- 14 Eylül 2020
- 231
- 29
- 28
- 25
- Konu Sahibi meleksu001
-
Evet öyleyiz ama çok zor durumdayımHepimiz birer engelli adayı değilmiyiz zaten..
Ben engelli değilim, o engelli o da bekar bende bekarTam şu an anlayamadım olayı engeli olmayan kız siz oluyorsunuz değil mi?
O da bende engelli derken tam durumunuz nedir?
Oksijen gitmiyor bugün kafama algım kapalı afedersiniz.
Senlik değil olay ben de orayı anlamadımTam şu an anlayamadım olayı engeli olmayan kız siz oluyorsunuz değil mi?
O da bende engelli derken tam durumunuz nedir?
Oksijen gitmiyor bugün kafama algım kapalı afedersiniz.
Evet öyleyiz ama çok zor durumdayım
Kimisi sizden olur dene diyor kimisi de olmaz hayatını mahvedersin diyorBiraz daha anlasilir yazalim bu 1.
Sirf anneniz dedigi icin mi kustunuz bu 2.
3 gun sonra bir trafik kazasi gecirip ayaklarinizi kaybetseniz,esiniz sizi bosamak zorunda mi kalmali bu 3?
O yürüme engelli, siz de yazma engellisiniz gördüğüm kadarıyla. Bir sorun olacağını zannetmiyorum.Merhaba biriyle tanıştım bekar o da bende engelli ayakları yan basıyor tanıştık teklifde bulundu bana biz denesek diye ilgi alaka var gülümsüyor bana sohbet muhabbet evet ama annem olmaz kızım bizde kimse uygun görmez dedi aklım karıştı değer kıymet görmek ilgi görmek güzelmiş onemsenmek güzelmiş daha önce hissettirilmedi bana neyse emek veriyor çabalıyor küstüm sabahtan akşama kadar yalvardı aç kalmış sındır yemezsin diye çikolata aldım seversin diye dedi bilmiyorum ne yapmalıyım kimisi boşver sizden olmaz derken kimisi de seviyorsan sahip çık diyor lütfen kırıcı yorum yapmayın desteklerinizi bekliyorum teşekkürler
KesinlikleBu hayat sizin, kimle istiyosanız nasıl istiyosanız elalemi düşünmeden içinizden nası geliyosa öyle yaşayın. Sizin mutluluğunuz başkalarının düşüncelerinden daha önemli.
hayatını mahvedersin diyor
kimsenin uygun görmemesi mi önemli sizin istemeniz mi siz sevdikten sonra beraber yapabildikten sonra niye olmasın?Merhaba biriyle tanıştım bekar o da bende engelli ayakları yan basıyor tanıştık teklifde bulundu bana biz denesek diye ilgi alaka var gülümsüyor bana sohbet muhabbet evet ama annem olmaz kızım bizde kimse uygun görmez dedi aklım karıştı değer kıymet görmek ilgi görmek güzelmiş onemsenmek güzelmiş daha önce hissettirilmedi bana neyse emek veriyor çabalıyor küstüm sabahtan akşama kadar yalvardı aç kalmış sındır yemezsin diye çikolata aldım seversin diye dedi bilmiyorum ne yapmalıyım kimisi boşver sizden olmaz derken kimisi de seviyorsan sahip çık diyor lütfen kırıcı yorum yapmayın desteklerinizi bekliyorum teşekkürler
Valla hi şuan guldurdunuz Allah da sizi güldürsün benim için sorun yok ama hep öyle diyorlarCidden anlaymadım, adam ayağının alt tabanına değil yan tabanına basınca sizin hayat nasıl mahvoluyor? Adamı alıp futbol oynatıp üstünden para kazanmadığınzı sürece adam ortaya bassın, yana bassın ne fark ediyor?
Ayrıca bu gayet tedavisi olan bir durum, adam neden bir ortapediste gitmiyor? Tabanlıkla çözüyorlar diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?