eliffdiyebiri Guru Kayıtlı Üye Katılım 17 Şubat 2016 Mesajlar 6.853 Emoji Skoru 5.518 Puanlar 398 Yaş 35 15 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eliffdiyebiri #21 albatroza .!.: O konunuzda da artık bu arkadaşlarınızın üstüne çok düşmeyin, onlar aramazsa aramayın demiştik. Niye hala peşlerinden koşuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır koşmuyorum. Aramıyorum sormuyorum.Sadece engellesem mi numaralarını silsem mi kararsız kaldim
albatroza .!.: O konunuzda da artık bu arkadaşlarınızın üstüne çok düşmeyin, onlar aramazsa aramayın demiştik. Niye hala peşlerinden koşuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır koşmuyorum. Aramıyorum sormuyorum.Sadece engellesem mi numaralarını silsem mi kararsız kaldim
A absurdizm Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 1.437 Emoji Skoru 2.058 Puanlar 53 15 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eliffdiyebiri #22 eliffdiyebiri .!.: Hayır koşmuyorum. Aramıyorum sormuyorum.Sadece engellesem mi numaralarını silsem mi kararsız kaldim Genişletmek için tıkla... bi çılgınlık yapıp ikisini birden yap
eliffdiyebiri .!.: Hayır koşmuyorum. Aramıyorum sormuyorum.Sadece engellesem mi numaralarını silsem mi kararsız kaldim Genişletmek için tıkla... bi çılgınlık yapıp ikisini birden yap
Kaori Loyalty Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2015 Mesajlar 162 Emoji Skoru 183 Puanlar 303 15 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eliffdiyebiri #23 Sizinde arkadaşlarınız yok mu çıkıp gezin sizde paylaşın, bu kadar dert etmeyin herşey
gizemliasli Nirvana Pro Üye Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 23.255 En iyi cevaplar 2 Emoji Skoru 91.117 Puanlar 598 15 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi eliffdiyebiri #24 eliffdiyebiri .!.: Hikaye atarlarsa bakmayı bile düşünmüyorum.Aşiri Hayatımdan çıkardıgimi anlasınlar diye engellemeyi düşündüm Genişletmek için tıkla... Ergence bence. Yoklarmış gibi hayatına devam etmen yeter
eliffdiyebiri .!.: Hikaye atarlarsa bakmayı bile düşünmüyorum.Aşiri Hayatımdan çıkardıgimi anlasınlar diye engellemeyi düşündüm Genişletmek için tıkla... Ergence bence. Yoklarmış gibi hayatına devam etmen yeter