- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Akrabalar akreptir! Yolun açık olsun öğretmenim ❤sizinle gurur duydum tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim sizi, harikasınızgeçtiğimiz aramalarda Türkçe öğretmeni olarak atandım. görme engelliyim. hastalığım doğuştan olmasına rağmen raporumu yeni çıkardım 91 puan yaparak atandım şu zamana kdar hiçbir haktan yararlanmadan devlet üniversitesinde gayet yüksek sıralamalar elde ederek okudum. ancak bu akrabalar arkamdan 90 puan yapmakla nolmuyo bakalım da işe alcaklar mı onları puansız devlet alıyo çalışabilecek mi vs dedikodu yapmışlar. Akrabalar arasında doğru düzgün üniversite okuyan dahi anca düğün gezmek gösteris yapmak peşinde çoğu kafa olarak bana çok uzaklar ne bileyim kırıldım insanın başarısını azmini tebrik etmek bu kadar zor mu? kalbim kırıldı kendimi kötü hissediyorum.
sesli kitaplar var getemde 43 bin civarı klâsik değil yeni çıkan kitaplar da var. telefonda okuyucu programlar var . söylediğinde yazıya döküyor ve sana sayfayı okuyoTebrik ederim ,ciddi bir başarı .Rahatsız olmazsanız birkaç soru sormak istiyordum.
Örneğin buraya nasıl yazıp okuyorsunuz ?Okul sırasında okuma kitaplarını notları nasıl öğrendiniz ? Türkiye'de en azından klasikler için engelli alfabesiyle yazılan kitaplar var mı ?
atandim ama henüz belgelerimi teslim edip işe başlamadımİyi de atanmişsin zaten işe alması mi kalmış.
Teşekkürler ,umarım Getem gibi uygulamalar artar .Siz de çok büyük bir şey başarmışsınız , onlar kıskanmıştır , hatta evde çocuklarını eleştiriyorlardır .O yüzden o kıskançları umursamayın.sesli kitaplar var getemde 43 bin civarı klâsik değil yeni çıkan kitaplar da var. telefonda okuyucu programlar var . söylediğinde yazıya döküyor ve sana sayfayı okuyo
Başarılarınızın devamını diliyorum. Allah yolunuzu acık etsin. Akraba akreptir lafını bosuna demiyorlar. Yaptığınız güzel islerden memnun olanı da görmedim hepsi öyle. Takmayın konusup dursunlar :))geçtiğimiz aramalarda Türkçe öğretmeni olarak atandım. görme engelliyim. hastalığım doğuştan olmasına rağmen raporumu yeni çıkardım 91 puan yaparak atandım şu zamana kdar hiçbir haktan yararlanmadan devlet üniversitesinde gayet yüksek sıralamalar elde ederek okudum. ancak bu akrabalar arkamdan 90 puan yapmakla nolmuyo bakalım da işe alcaklar mı onları puansız devlet alıyo çalışabilecek mi vs dedikodu yapmışlar. Akrabalar arasında doğru düzgün üniversite okuyan dahi anca düğün gezmek gösteris yapmak peşinde çoğu kafa olarak bana çok uzaklar ne bileyim kırıldım insanın başarısını azmini tebrik etmek bu kadar zor mu? kalbim kırıldı kendimi kötü hissediyorum.