- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 448
- Konu Sahibi meleksu001
-
Fazla hassasiyetinizin sebebi belli. Neyse. Keşke herkes benim yetiştiğim o kör kuyularda yetişebilse diyor ve susuyorum.. yeni hassasiyetler eklemek istememben mesajin o kismina bir sey yazmadim farkindaysaniz, oncesinde aynisini ben de soyledim ama “birbirinize denk degilsiniz” diye degil. adam bu ailenin icinde kendini kotu hisseder diye. konu sahibinin ailesi de sizin gibiymis cunku. sanki adamin ayagi yokmus ya da ahlaksiz bir is falan yapiyormus gibi birbirinize denk degilsiniz tribine girmisler. evet bunun icin kor kuyuda yetismek empatiden yoksun olmak gerekir.
eh soyledigimi dogrular nitelikte yaziyorsunuz. yazin bakalim. siz burada sabahlara kadar da konussaniz benim acimdan herhangi bir hassasiyet yaratamazsiniz. kendinizi o kadar ciddiye almamanizi tavsiye ederim. dedigim gibi size saglikli gunler diliyorum aksi halde kendinizi butun insanlardan asagida dislanmaya mahkum goreceksiniz belli ki.Fazla hassasiyetinizin sebebi belli. Neyse. Keşke herkes benim yetiştiğim o kör kuyularda yetişebilse diyor ve susuyorum.. yeni hassasiyetler eklemek istemem
Neden mahvedesiniz ki ? Ayağını yan basmak engel mi ki onu da anlamadım. Kendi kendini idame ettiriyor sanıyor.K
Kimisi sizden olur dene diyor kimisi de olmaz hayatını mahvedersin diyor
Merhaba biriyle tanıştım bekar o da bende, engelli ayakları yan basıyor tanıştık teklifde bulundu bana biz denesek diye ilgi alaka var gülümsüyor bana sohbet muhabbet evet ama annem olmaz kızım bizde kimse uygun görmez dedi aklım karıştı değer kıymet görmek ilgi görmek güzelmiş onemsenmek güzelmiş daha önce hissettirilmedi bana neyse emek veriyor çabalıyor küstüm sabahtan akşama kadar yalvardı aç kalmış sındır yemezsin diye çikolata aldım seversin diye dedi bilmiyorum ne yapmalıyım kimisi boşver sizden olmaz derken kimisi de seviyorsan sahip çık diyor lütfen kırıcı yorum yapmayın desteklerinizi bekliyorum teşekkürler
olmaz bence nedenmi seninde kafana takılmasaydı burda konu açmazdın kafan karışmazdı belki aşk olabilirdi ama sanırım aranızda aşk yok tek taraflı ilgi belli bi zaman sonra karış tarafı yorar senide ilgi manyağı yapıp beklentini yükseltirEvet öyleyiz ama çok zor durumdayım
Keza donunu yıkayamayan, evini temizleyemeyen, kendine bir kap yemek pişiremeyen amipten farksız milyonlarca adamla evli kadınlar, kendi işini gören biriyle mi evliler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?