engelli öğretmen

Bizim sınıfta da görme engelli bir arkadaşımız vardı. Ileri düzeydeydi. 4 sene ne kadar zorlandığına şahit oldum. Gerçekten zor ve güzel bir iş başarmışsınız. Insanları niye takıyorsunuz ki?Ağzı olan konuşuyor. Bunları asin bence neleri başarmışsınız siz onları görmezden gelmek ne ki

geçtiğimiz aramalarda Türkçe öğretmeni olarak atandım. görme engelliyim. hastalığım doğuştan olmasına rağmen raporumu yeni çıkardım 91 puan yaparak atandım şu zamana kdar hiçbir haktan yararlanmadan devlet üniversitesinde gayet yüksek sıralamalar elde ederek okudum. ancak bu akrabalar arkamdan 90 puan yapmakla nolmuyo bakalım da işe alcaklar mı onları puansız devlet alıyo çalışabilecek mi vs dedikodu yapmışlar. Akrabalar arasında doğru düzgün üniversite okuyan dahi anca düğün gezmek gösteris yapmak peşinde çoğu kafa olarak bana çok uzaklar ne bileyim kırıldım insanın başarısını azmini tebrik etmek bu kadar zor mu? kalbim kırıldı kendimi kötü hissediyorum.
Tebrik ederim sizi, harikasınız 👏
Belli ki kıskanmışlar. Demek ki gönül gözleri kapalı onların. Boşverin söylediklerine hiç kulak asmayın .

Tebrik ederim hocam yolunuz açık olsun.. akrabalar hep öyledir hep bi açık arama hep bi beğenmeme.. sadece size has değil çoğu kişinin akrabaları böyle.umursamamak en güzeli

Gurur duydumm cok sevindim inanin hocam.

Boyle akrabalarla ilgili en iyi sey onlari daha da catlatacak islere imza atmaniz. Umarim zamani gelince hayirli bir esle evlenip onlari daha da catirr catirr catlatirsiniz.

Uzulecek bir sey yok inanin. Eminim ogrencilerinize cok farkli ufuklar acacak ve engelliler konusunda farkindalik kazandiracaksiniz.

Devlete girmek icin bobregini satacak insanlarin lafiyla sevincinize golge dusurmeyin.

Sevgilerimle.

Tebrik ederim ,ciddi bir başarı .Rahatsız olmazsanız birkaç soru sormak istiyordum.
Örneğin buraya nasıl yazıp okuyorsunuz ?Okul sırasında okuma kitaplarını notları nasıl öğrendiniz ? Türkiye'de en azından klasikler için engelli alfabesiyle yazılan kitaplar var mı ?

yazan herkese çok çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi akrabanın iyisi şans meselesi. onlar düğünlerde hangi abiyeyle hangi topuklu ayakkabı uyar derdindeyken düşe kalka okullarıma gidip dinleyerek derslerimi geçtim. o kadar yılların emeğinden sonra atandım ve insanlar puan yapmakla olmuyo çalışamaz almazlar onu işe gibi boş konuşunca ister istemez moralim bozuldu. dediğiniz gibi en iyisi bundan sonra da çocuklarıma en iyi şekilde öğretmenlik yapmak için mücadeleyi bırakmamak. bana dua edin beni seven öğrencilerimin olmasını çok istiyorum

Tebrik ederim ,ciddi bir başarı .Rahatsız olmazsanız birkaç soru sormak istiyordum.
Örneğin buraya nasıl yazıp okuyorsunuz ?Okul sırasında okuma kitaplarını notları nasıl öğrendiniz ? Türkiye'de en azından klasikler için engelli alfabesiyle yazılan kitaplar var mı ?
sesli kitaplar var getemde 43 bin civarı klâsik değil yeni çıkan kitaplar da var. telefonda okuyucu programlar var . söylediğinde yazıya döküyor ve sana sayfayı okuyo

Meyve veren ağaç taşlanır hesabı boşverin akrabalar her zaman konuşacak birşey bulur.

Tebrik ederim yolunuz açık olsun 🤲😍😍

Başlık yanlış olmuş. Engeliniz size engel olamamış ki. Nasıl müthiş bir şey başarmışsınız. Siz insanlara bakmayın, başarınıza, öğrencilerinize odaklanın. İnsanları memnun etmenin bir yolu yok çünkü.

sesli kitaplar var getemde 43 bin civarı klâsik değil yeni çıkan kitaplar da var. telefonda okuyucu programlar var . söylediğinde yazıya döküyor ve sana sayfayı okuyo
Teşekkürler ,umarım Getem gibi uygulamalar artar .Siz de çok büyük bir şey başarmışsınız , onlar kıskanmıştır , hatta evde çocuklarını eleştiriyorlardır .O yüzden o kıskançları umursamayın.

geçtiğimiz aramalarda Türkçe öğretmeni olarak atandım. görme engelliyim. hastalığım doğuştan olmasına rağmen raporumu yeni çıkardım 91 puan yaparak atandım şu zamana kdar hiçbir haktan yararlanmadan devlet üniversitesinde gayet yüksek sıralamalar elde ederek okudum. ancak bu akrabalar arkamdan 90 puan yapmakla nolmuyo bakalım da işe alcaklar mı onları puansız devlet alıyo çalışabilecek mi vs dedikodu yapmışlar. Akrabalar arasında doğru düzgün üniversite okuyan dahi anca düğün gezmek gösteris yapmak peşinde çoğu kafa olarak bana çok uzaklar ne bileyim kırıldım insanın başarısını azmini tebrik etmek bu kadar zor mu? kalbim kırıldı kendimi kötü hissediyorum.
Başarılarınızın devamını diliyorum. Allah yolunuzu acık etsin. Akraba akreptir lafını bosuna demiyorlar. Yaptığınız güzel islerden memnun olanı da görmedim hepsi öyle. Takmayın konusup dursunlar :))

Evimin yakınlarında lise okulu var. Çocuklar öğretmenin koluna girip otobüse kadar eşlik ederlerlerdi. Okadar çok hosuma giderdiki. Sen onlari boşver. Çocuklarınız koluna girip size eşlik etme hayalerini kur.🤗

Hayırlı olsun hocam. Günün tadını çıkarın. İnsanların ne söylediği değil sizin ne hissettiğiniz önemli.

Tebrik ediyorum sizi bende Kpss den 93 puan almıştım kuzenim o nasıl kazanır ya kursa gitmedi bile demiş arkamdan ayrıca banada aynı şeyleri söylediler yok torpil lazım yok bilmem ne çok şükür bileğimin hakkıyla girdim işe hiç takmayın kiskancliklarindan yapıyorlar

Back
X