- Emoji Skoru
- 220.475
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi LarkeTanner
Yanlış hatırlamıyorsam siz boşanma aşamasında idiniz, bitti mi mahkemeniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkimizde evlenip boşanmış insanlarız . O 43 yaşında ben 29 . Aslında çok önceden de tanışıyorduk ama bi şekilde kopmuştuk sonra ben evlendim ayrıldım. Benim boşanmamı takiben bu şahıs onu duyduktan sonra tekrar görüşmeye başladık . ilişkimiz 6 aydır fln var diyebilirim ben ayrıldıktan sonra başlamıştı yani .Canım tüm konuyu okudum.Anladığım kadarıyla sen bu çocuğun engellesende aramasini ulasmasini,kendini sana affettirmek için çabalamasını istiyorsun.Benimde eski sevgilim böyle cvp vermese mesajlarima donmese filan cok arardim.
Ama hani bisey oldu hastaneye gitti yada kaza yapti filan çok kötü şeyler oldu diye korkardım.
Sonra kapatirdim bende telefonumu dayanamaz acardim sonra mesaj atip aramış olurdu. Hey gidi günler
Gençliğim aklima geldi
Barismak istiyor musun
Kac yıldır berabersiniz
Bide kac yasindasiniz okul is durumlari neler
Daha önce güvenini sarsacak bir davranışı oldu mu?
Evet çoktan bitti boşandım soyadımı aldımYanlış hatırlamıyorsam siz boşanma aşamasında idiniz, bitti mi mahkemeniz?
Doğru haklısınız çok saçma sapan hareketler yaptım ya kaybettim bunu kabullenip devam etsem ii olacakBence bir erkek, kendisine bir sebepten kızıp mesajla ayrılan ve her türlü engelleyen ama yine de bir şekilde yalvar yakar ikna edilmeyi bekleyen sevgilisini aramamalı.
Neden dersen çok yorucu saçma bir ilişki.
Tek celsede boşandım ben aralıkta kesinleşti. Ayrıca eylülden beri ayrıydım eşimleEkimde boşanma konunuz var 6 aylık ilişkiniz mi var ?
Tek celsede boşandım ben aralıkta kesinleşti. Ayrıca eylülden beri ayrıydım eşimle
Ya ben yuvarlak hesap verdim işte de hani görüşmeye ben dava açtıktan sonra başladık telde o beni aramıştı wp durumuma yorum yapmıştı zaten benim dava aşamam çok kısa sürdü 2 ayda herşey kapandı.Yanlış anlamayın tarihleri kafamda oturtamadımÇünkü 6 ay dediğiniz zaman boşanmadan öncesi gibi geldi bana .
Aynı yaştayız bu adamı boşverin zaten.
Sinirlerinizi bozmaya değmez
Çok erken olmuş. Eski eş baya sıkıntı çıkarmış zaten, o kafa dolgunluğu ile yeni ilişkiye başlamışsınız. Kendinize biraz zaman verin.Ya ben yuvarlak hesap verdim işte de hani görüşmeye ben dava açtıktan sonra başladık telde o beni aramıştı wp durumuma yorum yapmıştı zaten benim dava aşamam çok kısa sürdü 2 ayda herşey kapandı.