Engellemiş amacı ne

ona ulaşamamanız tabiki. gayet belli değil mi nedeni, neden şaşırdınız ki?
Çünkü ayrılır ayrılmaz instagramı dondurmadım o aşamada engelleseydi neden şimdi dondurdum geri geldim diye engelliyor anında 7 gündür pusuda dönsünde anında şurdan engelleyim kafasına girmiş.

Instagram'dan hiç anlamam ama sadece oradan engellediyse muhtemelen yeni biriyle görüşmeler beğenişmeler gibi olayları vardır ve siz görüp ona bulaşmayın diye oradan engellemiş olabilir

Instagram'dan hiç anlamam ama sadece oradan engellediyse muhtemelen yeni biriyle görüşmeler beğenişmeler gibi olayları vardır ve siz görüp ona bulaşmayın diye oradan engellemiş olabilir
İlk aklıma gelen bu oldu benimde

Valla orasını bende çözemedim ama arizona kertenkelesi olduğu kesin kökü kurumuyor bunların hepsi aynı
Önceki konuna baktım da bu adamdan hayır gelmez. Varlığı yokluğu belli olmayan insan zaman kaybıdır. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Ben iletişimi kökünden kesmek için engellerim genelde. Nadiren yaparım/yaptım. Ama bu kişi muhtemelen ilgi çekmeye çalışıyor.
Valla ilgi mi sevgilisi mi var yeni çözemedim aldatılmış bile olabilirim artık erkeklerden her şeyi bekliyorum

Açıp bakmışsınız bile bakmanızı bile istemiyor demek ki çok anlam yüklemeyin. Engeller açılır atılır önemli olan bitmiş olması değil mi? Amaç aramayın boşa.

kötü bir haberim var. wp'tan engellendiğini artık anlayamıyorsun profil öylece duruyor. sen engellenmediğini sanıyor olabilir misin ?

not: biraz önce gidip eşime kendimi engelletip tekrar denedim :)

Önceki konuna baktım da bu adamdan hayır gelmez. Varlığı yokluğu belli olmayan insan zaman kaybıdır. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Benim zaten 1 aydır ömrümü yedi psikolojim bozuk diyerekten kandırdı ayrılıyorum ben düzelince sana bir merhaba derim diyor biraz zorlayınca hissiyatım yok demeler her gün farklı kişiyle konuştum artık 6 senelik bir ilişkiydi birde hediyelerinide yollatmıyor yollarsan çok üzülürüm diye hissiyatın bitmiş sen neye üzülüyorsun hala... işin saçma yani 6 senedir çok saf bir çocuktu bende biraz cazgırdım şimdi roller değişti hayatımda yeri yok zaten ben sadece işin arka planını öğrenip kendime acı çektirmeyi seviyorum galiba illa kurcalıcam

Açıp bakmışsınız bile bakmanızı bile istemiyor demek ki çok anlam yüklemeyin. Engeller açılır atılır önemli olan bitmiş olması değil mi? Amaç aramayın boşa.
Haklısınız. Sadece bu süreçte çok git geller yaşandığı için artık insan emin olamıyor maalesef

Bence bir aç doyur ciddiyim. Narsist kişilik bozukluğu yaşayan tipler bunlar.

Haklısınız. Sadece bu süreçte çok git geller yaşandığı için artık insan emin olamıyor maalesef

Git gel ilişki sizi daha hırpalardı zaten çok yerinde olmuş ayrılmak. Zamanla daha iyi anlarsınız engeli açıp yine konuşma ihtimali oluyor bu tiplerin hemen engel çakacaksınız karşı net cevap olucak

Sen beni kovamazsın ben istifa ederim gibi bişey olmuş onun yaptığı. Yani dondurma olayını kendine bağlamış bence
Galiba ya da dondurma olayını engelleme anladı ya da bilmiyorum tek bildiğim cidden kalbimden söküp atmak

Git gel ilişki sizi daha hırpalardı zaten çok yerinde olmuş ayrılmak. Zamanla daha iyi anlarsınız engeli açıp yine konuşma ihtmali oluyor bu tiplerin hemen engel çakacaksınız karşı net cevap olucak
Yok yok yazmaz bundan adım kadar eminim. Engellemek aklıma geldide sonra dedim neden uğraşayım ki engellediğini bile farketmemiş gibi yapmak daha iyi engellenicek yer bende wp ordanda ben engelledim zaten

ona ulaşamamanız tabiki. gayet belli değil mi nedeni, neden şaşırdınız ki?
Hesabım zaten açıktı belli bir müddet o zaman engellememişti hesabımı kapatıp açtım 7 günlüğüne anında engellemiş yoksa bende ulaşamamam için olduğunu biliyorum. Sadece ben açıkcası umrunda olmaz diye düşündüm sonuçta 7 gün ortalarda yokum insan bir müddet sonra acaba döndümü geri diye bakmaz bile

Doğrudur irdelememek lazım sadece bir anlık dertlesme maksadıyla öyle konu açtım bazen gerçekleri biz göremiyoruz çünkü burda anlatınca insanlar birbirlerinin gözünü açıyor

instadan kadın falan eklemiştir, flörte başlamıştır. neyse ne yan sizi alakadar eden bişe de değil. engellemiş ayrılmışınız bitmiş. cok barışmak istese zaten bu seviyeye gelmezdi yada yazardı. nalma çıkarmayın, üzerinde düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…