Engelli doğan bebeğim hakkında

Evet doktor hatası var ama mahkemeye vermeyeceğim herşey allahtan şimdi bu nasıl annelik diyenler olacaktır ama bu gerçekten çok zor durum...

Evet her şey Allah'tan ama sorumlular da cezasını çekmeli. Zaten en fazla tazminat hakkı doğar o da bebeğinizin bakımına katkı olur sizin için.
Her şey Allah'tan diye tevekkül edebilirken bebeğinizi yurda bırakmayı düşünmek neyin nesi? Sakın yapmayın böyle bir şey. O meleğin sadece size ihtiyacı var. Onun kolu kanadı olacakasınız.
Allah'tan ümit kesilmez. Rabbim şifasını versin inşallah.

boyle bi durumda kesinlikle hastaneyi dava etmelisiniz.niye simdiye bununla ilgilenmediniz sizde guc yoksa babasi ugrasmali..eksik anlattiginiz biseyler var.nasil bir hamilelik gecirdiniz..tarama testleri nasildi bebegin sagligi hamilelikte nasildi..sen onun annesisin.sikica tut elini..bol bol emzir..tenine dokundur..sicakligini hissettir.yavrum o cokmu isterdi boyle olmayi.Rabbim emanetini boyle vermis elden ne gelir.sar sarmala kokla op saril ama sev onu cok sev..bi sen varsin onun icin..sicalligini kokunu esirgeme ondan..ayy ben cok kotu oldum...

Ayrıca böyle sorunlu bebeklerde ve çocuklarda ilk 6 yılın çok önemli olduğunu okumuştum. Belki de o davadan elde ettiğinizle bebeğinize özel olarak bakılıp ciddi gelişim gösterebilecek.

Konu sahibi yazıklarının hepsini hayretler içinde okudum. Ne demek yurda bırakmak falan ? Yazık değil mi o bebeğe, onun size cok ihtiyacı var. Nasıl diğer çocugunuzla kıyaslarsınız ? Allahım size önce vicdan, merhamet daha sonra da sabır versin.

onun bir gülüşü için canımı bile veririm
Seni gerçekten anlamıyorum bi gülüşü için canımı veririm diyorsun bi yurda vermeyi düşünüyorum diyorsun !!!
Ben artık yorum yapmıcam çünkü kötü konuşacam!!!
Allah sana akıl,fikir,sabır,duygu ve vicdan versin.Kal sağlıcakla....

sınanmadım bu şeikilde Allah'ta sınamasın.O yüzden üst perdeden konuşmayayım diyorum da güzel kardeşim kendi içinde büyüyen ve bağıra bağıra ıkına ıkına dünyaya getirdiğin evladına sanki biraz uzak gibisin sen.Yani evladın o senin bi silkelen kendine gel, görmese de duymasa da nefes alıyor mu? kalbi atıyor mu? Hepimiz engelli adayı değilmiyiz? Sağlam! olan evlatta diğeri ne?

Öncelikle onunla yaşanmışlığım yok lafına cevap vereceğim, yaşanmışlık nasıl yok, bu çocuğu 9 ay sen taşımadın mı ?
Yaşadığın durum çok zor, kabullenmek çok zor kabul ediyorum ama yurda vermek nedir ya, ben sokak hayvanını devlete teslim edemiyorum. Söylenecek çok şey var ama acına hürmeten doktor yardımı al diyorum. Hoş şu sıraladığın tüm bahaneler vicdanla ilgili, onu da tedavi edecek doktor var mı bilemiyorum.... Kafanın karışmış olduğunu var saymak istiyorum, cümlenin başında bir gülüşüne canımı veririm derken sonunda maddi durumun kötüleşmesinden çekiniyorsun. Rabbim doğru yolu göstersin...

İşte tam da bu yüzden hastaneye dava aç diyor yorum yapanlar. En azında biraz gelirin olur ve bebeğine daha iyi şartlar da bakarsın diye...

Önce hastaneyi dava edin.sonra bu durumda bebekler,çocuklar vardır mutlaka öğrenin neler yapılabilir,nasıl eğitilebilir? Yaşayacak sonuçta belki düzelir zamanla

bak canım sen bır annesın basa gelmeyınce kımse senı anlayamaz ama senın öncelikle güçlü olman lazım kendini bıran önce toparlaman lazım. psikolojım bozuldu falan hepsını bı kenera at yavruların için güçlü olman gerekiyor. cok zor bı durum sakın yavrunu yuvaya verme dusunsene o ağladığında kim kosacak yardımına ustelik görmüyor konusamıyor yuruyemıyor dıyorsun sen annesı olarak ona bakamam dıyorsun elin insanı nasıl bakacak karnı ac mı tok mu ne durumda dayak mı yedı işkence mi yaptılar itildi mi düştümü ateşimi var sen onu yuvaya bıraksan bu sorular aklına hiç gelmeyecekmi hadi hepsini geçtim öbür dünyada sana allahın emaneti olan yavrunu terketmenin hesabını nasıl vereceksin! gün gelecek sabrın taşacak sinirlenecek çıkmazda hissedeceksin ama o yavru buyusede sana ihtiyacı var.sakın onu bırakma rabbim sana yardım edecektir. psikıyatrlara gideceğine namazını kıl kuran oku dua et allaha bak nasıl rahatlayacaksın .rabbim yardımcın olsun yavruna allah şifa versin inş.

Bu çocuk istediğim gibi olmadı yuvaya bırakacağım diyen bir annenin dr. suçlamasına da inanasım gelmiyor açıkçası. En azından olumlu bir şey yapıp psikiyatrik destek almaya karar vermişsiniz.

İster yurda ver ister cami avlusuna bize ne de buraya konu açma sebebin nedir?
Herkesin beni yuhalasın ben de okuyayım eğleneyim mi?
Nedir yani?

Beni gerçekten anlamıyorsunuz düşünsenize bir bebeğiniz var sadece nefes alıyor

Düşünüyorum. Benzerinden bizim evde de var.

Ama bu mantığı cozemiyorum. Diğerine bisey olsa bakarım çünkü yaşanmışlık var ama buna bakamam. O da sizden çıkma oburu de. Yaşanmışlık ne ya sevgili değilsiniz siz.

İster yurda ver ister cami avlusuna bize ne de buraya konu açma sebebin nedir?
Herkesin beni yuhalasın ben de okuyayım eğleneyim mi?
Nedir yani?
Eğlenmiyorum canım çözüm arıyorum ister yuhlayın ister anneliğime laf atın burada açıklayamadığım bir sürü sorunlarım var allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın

Görümcemin oğlu sapasağlam doğmuş2 yyaşında kas hastalığı olduğu ortaya çıktı. Ve gunden gune yürumesi zorlaştı su an hiç ayağa bile kalkamiyo okula gidemiyo13 yaşında.doktor demiş 16 yaşına kadar yaşayabilir ömür bicamisler.peki öyle olsaydın çocuğunun eridigini gözünke görsem elinden bir sey gelmeseydi? Yapma kardeşim ablacim kimin ne olacağı belli değil senin güclü olman gerek evlatların için.

Herşey Allahtan doktor hatası ama dava etmeyeceğim diyosun,ama yurda vermek istiyosun çalışmasam maddi durum kötü olur da diyosun e işte dava o yüzden açılacak, bu çocuğumuzun bir ömür bakıma ihtiyacı olacak para lazım ve hastaneden alacağınız tazminat çok önemli

Resmin bütününü görememeni durumuna bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…