Engellere rağmen olabilir mi? Cinsellik konuşmadan sürer mi?

Çok incesiniz hatırlıyorsunuz, teşekkür ederim:) Ablam kötü maalesef, maddi olarak sıfırı tüketti ve birlikte olduğu adam hiç bir vasfı olmayan, denetimli serbestlik süresi bitmemiş bir hükümlü. Nesi var nesi yok yedi ablamın, atölye kapandı, bin türlü perişanlık, yaşadıkları yerde tutunamayıp şehir değiştirdiler ama bir fayda olmadı. Yeğenimi epey toparladık burada, maaşı biraz daha yüksek bir işe geçti, artık kendisine yetebiliyor. Bize kalan kırgınlık, üzüntü hatalarına rağmen çok özlüyoruz onu, hep duamda Rabbim korusun onu yanında ki adama zerre güvenmiyorum çünkü
Yeğeninize gercekten sevindim. Sanslı ki yaninda sizler varsıniz.

Kadın sevdimi bilirsiniz herseyini ortaya koyar. Duygu olunca mantik gidiveriyor. Bazı seyleri anlamak için de yasayarak görmek gerek ya, ablanız da eğer esiyle bir paylaşımı kalmasa dönerdi demek ki daha yasayacakları var.

Kardes olarak tedirginliğinizi anlıyorum ama siz de biliyorsunuz ki ablanız kendini koruyabilir, sizin dualarınız da onu koruyordur eminim.

Belli mi oyle gunler gelir ki yine ablanızla daha sık görüsürsünüz insaallah. Bazen oyle oluyor ki hayat bizim hic aklimiza gelmeyecek sekilde yasamak istediklerimizi onümüze getiriyor.:)

Aynen, başta çocuk olmasa da olur deyip sonra 3 çocuk istiyorum deyince ben de değışken olabileceğini fark ettim. Aslında duyguların hızla değışeceği kadar genc bir yasta da degil sonucta otuzunu geçmiş biri ama erkekler geç olgunlaşiyor ve henuz evlilik de yapmamış, evlilik hayatinın ciddiyetini idrak etmediği için daha rahat konuşuyor olabilir, iş ciddiye binseydi değışeilirdi, haklisınız.
Siz 40 yasindasiniz o sizden 15 yaş küçük bu durumda 25 yaşında olmuyor mu?

Doğulularmış ailesi istemez büyük ihtimal o aşamaya gelseniz bile...15 yas ta cok fazla
Haklisin canim ki bence onlar da istememek de hakli olurlardi. Sulalenin tek oglu bi de. Hani yeni gelin hizmet eder falan ya, ben yillardir yanliz yasamaya alismisim hani baslarda goze gireyim diye hizmet ettim diyelim ama bi yerden sonra bunyem de kaldirmaz o tempoyu :KK70:ha bi de başlamadı zaten, arada yaziyor, naber nasilsin o kadar iste...

Bu adam senin yasini biliyo ysni.. bu yastan sonra 3 cocuk istermiydin?
Ay 10 tane olsa isterim bebislere bayiliyorum hahaha nasil anlasiliyor di mi hic cocuk bakmadigim.

Valla tatlim ben zaten bu kisiyi istemiyorum yani erkek olarak etkilenmedim, ama kibar, terbiyeli, dinlemeye, anlamaya yatkin bu ozellikleri hosuma gitmisti fakat bunlar sevgili olmaya yetmiyor.

Yani bi de 3 cocuk isteyen adamin bana yanasmamasi lazim bu yastan sonra hadi tüp falan oldu da kim bakacak onlara :)

Ay 10 tane olsa isterim bebislere bayiliyorum hahaha nasil anlasiliyor di mi hic cocuk bakmadigim.

Valla tatlim ben zaten bu kisiyi istemiyorum yani erkek olarak etkilenmedim, ama kibar, terbiyeli, dinlemeye, anlamaya yatkin bu ozellikleri hosuma gitmisti fakat bunlar sevgili olmaya yetmiyor.

Yani bi de 3 cocuk isteyen adamin bana yanasmamasi lazim bu yastan sonra hadi tüp falan oldu da kim bakacak onlara :)
Kismet ablam .. Allah gonlune gore verir insallah

O 30lu yaşlardaysa siz 40lı yaşların ikinci yarısında olmalısınız.
Ben 26 yaşında olmama rağmen internetten tanıştığım, yüzyüze görüşmediğim, bir şeyler paylaşmadığım bir erkeğin 'seni kaybetmek istemiyorum' demesini önce ciddiye almam eğer ısrar ederse de korkarım takıntılı mıdır diye.
Siz nasıl olaya bu kadar sakin yaklaştınız anlayamadım.

Zaten internetten tanıştığınız bir erkek aynı anda kaç kişi ile görüşüp aynı sözleri söylüyordur. Çok da ciddiye alınacak bir durum yok, samimi değil çünkü.

O 30lu yaşlardaysa siz 40lı yaşların ikinci yarısında olmalısınız.
Ben 26 yaşında olmama rağmen internetten tanıştığım, yüzyüze görüşmediğim, bir şeyler paylaşmadığım bir erkeğin 'seni kaybetmek istemiyorum' demesini önce ciddiye almam eğer ısrar ederse de korkarım takıntılı mıdır diye.
Siz nasıl olaya bu kadar sakin yaklaştınız anlayamadım.

Zaten internetten tanıştığınız bir erkek aynı anda kaç kişi ile görüşüp aynı sözleri söylüyordur. Çok da ciddiye alınacak bir durum yok, samimi değil çünkü.
Haklisin, ama yapi olarak sakin biriyim bana ne anlatirsan anlat dinlerim yeter ki bos konusma olmasin.

Bazen fazla anlayisli oldugumu dusunuyorum ya da cok mu bosluktayim diycem ki evet tabii ki sevgi acligi cekiyorum ama diyorum ya art niyet olmadikca tersleyen biri degilim insanlarin kendilerini ifade etmesine firsat veren biriyim.

Ama dersen ki herkese bu kadar anlayisli misin degil tabii ki ama bu kisi guzel konusmasini bilen biri oldugu icin ve beni sinirlendirmediginden sakin kalip dinledim.

Takintili bisekilde vazgecmem demiyor, rahatsiz edecek biri degil hani ben istersem sorunlar olsa da vazgecmezmis o anlamda diyor :)

Ama ben de zaten sizin gibi dusundum niyeti evlilik olan gelir gorur, ailesiyle tanistirir sonra buyuk büyük konusur , hatta fazla konusmaz nikahi basar :))

Ha bi de baskalariyla konusma kismi var ki yani olabilir ve hatta oyledir de ki amac evlilikse bulana kadar arastirmasi normal :)) baska niyetle konusuyorsa da benden uzak olsun yeter.

Konu kapandi zaten :)

Back
X