Bakın az önce diğer konunuza yazdığım yorumum:
Ne yapıp ne yapmayacağınızi elbette siz bilirsiniz ama naçizane tavsiyem tepkilerinizi lütfen doğru yerde doğru şekilde verin. Yazdığınız yorum ve konularda görüyorum; size şuana kadar yaptıkları saygısızliklara karşı gereken tepkiyi göstermemiş ve mesafeyi koymamissiniz. Ama susmaniz gereken yerde tepki vermemeniz gereken yerde patlamissiniz. Engellemesine neden uzuldunuz? Yahu bu görümce ile arkadaş degilsiniz, konularınızdan bildiğim kadarıyla aranız iyi değil, e siz değil miydiniz açığımi arar gibi saygısızca eşimle konuşuyor diyen. Bakın ne güzel engellemiş engeli kaldirsa bile takip etmeyin tepkisiz kalın. Onun engellemesi sizi değersiz yapmaz. Size değer verecek olan kişi sizsiniz, eşiniz. Kardeşi sizin için dış kapinin dış mandalı olarak kalmali şu durumda. Ayrıca eşinizle engellemiş diye paylaşmaya gerek yok bence. Yarın görümce engeli çekip size tekrardan takip isteği attığında siz takip isteğini kabul etmeyince kardeşine derse kanarya neden kabul etmedi diye, o vakit dersiniz ben çıkarmadım kendi engellemisti diye.Gorumceyle neden engelledin diye iletişime geçmeyin tabii ki. Mesafenizi koyun bence