Wp den neden engellemiyor o zaman ?İletişimi kendince tamamen kesmek olabilir.
Msj atmamaniz için olabilirmiAyrıldık hesabımı 1 haftalığına dondurdum kafamı dinlemek adına sonra geri açtım baktım hesabımı geri açar açmaz anında engellemiş. Amacı ne çözemedim zaten bir daha sana yazmam diyerekten ayrılmışım.
İyide zaten ayrıyız. Pusuda bekler gibi anında hesabı açar açmaz engellemek nedirAmacı ayrılmak
Çünkü ayrıldığımızdan 2 gün sonra hesabımı kapattım o zaman engellememişti ne zaman ki hesabımı dondurup geri açtım anında engelledi engellemek isteyen insan o an engelleyebilirdi zatenona ulaşamamanız tabiki. gayet belli değil mi nedeni, neden şaşırdınız ki?
Ben iletişimi kökünden kesmek için engellerim genelde. Nadiren yaparım/yaptım. Ama bu kişi muhtemelen ilgi çekmeye çalışıyor.Wp den neden engellemiyor o zaman ?
Ulaşmanızı istemiyor.Ayrıldık hesabımı 1 haftalığına dondurdum kafamı dinlemek adına sonra geri açtım baktım hesabımı geri açar açmaz anında engellemiş. Amacı ne çözemedim zaten bir daha sana yazmam diyerekten ayrılmışım.
yani hani tabi kafasının içini bilemem ama sizin hesabı kapamanıza misilleme de olabilir. nasıl ayrıldınız? yani ben cok gördüm engelleyip açan tipler 3 yılda anca ayrılan çiftler? barışmak üzere ayrılınabiliyor bazen hani o zman dikkat cekmek falan derim, ama kötü ayrılındıysa iletişimi kesmek için.İyide zaten ayrıyız. Pusuda bekler gibi anında hesabı açar açmaz engellemek nedir
Çünkü ayrıldığımızdan 2 gün sonra hesabımı kapattım o zaman engellememişti ne zaman ki hesabımı dondurup geri açtım anında engelledi engellemek isteyen insan o an engelleyebilirdi zaten
Evet wp den hala ekliyim. Belirli yerlerden engelliyor telegramdan engellemiş wp den engellememiş instagramdan ayrılır ayrılmaz engellemiyor ben hesabımı kapatıp açtıktan sonra engelliyor bir kez daha bunu yaptı numarasını değiştirdi 10 gün sonra tekrar yeni numarasını verdi ağladı yapamıyorum diye ki kendi ayrılmıştı. Annesi zaten numaramı hala silmiyor ekligerçekten iletişimi kesmek için yapsaydı whatsaptan da engellerdi İnstagramdan engelleyerek dikkat çekiyor whatsaptan açık kapı bırakıp yazmanı bekliyor olay bu
Diğer yerlerde engellemeyi unutmuş olabilirEvet wp den hala ekliyim. Belirli yerlerden engelliyor telegramdan engellemiş wp den engellememiş instagramdan ayrılır ayrılmaz engellemiyor ben hesabımı kapatıp açtıktan sonra engelliyor bir kez daha bunu yaptı numarasını değiştirdi 10 gün sonra tekrar yeni numarasını verdi ağladı yapamıyorum diye ki kendi ayrılmıştı. Annesi zaten numaramı hala silmiyor ekli
İlk ayrıldığımızda tartışmalardan dolayı ayrıldık sonra ben düzeltmeye çalıştım onu çok ısrar ettim benden umudu kes olmaz felan dedi sonra numarasını değiştirdi WhatsAppı sildi. Ben bu aşamada baya üzüldüm geri dönmez artık bitti felan dedim kendime 7 gün sonra instagramdan mesaj nasılsın hayat nasıl gidiyor benim çok kötü işten ayrıldım bu yeni numaram lütfen ara felan demeler o gün konuştuk ağlıyordu deli gibi istiyordu beni ertesi gün ben senin sesini gün içinde sadece duymak istiyorumlara döndü üzerine biraz düşünce kendini geri çekmeye başladı yine Arıcam deyip aramamalar arkadaşmışız gibi takılmalar hatta numaramı bile engellemiş aramalardan ulaşamıyordum ben ona ulaşmak için mesaj atıcakmışım bende en son artık acayip yoruldum peşinden koşturmaktı tek amacı çok duygusal şekilde bir konuşma yaptım kirmadan bu şekilde ayrıldım. Oda üzülmüş gibi durmuyordu zaten bekliyordu onu dememi sanki gelip benim ondan ayrılmam için o kadar şeyi yapmış gibiydi duygularımı o 10 günde sömürdü. Sonra ben instagramı kapattım ama biz ayrıldıktan bir gün sonra o aşamada beni engellememişti ordan bir hafta sonra tekrar açtım açar açmaz engellemiş wp ye baktım ordanda engellemiştir diye ordan engellememiş.yani hani tabi kafasının içini bilemem ama sizin hesabı kapamanıza misilleme de olabilir. nasıl ayrıldınız? yani ben cok gördüm engelleyip açan tipler 3 yılda anca ayrılan çiftler? barışmak üzere ayrılınabiliyor bazen hani o zman dikkat cekmek falan derim, ama kötü ayrılındıysa iletişimi kesmek için.
Bilemedim kiiiDiğer yerlerde engellemeyi unutmuş olabilir
Bence asıl soru sen bitirmek istediğine emin misin? Bitti artık diyosan boşver engellesin sana ne.Ama yok ben bitirmek istemiyorum diyorsan o zaman bunun yolu belli.Ama net karar ver ve yolunu seç.Tabi bu benim düşüncemAyrıldık hesabımı 1 haftalığına dondurdum kafamı dinlemek adına sonra geri açtım baktım hesabımı geri açar açmaz anında engellemiş. Amacı ne çözemedim zaten bir daha sana yazmam diyerekten ayrılmışım.
Ne diyelim başka kız müneccim değiliz ki. Duymak istediklerin sana bayılıyor sana aşık ise pek zannetmiyorum zira öyle olsaydı yanında olmayı isterdi. Yazar çizerdiBilemedim kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?