Yuvaya bırakırsan unutucak mısın peki? Daha mı rahat yaşayacaksın?Evladım kıyamıyorum bakmaya hergün bakıp bakıp ağlıyorum evet bu çok büyük bir imtihan allahım güç ve rsabır ver diye dua ediyorum ama elim kolum kalkmıyor iş yaparken titriyor um
o dogdugu anda anormallik oldugunu nasil anlamazlarki o an hemen kuveze gidebilirdi yogun bakima alinabilirdi devletmi ozelmiMor doğdu ağlamadı ben bir sorun var dediğim halde sorun yok her çocuk Mor doğar dediler 2.ay bebeğimde anormallikler vardi nöroloji ye götürdüm mr sonucu doğumda oksijensiz kalma
Kimsenin ne yazdığı garip karşılanmasın evet sağlam bir oğlum var allah korusun ona bir şey olsa kafayı yerim ama bakarım onunla bir yaşanmışlığım var beni görmüş anne demiş hissetmiş düşünün bebeğim ömrü boyunca beni göremeyecek çünkü beyinsel körlük var algılama konuşma yürüme yok
Diğeri göremiyor kokuda mı alamıyor? Ememiyor mu?Kimsenin ne yazdığı garip karşılanmasın evet sağlam bir oğlum var allah korusun ona bir şey olsa kafayı yerim ama bakarım onunla bir yaşanmışlığım var beni görmüş anne demiş hissetmiş düşünün bebeğim ömrü boyunca beni göremeyecek çünkü beyinsel körlük var algılama konuşma yürüme yok
Evet doktor hatası var ama mahkemeye vermeyeceğim herşey allahtan şimdi bu nasıl annelik diyenler olacaktır ama bu gerçekten çok zor durum...
Nooption, maddi durumu iyi ve hala evli çiftler de bebeği yuvaya bırakabiliyorlar mı?evet o sizi göremeyecek belki ama sizin de onu gördüğünüz şüpheli..
Nooption, maddi durumu iyi ve hala evli çiftler de bebeği yuvaya bırakabiliyorlar mı?
Yavrum, inşallah güzel bir kaderi olur.
lutfen konusmalarimiza dikkat edelim cok agir kelimeler..ben burda uzuldum..kolaymi arkadas daha kabullenememis bu aciyi..kolayda degil..herzaman soyluyorum yasamadigimiz acinin yorumlarini kolayca yapmiyalim.ben o annenin evladina en guzel sekilde anne olacagina inaniyorum.insanin o ruh haliyle gel gitleri olabilir biraz daha anlamaya calisalim..Diğeri göremiyor kokuda mı alamıyor? Ememiyor mu?
Siz anne falan değilsiniz.
Vicdansızsınız.
Sağlam olanın annesi, engelli olanın değilsiniz. Yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?