Hayır mesaj atma. Karakolu ara sansını dene. Bunu ona haber vererek tehdit eder gıbı yapma.Mesajlari alintiladim sonra telefonumun azizligine ugradim.
Kendisi ile cocuk harici gorusmeyiz.
Kizginim çocuğu vermek sıkıntı degil de getirmesini sorun ediyor.
Istisnalar hariç bilerek vaktinde getirmiyor.
Cok uzak bir yerde degil.verirken degilde getirirken arayip söylemek gerekiyor.
Kisisel bağ kurmamasi daha iyi olur.bu cocugun zararina .fakat bunu kanitlayacak alenen kanit bulamiyoruz.
Cocuk eve gelince mutsuz huysuz ac ve susuz oluyor.
Haftada bir kere gördüğü icin pek sesini cikaramiyor birsey istemiyor.
Sizce kendi anne babamin telefonundan ona mesaj atsam.telefonu engelleyip vaktinde getirmedigin icin karakola ali koymaktan sikayete gidiyorum diye.
Karakol bu konular ile ne kadar ilgilenir bilmiyorum
Kaç yaşında çocuğunuz? ona basit bir telefon alın akıllı olmayan sadece araması için çantasına koyun telefonu kullanmayı öğretin. annem ben küçükken bana öyle yapmıştı tabi o zamanlar telefonlar zaten basitti :)Mesajlari alintiladim sonra telefonumun azizligine ugradim.
Kendisi ile cocuk harici gorusmeyiz.
Kizginim çocuğu vermek sıkıntı degil de getirmesini sorun ediyor.
Istisnalar hariç bilerek vaktinde getirmiyor.
Cok uzak bir yerde degil.verirken degilde getirirken arayip söylemek gerekiyor.
Kisisel bağ kurmamasi daha iyi olur.bu cocugun zararina .fakat bunu kanitlayacak alenen kanit bulamiyoruz.
Cocuk eve gelince mutsuz huysuz ac ve susuz oluyor.
Haftada bir kere gördüğü icin pek sesini cikaramiyor birsey istemiyor.
Sizce kendi anne babamin telefonundan ona mesaj atsam.telefonu engelleyip vaktinde getirmedigin icin karakola ali koymaktan sikayete gidiyorum diye.
Karakol bu konular ile ne kadar ilgilenir bilmiyorum
Kaç yaşında çocuğunuz? ona basit bir telefon alın akıllı olmayan sadece araması için çantasına koyun telefonu kullanmayı öğretin. annem ben küçükken bana öyle yapmıştı tabi o zamanlar telefonlar zaten basitti :)
Kaç yaşında çocuğunuz? ona basit bir telefon alın akıllı olmayan sadece araması için çantasına koyun telefonu kullanmayı öğretin. annem ben küçükken bana öyle yapmıştı tabi o zamanlar telefonlar zaten basitti :)
2 yasinda henuz. goturmesi değil getirmesi sıkıntı o yüzden telefonu acik olmalı fakat o engellemis acarim dedi açmadı.Akıllı saat de olabilir. Hatta daha uygun olur. Çocuk yalnızca annesiyle görüşmüş olur.
2 yasinda henuz. goturmesi değil getirmesi sıkıntı o yüzden telefonu acik olmalı fakat o engellemis acarim dedi açmadı.
Cocugu vaktinde getirmeyince beni engelledigi için direk karakola mi gideyim?kendisi sizi aramadığı sürece iletişim kurmayın bence, kendisi hariç telefonda kayıtlı olmayan telefonları ve onun ailesinin telefonlarını engelleyin.
bi kaç saat gecikirse ve bunu sürekli yapmaya başladıysa şikayet edebilirsinizCocugu vaktinde getirmeyince beni engelledigi için direk karakola mi gideyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?