Engelli doğan bebeğim hakkında

Starkadin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
52
35
88
Kafayı sıyırmak üzereyim 4 aylık bebeğim doğumda oksijensiz kaldı görmüyor konuşmayacak ve yürümeyecekmiş çok kötü bir durum içimden isyan etmek geliyor bebeği yurda bırakmak geliyor yapamıyorum ama bakacak psikolojide de değilim tedavi görüyorum pskyatriden ne yapacağım bir yol sağlam bir oğlum var onun da psikolojisi bozuldu ailecek mahvolduk acil yardım

Sızı bu dusunceye ıten durumada uzuldum
ne dıyebılırım
doktor hatası fılan varmı

Evet doktor hatası var ama mahkemeye vermeyeceğim herşey allahtan şimdi bu nasıl annelik diyenler olacaktır ama bu gerçekten çok zor durum...

Kafayı sıyırmak üzereyim 4 aylık bebeğim doğumda oksijensiz kaldı görmüyor konuşmayacak ve yürümeyecekmiş çok kötü bir durum içimden isyan etmek geliyor bebeği yurda bırakmak geliyor yapamıyorum ama bakacak psikolojide de değilim tedavi görüyorum pskyatriden ne yapacağım bir yol sağlam bir oğlum var onun da psikolojisi bozuldu ailecek mahvolduk acil yardım

Ahhh ahh ne bicim doktorlar yaa ne bicim bir cocugun bir ailenin hayatini karartmislar, tamamen doktor hatasi hastaneye doktora dava acmakla baslayin bence.

Evladım kıyamıyorum bakmaya hergün bakıp bakıp ağlıyorum evet bu çok büyük bir imtihan allahım güç ve rsabır ver diye dua ediyorum ama elim kolum kalkmıyor iş yaparken titriyor um

Vicdanım rahat değil evet sanki mezara diri diri gömülmüş gibiyim

doktor hatası olduğu halde mahkemeye vermeyeceğim her şey allahtan diyorsunuz ama yurda vermeyi düşünüyorsunuz, hani her şey allahtandı kabulünüzdü...
içinde bulunduğunuz psikolojiden dolayı böyle düşündüğünüzü varsayıyorum, o yüzden düzgünce ifade etmeye çalışacağım mutlaka sorumluları dava edin, manevi olarak telafisi olmaz ama o çocuğun yaşadığı sürece masrafı olacak en azından onlar karşılanır, suçlular da cezalandırılmış olur başkalarının canı yanmaz.

Ne olur öyle şeyler düşünmeyin. O masum bebeğin sizden başka kimsesi yok siz annesiniz gözü, dili olacaksınız yeri gelecek ayaklari olacaksınız. Burası bir imtihan dünyası bebeginiz de sizin bir sınavınız... size Emanet edilen melege sahip çıkın eminim çok zor olacak benim abim de zihinsel engelliydi. Annem ve Biz zorluklar yaşadık ama onu yük olarak görmedik.
.

Mor doğdu ağlamadı ben bir sorun var dediğim halde sorun yok her çocuk Mor doğar dediler 2.ay bebeğimde anormallikler vardi nöroloji ye götürdüm mr sonucu doğumda oksijensiz kalma

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum.

hastahaneyi mutlaka dava etmelisiniz. en azından yavrunuzun ömür boyu daha iyi şartlarda büyümesi için bir gelir kapınız olur.

Her sabah uyandığımda bunun bir kabus olduğunu hayal ediyorum büyük oğluma bakıp bakıp ağlıyorum oğlum hep kardeşi olsun diye dua ederdi geceleri allahım kardeşim sağlıklı olsun huzurlu yaşasın derdi onlar aklıma geliyor ne zaman büyüyecek beraber oynayacağı z diyor içim parçalanıyor

Evet doktor hatası var ama mahkemeye vermeyeceğim herşey allahtan şimdi bu nasıl annelik diyenler olacaktır ama bu gerçekten çok zor durum...
her şey Allahtan olabilir ama bunu diyip kenara çekilemezsiniz. hastaneyi kesinlikle dava etmelisiniz ki kimsenin hatası yanına kalmasın. bir ailenin tüm geleceğine mal oldular.
maddi tazminat kazanırsanız evladınızın geleceği için bir ümit olur belki, tedavisi vb şeyler için.

Back
X