Engelli bir erkek ve engeli olmayan kız

Yan basma dediğim şey öyle ufak değil ayakları içde

Ha yok hayatını idare ediyor sorun yok gezmesinde falan o halde bile çalışıyor ya kıyamam

Ben engelli değilim engelli olan karşımdaki insan, benim için sorun yok ama hayatımdaki insanlar bana diyor ki yapma hayatını mahvedersin diyorlar
İyi de adam yürüyebiliyor, yatağa bağımlı değil, kimseye muhtaç değil. Ee o zaman daha ne? Sapasağlamken beyinde bir anevrizmayla, ufacık bir kanamayla felç inebilir, yetilerimizi belli bir süre ya da sonsuza kadar kaybedebiliriz. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz.

kıymet görmek ilgi görmek güzelmiş onemsenmek güzelmiş daha önce hissettirilmedi bana

Şu olayin insanlara hata yaptirma ihtimali çok yuksek diye dusunuyorum. Daha once ilgi, deger gormeyip ilk defa azicik ilgilenene hemen kapilmak evliliğe goturmek sıkıntılı geliyor bana engelinden bağimsiz olarak. Gercekten aşik misiniz yoksa ilk defa gordugunuz şeye mi kapildiniz anlayamiyor olabilirsiniz şuan.

Çok güzel konustunuz

Yaşı ilerleyince sorun olabileceğini düşündü annen bence. İlgi gördüm diye hemen ileriye taşıma, tanımaya çalış niyetin varsa

Daha ortada bir durum yok düşünüyorum zaten de olayı genelledim anlatmak icin

Si
Nasıl ayırt edebilirim

K

Kimisi sizden olur dene diyor kimisi de olmaz hayatını mahvedersin diyor
Ya insanlardan etkileniyorsunuz belli ki. O yüzden yol yakınken adamı üzmeyin bari. Bunun ilerisi var, bizde uygun görmezler diyen bi aileniz var. Adama yazık. İki gün sonra acır gözlerle bakarlar (sizinkiler). Umarım hayatınızı hiç engelsiz sağlıkla devam ettirebilirsiniz.

Benim için engeli olması problem. Değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…