• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eximi her gün stalklıyordum

Erkekler elde tutmayı severler bacım. Hiç yoktan ağda ki balıksın onun için. En kötü egosunu tatmin eder üstünden ama seni sevmiyor hoşlanmıyorda emin olabilirsin buna
abla bılıyorum tesekkur ederım bana kızmadıgın ıcın sence benı gormus olabılır mı baktıgımı sonra ben ona yazınca kıvırıyor olabılır mı yanı cıdden bunların hepsı tesaduf mu

arkadaşlar ben eximi her gün stalklıyordum hadi bir şekilde gerçekten öğrendi diyelim
cunku evet gercekten stalklıyordum ama engelliyordumda tıktok bazen hata verıyor)
bu sevgilisiyle ayrıldıgı gün bana dersine çalış yazıp engellemiş
ben ona yazdım neden yazıp engelledin dedim o da dediki hesabıma baktıgını gormüştüm dedi ondan engelledim dedi bende nedense sevgılnle ayrıldıgın zaman yazman tesaduf mu dedim o da dediki benim sevgilim o değil dedi.(yalan soyluyor kesın bilgi, gordum) ama hocam şu durum var madem gordu ama neden sevgılısını ınkar edıyor anlamadım ki
gercekten onu stalkladıgımı gormese bıle bu benı stalklıyormuş demekki bakmıs demiş olabilir mi (birde hocam tam o kızla takıpten çıkıp ayrıldığı zaman yazmasıda var)ama neden inkar edıyor anlamadım ki

ıkıncı ıhtımal olarak;
hani evet stalkladıgımı gordu ve benı uyarmak ıcın yazdı dıyelım hani sevgilisini ınkar etme sebebı sızce ne olabılır şey olabılır mi hani en
ufak kuşku bile ilşkilerini zedeler dıye inkar etmıs olabılır mı benım o kıza yazmamın olasılıgını dusunmus olabılır mı ama neden inkar edıyor ki baska sevgılım var dedi o degıl dedi (2 ay sonra konustum ben bu konuyu) neden sizce inkar edıyor
Sizi istemeyen, özlemeyen, hayatına hemen başkasını alan birini yana yakıla takip etmenizin maksadı ne?

Mesela stalk yaparak ne elde etmeyi bekliyorsunuz? Eski sevgiliniz sizi istemiyor, bu belli değil mi? Neyi zorluyorsunuz?

Bir de sizi onu gizli gizli takip ederken yakalayıp dersine çalış beni sal demiş. Sizin yerinizde olsaydım bu laf üstüne utancımdan yedi kat yerin dibine girmiştim. Siz bu lafa rağmen sohbet etmeye devam etmişsiniz.

Eski sevgiliniz kibarca sal beni demiş. Nüfus memuru gibi yok onunla mı sevgilisin yok o mu hayatında vs diye soruyorsunuz.

Kendinizi yerin dibine bile bile batırmışsınız.

Buradan asla dönmez ve bence dönmemeli de.

Sen kendini sevip, kendine saygı duymazsan kimse saygı duymaz.

Bir adam seni hayatında istemiyorsa ve hayatına başka kadınla devam ediyorsa orada o kişinin helvasını kavurup öldü diye düşünmen gerekir. Başka şekilde davranmak özellikle o kişinin peşinde koşmak kendine hakarettir.

Kendinizi bu kadar değersiz yapmayın artık.

beni yakaladı mı bılmıyorum o kızla sevgılıydı ve ayrıldıgında yazıp engelledi ayrıca onu engellettiren bendim o degıldı zaten

beni yakaladı mı bılmıyorum o kızla sevgılıydı ve ayrıldıgında yazıp engelledi ayrıca onu engellettiren bendim o degıldı zaten
Böyle sinyallerden sevgi takibi yapılmaz. Bir insan seviyorsa dolaylı yoldan ima etmez. Gelir söyler. Belli eder. “Acaba” diyorsan orada bir şey yoktur.

Aynı şeyleri tekrar tekrar yazıp duruyorsunuz. Size yazılan cevapları okuyor musunuz? Daha da önemlisi anlıyor musunuz?

Takıntılısın. Destek almalısın ve evet dersini çalış.

Ne geçiyor ki elinize üzücü burda da var eski eşine takıntılı insanlar yoluna gitmek niye bu kadar zor .Ben anlamıyorum anlatmayacağım da .Karşıdaki erkeğe hak veriyorum .Kasabın ciğerci kedisi gibi öyle bakarsınız uzaktan . Rahatsızlık vermeyinde bakin durun madem işiniz gücünüz başkası tarafından tercih edilip sevilecek bir tarafınız yok Napalim demi .

Birde elde bitsin stepnesin daldaki değil eldeki kuşsun farketse ne takibini farketmese ne etkisiz elemansin onun yerine ben yazdım .Nasıl guzelmi sıfatlar hiç kızma valla öyle olmuş öyle yerine konmuş koyanda kendinsin

evet inkar ediyor ama neden sence inkar ediyor sence gerçekten gormus olabılir mi ona baktıgımı.ama oyleyse neden inkar etsin ki onu stalkladıgımı ogrendı dıyelım bu kotu bıswy degıl kı sonucta onun sucu yok ben inkar etme sebebini şuna bağladım o kızla hani kavga edince yazıp engelledi ya bosluga dusmus olabılır mi o yuzden ınkar edıyor
hayır bu gelinliğini seç evlenelim demek. o sondaki engel de hayat boyu beraber olalım diye atılıyor. sen şimdi dışarı çık düğün yeri bak kendine. ikinci hesaptab yazarken engellerse bu beni arabayla kaçır demek hatta.

abla bılıyorum tesekkur ederım bana kızmadıgın ıcın sence benı gormus olabılır mı baktıgımı sonra ben ona yazınca kıvırıyor olabılır mı yanı cıdden bunların hepsı tesaduf mu
Görmüştür muhtemelen baktığını, stakladığını biliyorum haberin olsun gibi yapmış sana

Back
X