Engellemiş 🙄

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Yaklaşık iki sene önce olaylı bir şekilde ayrıldığım sevgilimin twitter hesabında dolaşırken telefonum dondu ve yanlışlıkla takip ettim ama anında da geri çıkardım bildirim gitmiş olsa gerek beni engelledi. Ne işin vardı derseniz karantina gunleri o an boşluktan girip bakmak istedim ama bildiğiniz rezil oldum. Ancak empati yaptığımda çocukça birşey ben olsam asla engellemezdim 1-2 gün güler geçerdim belki hesabımı gizliliğini kapatırdım ama engellemezdim. Engellediğini düşündükçe de utanıyorum kendimden, yakıştıramiyorum sonucta zamaninda çok haksızlık yapmıştı bana. Velhasıl olan oldu. Neden engellemiş olabilir empati yaptigimda ben umursamazken onun engellemesi önemsediğini mı gösterir ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık iki sene önce olaylı bir şekilde ayrıldığım sevgilimin twitter hesabında dolaşırken telefonum dondu ve yanlışlıkla takip ettim ama anında da geri çıkardım bildirim gitmiş olsa gerek beni engelledi. Ne işin vardı derseniz karantina gunleri o an boşluktan girip bakmak istedim ama bildiğiniz rezil oldum. Ancak empati yaptığımda çocukça birşey ben olsam asla engellemezdim 1-2 gün güler geçerdim belki hesabımı gizliliğini kapatırdım ama engellemezdim. Engellediğini düşündükçe de utanıyorum kendimden, yakıştıramiyorum sonucta zamaninda çok haksızlık yapmıştı bana. Velhasıl olan oldu. Neden engellemiş olabilir önemsediğini mı gösterir ??
Önemsemesi ile alakası yok seninle kesinlikle irtibat kurmak istememis belkide hayatinda biri var ve o yuzden engellemiş

Geri almış olduğunda bile engellemiş adam, önemsediği fikri nasıl aklına geldi ki?
Bu şey gibi olmuş, beni görmek istemiyor çünkü bana aşık diyenler gibi 🙄
Ben görmezden gelmeyi düşünürken o engellemeyi düşünmesi bilmiyorum belki de sizin dediginiz gibidir

Arkadaş olarak kalmadığınız için engellemiş görmek duymak haber almak istemiyor demek ki
Ama yinede ergence ne bilim engellemek ne ya
Ben kimseyi engellemem ancak çok rahatsız edecek öyle
Hele whatsapptan falan yapıyorlar ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır

Yaklaşık iki sene önce olaylı bir şekilde ayrıldığım sevgilimin twitter hesabında dolaşırken telefonum dondu ve yanlışlıkla takip ettim ama anında da geri çıkardım bildirim gitmiş olsa gerek beni engelledi. Ne işin vardı derseniz karantina gunleri o an boşluktan girip bakmak istedim ama bildiğiniz rezil oldum. Ancak empati yaptığımda çocukça birşey ben olsam asla engellemezdim 1-2 gün güler geçerdim belki hesabımı gizliliğini kapatırdım ama engellemezdim. Engellediğini düşündükçe de utanıyorum kendimden, yakıştıramiyorum sonucta zamaninda çok haksızlık yapmıştı bana. Velhasıl olan oldu. Neden engellemiş olabilir önemsediğini mı gösterir ??
Engellediğini düşünürsek en son şık, sizi önemsediğidir....takılmayın böyle şeylere sevgilisi vardr görmesini istemeyebilir...

Önemsediğini mi? Bence sizden kaçtığını gösterir.

Hayatında biri var. Sağında solunda pörtleyip dumanı istemiyor. Tamam senin kabahatin yok bu konuda ama o tedirgin olmuş.

Belki de sevgilisi biliyor seni, adamın hesabına giriyordu o engelledi? Olamaz mı?

Her iki durum da seni önemsediğini göstermez.

Seni aldatan birini stalklayacak kadar ne boşluğu yaşadın böyle? Acilen kendine bir meşkale bul.

Önemsemediğini, hayatından çıkmanı istediğini gösterir. Ben olsam ben de böyle yapardım. Sizin yaptığınız çocukça açıkçası.

Back
X