Engellemelimiyim

Siz ister engelleyin ister silin bir şey değişmeyecek. Adam kafasında bitirmiş.

Üzülmenizi istemem ama bence başka biri var. Engelleyin her yerden görmesin sizi dediğiniz gibi elinde nasıl olsa dönsem hemen döner bana gibi bişey düşünmesin ama fake hasaplardan sosyal medyalarını falan eklediklerini falan kontrol edin en azından bilirseniz içiniz de bitirmeniz daha rahat olur. Yoksa soru işaretleriyle dolar kafanız. Neden bitirdiğini arayıp açıklama gereği bile duymamış ne kadar ayıp belki de düşündüğünüz veya tanıdığınız kadar iyi anlayışlı biri değildi siz fark etmediniz. Sadece öğrenmek adına bakın sonda engelleyin kesinlikle meraktan ölseniz dahi olsa engelleyin her türlü benim havası vermeyin derim naçizane

Ben anlamadim. Zaten o heryerden engelledi ise sizin nedrn engellemenize ne gerek var? Belli ki bitirmis. Geri de donmeyecek. Numarayi saklamanin silmemenin ne anlami var onu da anlamadim. Insan gercek yuzunu ayriliklarda gosterirmis. Belli ki karaktersizin teki. Ayagina kadar cagirmis sizi. Beraber vakit gecirmissiniz. Donunce aramis konuzmussunuz. Hatta niye aramiyorsun diye sersenisymte bulunup arkasindan da engellemis. Dengesizin teki iste. Birakin oldugu yerde kalsin. Hayatiniza devam edin. Sepetinizdeki bir curuk elmadan kurtuldunuz gibi dusunun.

Sevgisinin bittiğine inanmıyorum demişsiniz e peki neden ayrıldı o zaman soruyorum size ?? Sizi gönderdikten 1 saat sonra ayrılan adamdan bahsediyorsunuz.Tabiki başka biri var şuanda net.Kabullenin biran önce bence.

Bence engelleyin. Onu unutmak zo run da si niz. Baska yolu yok.
Sizi engellemis, hayatindan cikarip kapinin onune 1 kere koyan insan size deger veriyor olamaz. Ölseniz ulasamayacaksiniz ona. Bi kere yapan bi daha yapar hem. Baska adam mi yok. Onunuze bakin 1 kere bitmis iliskiden zaten hayir gelmez, o heyecan sönmüstür.

Bence engelleyin. Onu unutmak zo run da si niz. Baska yolu yok.
Sizi engellemis, hayatindan cikarip kapinin onune 1 kere koyan insan size deger veriyor olamaz. Ölseniz ulasamayacaksiniz ona. Bi kere yapan bi daha yapar hem. Baska adam mi yok. Onunuze bakin 1 kere bitmis iliskiden zaten hayir gelmez, o heyecan sönmüstür.
Tmm

Buna benzer bir konu açmıştım. Benimki daha vahşiceydi ve hiç sevmedigi halde aylarca rol yaptığını ağladığını öğrendim. 2 senelik emeğimi çöp etti. Bir gün ansızın engellendim. Her zamanki olaylarımız saniyodum. Akşamına annesi aradı, meğer bu şerefsiz başkasıyla sozlenecekmiş. Beni de hiç sevmemiş. Düşün adam kızı bulmuş tanışmış konuşmuş, aynı anda beni de oyalamiş dalga geçmiş. Kıza evlenme teklifi etmiş, kız kabul edince de beni engellemiş. Üstüne hakaret yedim. Emin olun sizinki de birini bulmuştur. Limanlarına başka gemi yaklaşmadan diğer gemiye yol vermiyor bu adiler.
Sakın seni sevdiğine kendini inandirma. Sonra hayalkırıklığı yaşarsın

Daha önce konu açtım bunla ilgili..
6 aylık Bi İlşkim bitti. Herşey çok güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum en azından öyle iyi ve aşık taklidi yapıyordu.hep beraber kalıyordu beraber vakit gecirdik İlgiliydi hiç konuşmadığımız gün olmuyordu. Kendisi zaten her zaman yazardı VS.
Başka şehire taşındı iş için. Ve beni cağırdı yanına özledim diye sonra ben gidip dönünce ayrıldı. 2 gün sonra. Sabah soğuktu zaten akşama niye aramadın Ne yapıyorsun diye aradı sesin cıkmıyor dedi. Bi saat sonra ayrıldı.
Dönmesini istemiyorum desem yalan olur bir yandan bekliyorum maddi manevi cok yanında oldum zor zamanında sıkıntısında. Tüm emeğim fedakarlığım bir hiç miydi. O da bana ilgili ve fedakardı bende geri durmadım hiç. Şimdi şu geldiğim duruma bakın. Her yerden engelledi aramayayım diye. Yazmamayum diye. Cünkü baya aradım mesajla ayrıldı Bi kere bile açmadı teli hemen engelledi anında ayrılır ayrılmaz. Yani insan evladı yapmaz bunu. Cok adice.
Sevgisinin bittiğine inanamıyorum. ÖzLemediğine VS... Kendimi ne zman inandırıcam normal hayata dönücem.
İçten içe dönmesini cok istesemde gelse asla güvenemem biliyorum. İçimde cok şey koptu çünkü.
Ben hala engelleyemiyprum. Engellemelimiyim her yerden bende. Şuan iyice cebinde görüyor olabilir beni. Hala teli kayıtlı falan çünkü. Kendime kızıyorum. Ya aramasa Bi daha diyorum Bi yandan. Benzer duyguları yaşamıssınızdr. Önüme bakmaya calılıyorum farklı planlarım var onları bir yandan yapıyorum hayatımı tamamen değiştirecek şeyler yurtdışı master VS. Ama kafamın içinde Bi yerde hala anlamsızlıklar var. Geri dönüp pişman olsun istiyorum peki ne yaparım o zman bilmiyorum. Sanki dönmüş gibi kavga ediyorum içimde onunla.
Sizce bende engellemeli miyim. Silmelimiyim. Bu arada sosyal medya VS te hiç bakmıyorum ne yaptığına. Bi yandan ne hali varsa agörsün diyorum ama işte.... Kusura bakmayın kelimeleri bile dökemiyprum anlamlı bir hale. Siz bişeyler diyin bana 😢
önce ki konudan hatırlıyorum.

