Engellemiş

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
Kendimi boşlukta hissediyorum. Aşık olduğum adam ellerimden kayıp gitti resmen. Bana çok kötü şeyler yaşattı. Ayrılığımızdan sonra hiç umrunda bile olmadım ve aylarca içimde kalp sıkıntısıyla yaşadım. Mecburen onun olduğu bir yerde çalışmaya başladım yaşadığı yerde. Bugün sabah o kadar moralim bozuldu ki aradım. Ama engellemiş beni... Çok kötü oldum ben.

Ona kötü hiçbir şey yapmadım. Sadece aşık oldum. 4 ay oldu biteli. Unutamıyorum... ne yapacağım

Yapacak bir şey yok unutmaya çalışacaksın.

onun olduğu yerde işe girerek çok büyük hata etmişsin bence çıkabiliyorsan çık, çünkü 4 ay olmasına rağmen unutamamışsın, bence kendine kötülük etme ve sen de heryerden engelle, söylemesi kolay diceksin belki ama bi yerden başlaman lazım

eski konularınıza baktım adamı daha önce de aramışsınız. ayrıldığınız insanı neden rahatsız ediyosunuz ki?

Kotu seyler yasatti... hic umrunda olmadim... 4 ay oldu.... UNUTACAKSIN !!

4 ay olmuş adam istemediğini belli edecek herseyi yapmış belli ki çok rahatsız edecek şeyler olmuş ki engellemiş bence onu da kendinizi de rahat bırakın

Şu an neler hissettiğinizi tahmin edebiliyorum. Biliyorum çok zor ama güçlü olup unutmaya çalışmanız gerekiyor. Buna da mümkün ise çalıştığınız yeri değiştirmekle başlayın. Güçlü olun lütfen.

böyle şeyleri dünyanın sonu gibi gösteren insanları anlamıyorum.
arama ya. niye rahatsız ediyosun ki adamı?

böyle şeyleri dünyanın sonu gibi gösteren insanları anlamıyorum.
arama ya. niye rahatsız ediyosun ki adamı?

takıntı haline gelmiş sizde ve daha önceki konularıza bakarsak ciddi anlamda destek almalısın engelemiş dua et mahkeme kararı cıkartmamış sizin için :))

Sanırım böyle durumda yer gök dile gelip x ara şu adamı diye yalvarsa,yine aramam büyük konuşmaktan Allah a sığınırım tabii. Yapmayın bitmisse,vardır Rabbimin bı bildiği deyin yolumuza bakin değerini dusurmeyin.

Umursamamaya calis..hatta unutmak icin elinden geleni yap.. unutamiyorum deyip kendini umutsuzluga dusurme...!
Insan istedikten sonra bi seyleri basarabilir..bence sende basarabilirsin... mesela ise, onun calistigi yerden ayrilarak baslayabilirsin..

Tek yapılacak şey hayata kaldığın yerden devam etmek. Onsuz...
Bunlar geçecek. Çoğumuz yaşadı.
Başka birinin gelmesi için bunun gitmesi gerekiyordu diye düşün.

aşağıdakiler kendi tavsiyeleriniz.

uygulayın.

5 yılımı verdim devam edelim dedikçe bir ömrü heba edeceksiniz. Kararlı olun.

Anlaşamamış ayrılmış sevmemiş demek ki bu kadar kendinizi yiyip bitirmenize gerek yok ki o unutmuş kendi yoluna bakıyor 4 ay aramamış sormamış yani eziyet ediyorsunuz kendinize iyi ki engellemiş yoksa küçük düşürecektiniz kendinizi. Aynı çevrede işe girmenizin de tesadüf olmadığını düşünüyorum ama bence artık ileriye bakın dünyadaki tek erkek o değil ya 4 ay arayıp sormayan insanın engellemesi neden şaşırttı sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…