engelli öğretmen

geçtiğimiz aramalarda Türkçe öğretmeni olarak atandım. görme engelliyim. hastalığım doğuştan olmasına rağmen raporumu yeni çıkardım 91 puan yaparak atandım şu zamana kdar hiçbir haktan yararlanmadan devlet üniversitesinde gayet yüksek sıralamalar elde ederek okudum. ancak bu akrabalar arkamdan 90 puan yapmakla nolmuyo bakalım da işe alcaklar mı onları puansız devlet alıyo çalışabilecek mi vs dedikodu yapmışlar. Akrabalar arasında doğru düzgün üniversite okuyan dahi anca düğün gezmek gösteris yapmak peşinde çoğu kafa olarak bana çok uzaklar ne bileyim kırıldım insanın başarısını azmini tebrik etmek bu kadar zor mu? kalbim kırıldı kendimi kötü hissediyorum.
Ben taktir ettim seni.masallah in varmış.90puan her yiğidin harcı değil.bosver kimin ne dediğini.kulaklarini tıka hayatına bak.boyle daha mutlu olursun

Gözünün gördüğünü okumaktan aciz insanları mı dert ediyorsunuz?
2 satır okusalardı, başarınızın ne denli büyük olduğunu anlayabilirlerdi ancak.
Her şeyin en güzelini diliyorum size.

geçtiğimiz aramalarda Türkçe öğretmeni olarak atandım. görme engelliyim. hastalığım doğuştan olmasına rağmen raporumu yeni çıkardım 91 puan yaparak atandım şu zamana kdar hiçbir haktan yararlanmadan devlet üniversitesinde gayet yüksek sıralamalar elde ederek okudum. ancak bu akrabalar arkamdan 90 puan yapmakla nolmuyo bakalım da işe alcaklar mı onları puansız devlet alıyo çalışabilecek mi vs dedikodu yapmışlar. Akrabalar arasında doğru düzgün üniversite okuyan dahi anca düğün gezmek gösteris yapmak peşinde çoğu kafa olarak bana çok uzaklar ne bileyim kırıldım insanın başarısını azmini tebrik etmek bu kadar zor mu? kalbim kırıldı kendimi kötü hissediyorum.

Tebrik ederim hocam hayırlı uğurlu olsun. Akraba değil akbaba bunlar. Niye takıyorsunuz ki...aynı şeyi bizde yaşadık gözümüzün içine baka baka atanamayan bı sürü öğretmen var okumakla olmuyor dedi çok çok yakınımiz. Ama noldu mezuniyetinin ertesi yılında atandı kardeşim. Bize de dostu düşmanı tanımak kaldı...siz de bosverin konuşanları...artık mesleğin tadını çıkarmanın meyvelerini toplamanın zamanı..kimbilir ne zorluklar çektiniz okurken nelere katlandiniz...artik mutlu olma zamani.tekrar tebrik ederim

Başarılarının devamını dılerım .Keşke bende atansam .Siz kendınıze ogrencılerınıze odaklanın.Onlarda kudursun.Boşverın .

Çoğu insan kendi yapamıyorsa başkası da yapmasın ister.
Bunlar moralinizi bozmasın.
Kötü günde teselli eden çok olur da iyi günde kimse tebrik edemez kolay kolay.
Çünkü neden? Hasetlikten.
Ben yapamiyorsam başkası da yapmasın diye bir duygu barindirmalarindan.
Sadece size özel yapılan birşey değil bu.
Hiiic duymayın.
Yolunuz açık olsun.
Tebrikler.

Sen ne güzel bir insansın.. Biliyormusun o senin arkandan konuşanlar, senin için ah vah edemedikleri, senin güçlü ve başarılı olup buna izin vermediğin, kendilerinin “sözde engelsiz “ olan çocuklarının senin başarının onda birini gösteremedikleri için bu kadar hazımsızlar... Sen güzel kalbini hiç karartma, hazmedemeyenler soda içer olur biter... Keşke benim kızımında senin gibi azimli bir öğretmeni olsa..

Akraba zorunlu bağ. Hiçbirini dinlemek zorunda değilsiniz size ne ? Kime ne? Deyip yolunuza bakın, ne kadar güzel emeklerinizin karsılığı gelmiş .
Boş kişiler laf yapar, dolu kişiler iş yapar. İşinize odaklanın😉

ben babamın ölümünden sonra ölüyü kıskanan insanlar bile gördüm.artık o kadar saçma geliyor ki herşey.bunlara takılmayın başarılarınızla mutlu olun.sevdiklerinizle zaman geçirin onlar bu dünyadan gidince diğer üzüntülerin hepsi size boş gelecek.

Tebrik ederim. Bazı insanların özürü düşünceleri oluyor maalesef. Sen onları takma. Girdiğin yolda emin adımlarla ilerleki , belki hatalarını anlarlar ve belki insani yönleri gelişir.

atandim ama henüz belgelerimi teslim edip işe başlamadım
Merhaba hocam öncelikle atamanız hayırlı olsun
Umarım mesajımı görürsünüz
Hocam son engelli öğretmen atamasında mi atandınız acaba ?
hocam size bir şey sormak istedim
Eğitim fakültesi mezunu musunuz
Formasyon konusunda şu an belirsizlik var Da benim formasyonum var
Acaba formasyonunuz varsa 1. Öncelik olarak mı atandınız diye sormak istedim

Merhaba hocam öncelikle atamanız hayırlı olsun
Umarım mesajımı görürsünüz
Hocam son engelli öğretmen atamasında mi atandınız acaba ?
hocam size bir şey sormak istedim
Eğitim fakültesi mezunu musunuz
Formasyon konusunda şu an belirsizlik var Da benim formasyonum var
Acaba formasyonunuz varsa 1. Öncelik olarak mı atandınız diye sormak istedim
eğitim fakültesi mezunuyum.

Sen ne güzel bir insansın.. Biliyormusun o senin arkandan konuşanlar, senin için ah vah edemedikleri, senin güçlü ve başarılı olup buna izin vermediğin, kendilerinin “sözde engelsiz “ olan çocuklarının senin başarının onda birini gösteremedikleri için bu kadar hazımsızlar... Sen güzel kalbini hiç karartma, hazmedemeyenler soda içer olur biter... Keşke benim kızımında senin gibi azimli bir öğretmeni olsa..
onların okumak gibi bir dertleri hiçbir zaman olmadı zaten.bir kuzenim zengin koca bulup görücü usulüyle evlendi hayatından memnun. ben açıkçası okuyup kendi ayaklarımın üzerinde durayım çok istedim. öyle de kolay olmuyor buralara gelmek. ailemin maddi durumu da iyi değildi. okullarda yaşadığım zorluklar yollarda kaç kere düştüm ama okumamayı hiç düşünmedim. şimdi insanların onu işe almazlar yok onları devlet puansız slıyo demesi ağrıma gidiyor.

Back
X