• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eximi her gün stalklıyordum

Sorunun cevabını da bir kaç yorum öncesine yazdım zaten.
dalga gecıyorsunuz resmen dalga gecıyorsunuz ben derdim var diyebaslık acıyorum ama siz cidden nediyım saglık olsn

Cocuk rahatsız olmuş sana rahatsız oldugunu soylemiş, bundan sonra yaptığın her bir stalk ısrarlı takip suçu olarak değerlendirilir şikayetçi olursa haberin olsun. 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılırsın. Şakası yok sal çocuğu

dalga gecıyorsunuz resmen dalga gecıyorsunuz ben derdim var diyebaslık acıyorum ama siz cidden nediyım saglık olsn
Tatlım ben dalga falan geçmiyorum. Yorumu bir kez daha oku olur mu ? Stalklamak yerine kitap okusaydın, okuduğunu da anlardın.

evet inkar ediyor ama neden sence inkar ediyor sence gerçekten gormus olabılir mi ona baktıgımı.ama oyleyse neden inkar etsin ki onu stalkladıgımı ogrendı dıyelım bu kotu bıswy degıl kı sonucta onun sucu yok ben inkar etme sebebini şuna bağladım o kızla hani kavga edince yazıp engelledi ya bosluga dusmus olabılır mi o yuzden ınkar edıyor
Aşkım çocuk seni engellemiş hala birseylerden anlam çıkarmaya çalışıyorsun, senden korkusuna inkar etmiştir. Kaçan kovalanır böyle sorgular peşine düşersen o çocuk daha çok kaçar

arkadaşlar yaklaşık birini sanaldan 1 seneye yakındır takip ediyorum ve onu cok sevıyor begenıyorum sonunda bır sekıl konustuk ve bana 10.gunde dedıkı dudagının tadını merak edıyorum dedi bunu yazılı olarak beyan etti daha ortada bulusma yok ama ben onu cok sevıyorum onla ılgılı hep hayaller kurdum sonra ben sinirlendım engelledım 1 ay gecmeden sevgılı yapmıs cok pısman oldum

dalga gectıgınız şey insanların travması olabılır?
Lütfen psikolojik destek alın.

Dersine çalış yazmış
Bu sana aşık olduğu anlamına gelmiyor
Senden bıktığı anlamına geliyor
Zekanda bir sorun mu var senin?
onu ben engellettirmiştim zaten?
ayrıca sevgılısınden ayrılıp hemen yazmasıda tesaduf mu ınkar etmesı felan
ayrıca destek kulubu sanıyordum ama sız hakaret edıyorsunuz asıl senın var

Aşkım çocuk seni engellemiş hala birseylerden anlam çıkarmaya çalışıyorsun, senden korkusuna inkar etmiştir. Kaçan kovalanır böyle sorgular peşine düşersen o çocuk daha çok kaçar
neden inkar ediyor kı yani niye korkuyor ki madem baktıgımı gordu anlamadım ki bıde o kızla ayrılır ayrılmaz yazmasıda saçma gelio

neden inkar ediyor kı yani niye korkuyor ki madem baktıgımı gordu anlamadım ki bıde o kızla ayrılır ayrılmaz yazmasıda saçma gelio
Erkekler elde tutmayı severler bacım. Hiç yoktan ağda ki balıksın onun için. En kötü egosunu tatmin eder üstünden ama seni sevmiyor hoşlanmıyorda emin olabilirsin buna

ama kendisi yazıyor?engelliyor da.bunu ogrenmeye calısıyorum cunku benım yuzumden ayrıldık
Bu çocuk senin eski sevgilin mi ? Bu kadar takıntılı olma bence bırak başka biriyle tanışırsın erkek mi yok boşver

Back
X