- 17 Şubat 2016
- 974
- 199
- 103
- 33
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
İstisna çok nadir.Aramayi hiç düşünmüyorum artık.İkisinide hayatımdan sildim.Ne engelle, ne sil, ne de ara. Yoklarmış gibi davran.
İş arkadaslıkları işyeri ayrıldığında genellikle biter( istisnalar olabilir).
Haklisin.Birde anlam veremiyorum.En son buluşma planı yaptık.Yani ne oldu bir anda.Gercekten o kadar soğudum ki ikisinden de.Sorunlari olan arkadaşı da bizim meslekle alakalı iş ilanı grubuna aldirdim.Herkese salça oluyor.Herşeye atlıyor.Sessiz kal aynı şekilde ararlarsa açma
Öyle yaparsan kendı Kendılerını önemserler gereksiz yani
Hikaye atarlarsa bakmayı bile düşünmüyorum.Aşiri sogudumErgen durumuna düşüp engellemek çok saçma olur.
Buraya konu açmak bile o tip insanlar için vakit kaybı.
Hiç olmamışlar gibi devam edin.
Hikaye atarlarsa bakmayı bile düşünmüyorum.AşiriErgen durumuna düşüp engellemek çok saçma olur.
Buraya konu açmak bile o tip insanlar için vakit kaybı.
Hiç olmamışlar gibi devam edin.
Hayatımdan çıkardıgimi anlasınlar diye engellemeyi düşündümengellemeye de silmeye de gerek yok. konuşmayın, görüşmeyin yeterli.
Haklısınızengellemeye de silmeye de gerek yok. konuşmayın, görüşmeyin yeterli.
Birisi birisini engellediyse onu umursuyor mudurengelleme değer veriyormuşsun gibi olur… görmezden gel
Ben hayatımdan tamamen çıkardığımı bilsinler diye engellemeyi düşündümBirisi birisini engellediyse onu umursuyor mudur
Bence de öyleBen hayatımdan tamamen çıkardığımı bilsinler diye engellemeyi düşündüm
ay böyle sorunca saçma gibi geldi ama bence öyleBirisi birisini engellediyse onu umursuyor mudur
Evet birisi boşandıArkadaşınız boşanmış mıydı? O konu mu bu
O konunuzda da artık bu arkadaşlarınızın üstüne çok düşmeyin, onlar aramazsa aramayın demiştik. Niye hala peşlerinden koşuyorsunuz?Evet birisi boşandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?