bir kere yaşı küçük daha gözü yeni açılmış hayat yeni başlıyor
ikinicisi aileden ayrı şehirde, yalnız yaşayan erkekler eve sevgili atmak isterler ama siz uzaktasınız.
ayrıca başkasını bulduğu açık unutun ve hayatınıza devam edin.

Daha önce konu açtım bunla ilgili..
6 aylık Bi İlşkim bitti. Herşey çok güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum en azından öyle iyi ve aşık taklidi yapıyordu.hep beraber kalıyordu beraber vakit gecirdik İlgiliydi hiç konuşmadığımız gün olmuyordu. Kendisi zaten her zaman yazardı VS.
Başka şehire taşındı iş için. Ve beni cağırdı yanına özledim diye sonra ben gidip dönünce ayrıldı. 2 gün sonra. Sabah soğuktu zaten akşama niye aramadın Ne yapıyorsun diye aradı sesin cıkmıyor dedi. Bi saat sonra ayrıldı.
Dönmesini istemiyorum desem yalan olur bir yandan bekliyorum maddi manevi cok yanında oldum zor zamanında sıkıntısında. Tüm emeğim fedakarlığım bir hiç miydi. O da bana ilgili ve fedakardı bende geri durmadım hiç. Şimdi şu geldiğim duruma bakın. Her yerden engelledi aramayayım diye. Yazmamayum diye. Cünkü baya aradım mesajla ayrıldı Bi kere bile açmadı teli hemen engelledi anında ayrılır ayrılmaz. Yani insan evladı yapmaz bunu. Cok adice.
Sevgisinin bittiğine inanamıyorum. ÖzLemediğine VS... Kendimi ne zman inandırıcam normal hayata dönücem.
İçten içe dönmesini cok istesemde gelse asla güvenemem biliyorum. İçimde cok şey koptu çünkü.
Ben hala engelleyemiyprum. Engellemelimiyim her yerden bende. Şuan iyice cebinde görüyor olabilir beni. Hala teli kayıtlı falan çünkü. Kendime kızıyorum. Ya aramasa Bi daha diyorum Bi yandan. Benzer duyguları yaşamıssınızdr. Önüme bakmaya calılıyorum farklı planlarım var onları bir yandan yapıyorum hayatımı tamamen değiştirecek şeyler yurtdışı master VS. Ama kafamın içinde Bi yerde hala anlamsızlıklar var. Geri dönüp pişman olsun istiyorum peki ne yaparım o zman bilmiyorum. Sanki dönmüş gibi kavga ediyorum içimde onunla.
Sizce bende engellemeli miyim. Silmelimiyim. Bu arada sosyal medya VS te hiç bakmıyorum ne yaptığına. Bi yandan ne hali varsa agörsün diyorum ama işte.... Kusura bakmayın kelimeleri bile dökemiyprum anlamlı bir hale. Siz bişeyler diyin bana 😢
Böyle doğru düzgün bişey demeden ayrılan adam hiç bişey haketmez sal gitsin bence kendine üzdüğüne değmez üzüntünü yine yaşa içinde ama çok da uzatma o dönemi

O arada hiçbişey olmadı, beyefendi zaten uzak şehir olmazdı falan diyor da hikaye. Niye cağırdın peki beni oraya.
Bahane bulmaya calıştı. Özgür olmak istiyorum falan dedi.
Ben zaten hiç kıskançlık VS yapmam yapmadım da.
Herşeye bişey söyledi anlayacağınız.
Ondayken keyifliydi güzel vakit gecirdik hiç kavga etmedik.

şöyle ki biriyle keyifli zaman geçirmek ilişki devam ettirmek için yeterli değil. denemiş 6 ay, en son görüşmüşsünüz ve belli ki o zaman diliminde eğlenmek dışında birşey hissetmemiş.
kadınlar genellikle bunu kabullenmekte zorlanıyor ama erkeklerin de duyguları var. nasıl buraya kadınlar x kişiyle görüşüyorum bir süredir ama olmuyor ayrılmak istiyorum diye konu açıyorsa, aynısı erkekler için de geçerli.
belli ki sizinle devam etmek istemiyor yola. istese engellemezdi zaten.

Back
X