- Emoji Skoru
- 8.737
- Puanlar
- 88
İroni yapmıştım. Konu bence korkunç.Senin mesajın
Akış şu: engelledim -> yazdı -> gördü -> neden -> kız -> neden -> inkar -> neden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İroni yapmıştım. Konu bence korkunç.Senin mesajın
ama abla neden yazdıgımı tam okumadınız ki sadece soru sordumÇünkü sana aşık değil :ddddd çocuğun da peşini bırak
dalga gectıgınız şey insanların travması olabılır?İroni yapmıştım. Konu bence korkunç.
Akış şu: engelledim -> yazdı -> gördü -> neden -> kız -> neden -> inkar -> neden?
O zaman en güzel tavsiye bir psikoloğa görünmen olabilir. OKB falan olabilirsin, doğru.dalga gectıgınız şey insanların travması olabılır?
Sorunun cevabını da bir kaç yorum öncesine yazdım zaten.ama abla neden yazdıgımı tam okumadınız ki sadece soru sordum
dalga gecıyorsunuz resmen dalga gecıyorsunuz ben derdim var diyebaslık acıyorum ama siz cidden nediyım saglık olsnSorunun cevabını da bir kaç yorum öncesine yazdım zaten.
Tatlım ben dalga falan geçmiyorum. Yorumu bir kez daha oku olur mu ? Stalklamak yerine kitap okusaydın, okuduğunu da anlardın.dalga gecıyorsunuz resmen dalga gecıyorsunuz ben derdim var diyebaslık acıyorum ama siz cidden nediyım saglık olsn
Tatlım ben dalga falan geçmiyorum. Yorumu bir kez daha oku olur mu ? Stalklamak yerine kitap okusaydın, okuduğunu da anlardın.
kendisi yazıyo?Adam seni istemiyor
Bunu kabullenmek neden bu kadar zor?
İnkar etmiş de bilmem ne
Ne önemi var, yapışma adama
Dersine çalış yazmışkendisi yazıyo?
Aşkım çocuk seni engellemiş hala birseylerden anlam çıkarmaya çalışıyorsun, senden korkusuna inkar etmiştir. Kaçan kovalanır böyle sorgular peşine düşersen o çocuk daha çok kaçarevet inkar ediyor ama neden sence inkar ediyor sence gerçekten gormus olabılir mi ona baktıgımı.ama oyleyse neden inkar etsin ki onu stalkladıgımı ogrendı dıyelım bu kotu bıswy degıl kı sonucta onun sucu yok ben inkar etme sebebini şuna bağladım o kızla hani kavga edince yazıp engelledi ya bosluga dusmus olabılır mi o yuzden ınkar edıyor
arkadaşlar yaklaşık birini sanaldan 1 seneye yakındır takip ediyorum ve onu cok sevıyor begenıyorum sonunda bır sekıl konustuk ve bana 10.gunde dedıkı dudagının tadını merak edıyorum dedi bunu yazılı olarak beyan etti daha ortada bulusma yok ama ben onu cok sevıyorum onla ılgılı hep hayaller kurdum sonra ben sinirlendım engelledım 1 ay gecmeden sevgılı yapmıs cok pısman oldum
Lütfen psikolojik destek alın.dalga gectıgınız şey insanların travması olabılır?
onu ben engellettirmiştim zaten?Dersine çalış yazmış
Bu sana aşık olduğu anlamına gelmiyor
Senden bıktığı anlamına geliyor
Zekanda bir sorun mu var senin?
neden inkar ediyor kı yani niye korkuyor ki madem baktıgımı gordu anlamadım ki bıde o kızla ayrılır ayrılmaz yazmasıda saçma gelioAşkım çocuk seni engellemiş hala birseylerden anlam çıkarmaya çalışıyorsun, senden korkusuna inkar etmiştir. Kaçan kovalanır böyle sorgular peşine düşersen o çocuk daha çok kaçar
Erkekler elde tutmayı severler bacım. Hiç yoktan ağda ki balıksın onun için. En kötü egosunu tatmin eder üstünden ama seni sevmiyor hoşlanmıyorda emin olabilirsin bunaneden inkar ediyor kı yani niye korkuyor ki madem baktıgımı gordu anlamadım ki bıde o kızla ayrılır ayrılmaz yazmasıda saçma gelio
Bu çocuk senin eski sevgilin mi ? Bu kadar takıntılı olma bence bırak başka biriyle tanışırsın erkek mi yok boşverama kendisi yazıyor?engelliyor da.bunu ogrenmeye calısıyorum cunku benım yuzumden ayrıldık
saçmalamayın benım bolumumde kpss yokkpss hocasina asik bir kiz vardi o sen misin o kadar tanidik geldi ki