Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durduk yere aranızda bir sorun olmadan mı engelledi? Bir sorun olsa insan önce bir konuşur. Kaç yaşında bu arkadaş?Merhaba arkadaşlar bi arkadaşım beni engelledi bir kaç gün sonra engeli kaldırıp hesabını herkese açık bi şekilde yaptı üstüne paylaşım yaptı sizce amacı nedir
Engellediğinden emin misin? Belki hesabını dondurmuştur?Merhaba arkadaşlar bi arkadaşım beni engelledi bir kaç gün sonra engeli kaldırıp hesabını herkese açık bi şekilde yaptı üstüne paylaşım yaptı sizce amacı nedir
Evet durduk yere engelledi 29 yaşındaDurduk yere aranızda bir sorun olmadan mı engelledi? Bir sorun olsa insan önce bir konuşur. Kaç yaşında bu arkadaş?
Engellediğine eminim arkadaşımdada ekliydi sadece beni engellemişHesabını dondurmuştur engellediğini nereden biliyorsun?
Bir de sen niye bu kadar didik didik takip ediyorsun ki?
Ben olsam hiç uğraşmazdım ne yapıyorsa yapsın. Deli midir nedirEvet durduk yere engelledi 29 yaşında
İnsanlara bu kadar takıntılı olmamalısın.Merhaba arkadaşlar bi arkadaşım beni engelledi bir kaç gün sonra engeli kaldırıp hesabını herkese açık bi şekilde yaptı üstüne paylaşım yaptı sizce amacı nedir