Kendimi boşlukta hissediyorum. Aşık olduğum adam ellerimden kayıp gitti resmen. Bana çok kötü şeyler yaşattı. Ayrılığımızdan sonra hiç umrunda bile olmadım ve aylarca içimde kalp sıkıntısıyla yaşadım. Mecburen onun olduğu bir yerde çalışmaya başladım yaşadığı yerde. Bugün sabah o kadar moralim bozuldu ki aradım. Ama engellemiş beni... Çok kötü oldum ben.
Ona kötü hiçbir şey yapmadım. Sadece aşık oldum. 4 ay oldu biteli. Unutamıyorum... ne yapacağım
Kendimi boşlukta hissediyorum. Aşık olduğum adam ellerimden kayıp gitti resmen. Bana çok kötü şeyler yaşattı. Ayrılığımızdan sonra hiç umrunda bile olmadım ve aylarca içimde kalp sıkıntısıyla yaşadım. Mecburen onun olduğu bir yerde çalışmaya başladım yaşadığı yerde. Bugün sabah o kadar moralim bozuldu ki aradım. Ama engellemiş beni... Çok kötü oldum ben.
Ona kötü hiçbir şey yapmadım. Sadece aşık oldum. 4 ay oldu biteli. Unutamıyorum... ne yapacağım
Yazınızı acınızı ve yaşadıklarınzı içimde hissede hissede okudum. Ben evli olmadan aynı şeyleri yaşadım ( aldatılmak hariç). Denklik olmama, ilgisizlik, önemsememe her şey vardı. Ve o kadar çok seviyordum ki sabah oldu değil o uyandı, gece oldu değil o uyudu diyecek kadar çok seviyordum. Ama bu hayat benim hayatım, bir kere geliyorum dünyaya neden elin adamının kahrını çekeyim diyerek ayrıldım. Hala unutamadım, çok özlüyorum, hala her gün ağlıyorum ama en azından hayatım kendi ellerimde. Bunları neden yazdım, çünkü bu yorumların hiçbiri hislerinize yönelik olmamış.
Siz sevginiz in her şeyi yapmış, genç ve akıllı bir kadınsınız. Elinizden gelen her türlü fedakarlığı göstermişsiniz ancak karşımıdaki size iyi bir eş olamamış.
Aslında nedenini çok iyi açıklamış, o bu kadar. Bu kadar yüreksiz, sevgisiz ve evde eşi dururken başka bir kadınla olacak kadar merhametsiz.
Herkesin vicdanı be değerleri kendine, hayat sizin hayatımız. Ancak değişmediğinizi hissettiğiniz bir yerde kalmayın. Lütfen bunu kendinize yapmayın. İleride çok büyük pişmanlıklar yaşarsınız.
Hiç kimse vazgeçilmez değil. O sizden çoktan gitmiş, başka bir kadına aşkla gülümseyerek...
lütfen kendinizi bu kadar basitleştirmeyin. Kalkın ve kendinize gelin. Hayat çok kısa üzülmeye değmiyor.
İyi düşünün ve çocuğunuzu böyle bir ortamda yetiştirmek yerine bence ipleri koparın..
Güzel bir gelecek diliyorum, umarım hayatınız hep mutluluk ile geçer
5 yılımı verdim devam edelim dedikçe bir ömrü heba edeceksiniz. Kararlı olun.
Öncelikle merhaba. Çok uzun zamandır konulara yorum yapmıyordum, ancak aynı şeyleri yaşadığım için size çıkış yollarını anlatmak istedim.
Bakın, ilk adım olarak gittiğini ve bittiğini sindirin. Birinin sizi istememiş ya da terk etmiş olması sizi aşağı bir konuma çekmez. Seven bir insan ölmediği sürece gitmez. Sevilmediğinizi kabullenin.
Ben, en zor zamanımda yardım istediğim halde(manevi olarak) bana sırt çeviren bir adama deliler gibi aşıktım. Ayrıldıktan sonra depresyona bile girdim, ancak bir gün akşam balkonda otururken şunu fark ettim.Değmez.
Hiç kimseye, hiçbir şeye değmez. Hele başkası ile mutlu olabilmiş bir adam için, sizden sonra başkasının tenine dokunabilmiş biri içimin zamanınızı harcıyorsunuz. Sizden birşeyler götürmeye devam ediyor, ne acı.
Önce kendinizin farkından olun, kendi değerinizin de.
En önemlisi; sosyalleşin. Seyahat edin, bol bol kitap okuyun ( ben bir haftada 3 kitap okuyordum, çünkü unutuyordum. ) Acınızı paylaşacak dostlarınız olsun ve dertleşin.
Zaman her şeyin ilacı.. ileride bunların gözünüze be kadar uzak ve yabancı geldiğine kendiniz bile şaşıracaksınız, tabii isterseniz
Geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?