Evet doktor hatası var ama mahkemeye vermeyeceğim herşey allahtan şimdi bu nasıl annelik diyenler olacaktır ama bu gerçekten çok zor durum...
Seni gerçekten anlamıyorum bi gülüşü için canımı veririm diyorsun bi yurda vermeyi düşünüyorum diyorsun !!!onun bir gülüşü için canımı bile veririm
Onun bu durumuna üzülmez olur muyum bakıp bakıp öpüp kokluyorum onun bir gülüşü için canımı bile veririm ama düşünün bırakın annesini kendini bile görmeyecek çalışan anneler böyle yaparsa demişler sizce ben çalışırken kim bakacak ona yine bakıcı işten çıksam maddi durum kötü olacak vs...
İşte tam da bu yüzden hastaneye dava aç diyor yorum yapanlar. En azında biraz gelirin olur ve bebeğine daha iyi şartlar da bakarsın diye...Onun bu durumuna üzülmez olur muyum bakıp bakıp öpüp kokluyorum onun bir gülüşü için canımı bile veririm ama düşünün bırakın annesini kendini bile görmeyecek çalışan anneler böyle yaparsa demişler sizce ben çalışırken kim bakacak ona yine bakıcı işten çıksam maddi durum kötü olacak vs...
Haklısın angel
Canım herkes bebeğinin sağlıklı olmasını ister ama şuan benim durumumda olsan eminimki profiline evli mutlu çocuklu yazamazdın
bak canım sen bır annesın basa gelmeyınce kımse senı anlayamaz ama senın öncelikle güçlü olman lazım kendini bıran önce toparlaman lazım. psikolojım bozuldu falan hepsını bı kenera at yavruların için güçlü olman gerekiyor. cok zor bı durum sakın yavrunu yuvaya verme dusunsene o ağladığında kim kosacak yardımına ustelik görmüyor konusamıyor yuruyemıyor dıyorsun sen annesı olarak ona bakamam dıyorsun elin insanı nasıl bakacak karnı ac mı tok mu ne durumda dayak mı yedı işkence mi yaptılar itildi mi düştümü ateşimi var sen onu yuvaya bıraksan bu sorular aklına hiç gelmeyecekmi hadi hepsini geçtim öbür dünyada sana allahın emaneti olan yavrunu terketmenin hesabını nasıl vereceksin! gün gelecek sabrın taşacak sinirlenecek çıkmazda hissedeceksin ama o yavru buyusede sana ihtiyacı var.sakın onu bırakma rabbim sana yardım edecektir. psikıyatrlara gideceğine namazını kıl kuran oku dua et allaha bak nasıl rahatlayacaksın .rabbim yardımcın olsun yavruna allah şifa versin inş.Kafayı sıyırmak üzereyim 4 aylık bebeğim doğumda oksijensiz kaldı görmüyor konuşmayacak ve yürümeyecekmiş çok kötü bir durum içimden isyan etmek geliyor bebeği yurda bırakmak geliyor yapamıyorum ama bakacak psikolojide de değilim tedavi görüyorum pskyatriden ne yapacağım bir yol sağlam bir oğlum var onun da psikolojisi bozuldu ailecek mahvolduk acil yardım
Beni gerçekten anlamıyorsunuz düşünsenize bir bebeğiniz var sadece nefes alıyor
Eğlenmiyorum canım çözüm arıyorum ister yuhlayın ister anneliğime laf atın burada açıklayamadığım bir sürü sorunlarım var allah kimseye böyle bir acı yaşatmasınİster yurda ver ister cami avlusuna bize ne de buraya konu açma sebebin nedir?
Herkesin beni yuhalasın ben de okuyayım eğleneyim mi?
Nedir yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?