Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer sevdiysen lens kullanamazmı? ilk aklıma allah korusun başa vermesin sakatlık geldi.. göz bu bebeğim ya. araştırdınız mı ? tek gözü kurtaramazlarsa da diğeri için lens kullanbilir.. doktorlar ne diypo önemli. yani kısa zamandsa o gözü de kaybedebilir. om zaman malulen emekliye ayrılmak zolrunda çünkü..
Merhaba kızlar günlerdir düşünüp içinden çıamadığım bir konu var. Benimle ilgilenen çok iyi kalpli ve maddi durumu yerinde sayılabilir bir kısmetim çıktı. Kendisi öğretmen, iyi bir insan, iyi bir aileye sahip ama... engelli. Aslında engel derecesi hafif, gözünün biri görmüyor ve büyük numara gözlük kullanıyor, birkaç kere ameliyat geçirmiş ve güneşten rahatsız oluyor. Engeli ağır değil istediğini yapabiliyor ama maalesef ehliyet alma şansı yok. Pek yakışıklı değil ama kişilik olarak çok iyi ve çok dürüst (numunelik) herşey iyi güzel ama iş evliliğe gelince aklım durdu. Bir türlü mantıklı düşünemiyorum, Sizce onun engeli evlilikte sorun yaratır mı? Engellileri aşağılamak için falan söylemiyorum ama bir engelliyle bir normal insanın evliliği olur mu? Olursa ne tür problemler karşıma çıkabilir..Lütfen bana yardımcı olun, hiç aranızda engelli yok mu ya da engelli biriyle evlenen?
bir insan yeterki sevme sayma özürlü olmasın.. engeller aşılır.
bence hiç bir sorun yaratmaz. kimsenin sağlığının garantisi yok sizin aklınıza neden böyle bir konu açmak geldi anlamadım. yüksek numara gözlük kullanabilir. ne var ki bunda.. ki okumuş öğretmen olmuş. zekası yerinde..he azası yerinde biraz kısıtlı görüşe sahip ne var ki...
bu konuyu gerçekten yadırgadım kusura bakmayın.
Sevgi herşeyin üstesinden gelir ama senin ona bakışın önemli sen gerçekten onu seviyormusun ileride senin için gözleri problem olmaz deyilmi.Etrafının ailenin dikkati üzerinizde olacaktır herzaman bunlarla başetmeye gücün varmı.Alay edenler,yolda tuhaf tuhaf bakanlar,imalı söz söyleyenler bunların karşısında dimdik durabilip mücadele edebilecekmisin önce bunları düşün.Ama bir kadını bir kere kraliçe gibi hissettiren erkek olur iyi bir insansa kaybetme derim.
canlarım verdiğiniz tüm cevaplar için hepinizr ayrı ayrı teşekkür ederim ederim, söylediğiniz gibi bu b,raz mantık evliliği olacak ama çocuğa kanım ısınmadı da değilbir de parfümü var ki insanın başını döndürüyor
![]()