- 10 Nisan 2013
- 1.148
- 1.606
- 333
Arkadaşım seni iyi ve net anlıyırum. Sana kötü yorum yapanları da kınıyorum bazı seyler bsşa gelmeden bılınmez. Oturdugunuz yerden ahkam kesmeye beylik laflar etmeye gerek yok .cocugunuzun tırnagına zarar gelse içiniz yanmıyor mu. Kadının cocugu 100 100 engelli. Ne desin yani burda nirvanaya mı baglasın.
Arkadaşım benım de kızım dogum dan sonra downlu dogdugunu ögrendk. 10 gun kuvozde yattı. Aynı senın gıbı psıkolojım yerle bir oldu. Bı tanede oglum var. Nereye gıdecegımı sasırdım dunya çöktü de altında ben kaldım sankı. Bu süreç bayaa sürdü. Gün içinde aglama krızlerı devamlı sınırlılık hali mutsuzluk hali.. uyusam uyansam hersey ruya olsa dedim. Uyusam hiç uyanmasam dedim. Herkes bir olamaz . Evet bazı anneler duyunca hiç bişey olmamış gıbı hayatlarına devam ettiler ama benım bünyem bunu kaldrmadı olamaz mı yaniii!! Bugun 9 aylık. Dünya tatlısı benım canımm. Rabbim ömrne ömür versin.
Demek istedıgım bu duruma alışıyorsun. VE HİÇ KORKMA ALLAH ONUN SABRINI VE KOLAYLIGI SEN NASIL OLDUGUNU ANLAMADAN VERİYOR.. sevgiyle kal canım kuzumu öp.
Sen kızını yanından ayirdinmi bu süreçte peki emzirmeyi bıraktın mi onu uzaga gönderdinmi kokundan uzaklastirdinmi canım?Onu gormemezlik yaptin mi sana kokuna sefkatine ihtiyacı varken canım?