Engelli bir erkek ve engeli olmayan kız

Daha ortada bir durum yok düşünüyorum zaten de olayı genelledim anlatmak icin

Ortada bir durum yoksa annenizle şimdilik inatlaşmayin veya konusunu açmayin. Kendinize zaman verin iyi dusunun.

Karşi tarafta engelini kendi içinde engel olarak gorup herkes kabul etmez diye dusunup manevi olarak ne varsa suan önünüze yigiyor olabilir. İhtimal sadece zaman verin hemen tanişma vs gerek yok bence.

Tanışma derken aileler değil birbirimizi tanıyalım deneyelim diyor o da zaten

Kuzenimin eşi de engelli çocuk felci geçirmiş iki bacagida engelli Kuzenim engelli değil 2 çocukları var hiç kimse de sorun etmedi 20 yıllık evliler gayette mutlular başkalarının ne düşündüğü değil sizin ne düşündüğünüz önemli sizin hayatınız sizin kararınız

Si
Nasıl ayırt edebilirim

Durumunuzu denemeyimlemedim o yüzden nasil ayirabilirsiniz bilmiyorum ama ben acikcasi kimseyle sirf iyi biri veya cikolata aldi, agladi, peşimde dolandi diye bir iliskiye devam etmedim bublari yapan erkek çoook cunku ve bunlarin bir kisminin sadece sevgiden ileri gelmedigini dusunuyorum.

Hani samimi olarak emek vermesi, deger vermei önemli bir detay ama ben iç sesimi dinliyordum hep hani icime sinmeyen beni icimde rahatsiz edern bir şeyler varsa sirf şunu yapiyor bunu yapiyor diye devam etmiyordum. Bunlari ilerleyen zamanda gorursunuz belki diye dusunuyorum.

Ben de sorun etmedim yani hiç yüzüne vurmadım yada bir bakış falan atmadım kabul ediyorum ama az önce beni kimse kabul etmez diye her şeyi önünüze seriyor da olabilir dedi

Bende olumlu ve olumsuz olarak değerlendirmek istiyorum ama tanışmak istedi hayatına al demiyorum ama biz denesek tanişsak dedi

Maşallah rabbim daim etsin

Ben engelli değilim engelli olan karşımdaki insan, benim için sorun yok ama hayatımdaki insanlar bana diyor ki yapma hayatını mahvedersin diyorlar

"Ayakları yan basıyor" dan kastınız , ayaklarının doğuştan dışa dönük olması mı ?

Sizin için sorun olmasaydı; konu açmaz , onun engelini bizimle paylaşmazdınız.

İlgi ve alakasından hoşlanıyorsunuz diye , karşınızdaki insanın duygularıyla oynamayın.

Sizin için " denedim olmadı " diyebileceğiniz ilişki , karşı taraf için " engelim yüzünden istenmedim " yıkımına yol açmamalı.

1 sorunun cevabı evetben harbiden sorun etmiyorum ama benim asıl sorunum insanların kafamı karıştırıyor olması asla duygularıyla oynamam da zaten ne ben ne başkasına oynatmak onun duygularını izin vermem haklısınz evet ama öyle düşünmesini asla istemem üzülmesini de asla tabi istemem sebebi olmak asla ama asla istemem

Bende olumlu ve olumsuz olarak değerlendirmek istiyorum ama tanışmak istedi hayatına al demiyorum ama biz denesek tanişsak dedi

Sizin icin sakincasi yoksa tanişin bir deneyin ama yok cikolata aldi yalvardi vs bunlar cokta gozunuzu boyamasin sadece. Siz ilk defa yasamissiniz ama çogu erkek yapiyor bunlari ve bazilari sadece göz boyama olabiliyor. Zamanla ortaya cikar.

Sizin icin sakincasi yoksa tanişin bir deneyin ama yok cikolata aldi yalvardi vs bunlar cokta gozunuzu boyamasin sadece. Siz ilk defa yasamissiniz ama çogu erkek yapiyor bunlari ve bazilari sadece göz boyama olabiliyor. Zamanla ortaya cikar.
Nasıl peki bana açıklar mısınız rica etsem

Ben de sorun etmedim yani hiç yüzüne vurmadım yada bir bakış falan atmadım kabul ediyorum ama az önce beni kimse kabul etmez diye her şeyi önünüze seriyor da olabilir dedi
Siz karşı tarafın engelini sorun etmiyorsanız biraz daha zaman geçirin tanımak için acele karar verip ne kendinizi ne karşınızdakini üzmeyin gidişata göre karar verin

Bunu düşünüyorsanız zaten olmaz. Sizin de kafanızda o düşünce var belli ki. Gerçekten ilgi görüyor seviyorsam kimseyi dinlemezdim. Ama siz acaba diyorsunuz

Bence bu hayatta hepimiz engelliyiz. Kimimiz fiziksel, kimimiz ruhsal, kimimiz beyinsel uzar gider bu. Eğer iyi şefkatli merhametli birisi ise, sizin gönlünüzü isitiyorsa neden olmasın.
Birilerinin uygun gördüğü birisi emin olun daha berbat çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…