Engelleyen eski sevgili neden arada engeli açıp bakar ve 3 saat sonra tekrar engeller?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Arkadaslar, eski sevgilim beni engellemişti bundan haftalar önce ardında bende engeledim. Yeni telf ve numara alicam bu ay sonu onu bekliyorum. Bugün listeme bakarken beni engelen kaldirdigini gördüm ben açmayınca oda geri engeledi. Amacı Ne bunun..

Merak, bir şey yazmanı bekler heyecan yaptırır umut etmeni ister umutlandırır sonra tekrar engeller böyledir bunlar sonları pişmanlık hep

Bırak artık şu çapsız herifi, sil at rehberinden. Niye hala bakıp duruyorsun?

Konu başlığının cevabı eski sevgilinde.

Bence amacına ulaşmış, kafanız karışmış, bunlar böyle bacım pohpohla dötlerini kaldır her işlerine koş kendilerini sadrazamın sol ta...ğı sansınlar... rezil soyka, bi an önce değiş sen numaranı falan o da şişkin egosunu başka yerde şişirmeye devam etsin...

Kendinde biliyosun cevabini merak yani ne dememizi bekliyosun seni ozluyo ara ara acip bakiyomu?

Adı üstünde eski değil mi ? Neden dedektiflik yapıyorsunuz? Ben adını bile unutuyorum.Sizde unutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…