- 15 Temmuz 2019
- 4.485
- 6.920
- 158
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Tebrikler hocam sakın kafaniza takmayın. Her çevrede var öyleleri. Başarıyı çekemeyen tayfa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben taktir ettim seni.masallah in varmış.90puan her yiğidin harcı değil.bosver kimin ne dediğini.kulaklarini tıka hayatına bak.boyle daha mutlu olursungeçtiğimiz aramalarda Türkçe öğretmeni olarak atandım. görme engelliyim. hastalığım doğuştan olmasına rağmen raporumu yeni çıkardım 91 puan yaparak atandım şu zamana kdar hiçbir haktan yararlanmadan devlet üniversitesinde gayet yüksek sıralamalar elde ederek okudum. ancak bu akrabalar arkamdan 90 puan yapmakla nolmuyo bakalım da işe alcaklar mı onları puansız devlet alıyo çalışabilecek mi vs dedikodu yapmışlar. Akrabalar arasında doğru düzgün üniversite okuyan dahi anca düğün gezmek gösteris yapmak peşinde çoğu kafa olarak bana çok uzaklar ne bileyim kırıldım insanın başarısını azmini tebrik etmek bu kadar zor mu? kalbim kırıldı kendimi kötü hissediyorum.
geçtiğimiz aramalarda Türkçe öğretmeni olarak atandım. görme engelliyim. hastalığım doğuştan olmasına rağmen raporumu yeni çıkardım 91 puan yaparak atandım şu zamana kdar hiçbir haktan yararlanmadan devlet üniversitesinde gayet yüksek sıralamalar elde ederek okudum. ancak bu akrabalar arkamdan 90 puan yapmakla nolmuyo bakalım da işe alcaklar mı onları puansız devlet alıyo çalışabilecek mi vs dedikodu yapmışlar. Akrabalar arasında doğru düzgün üniversite okuyan dahi anca düğün gezmek gösteris yapmak peşinde çoğu kafa olarak bana çok uzaklar ne bileyim kırıldım insanın başarısını azmini tebrik etmek bu kadar zor mu? kalbim kırıldı kendimi kötü hissediyorum.
Başarılarının devamını dılerım .Keşke bende atansam .Siz kendınıze ogrencılerınıze odaklanın.Onlarda kudursun.Boşverın .geçtiğimiz aramalarda Türkçe öğretmeni olarak atandım. görme engelliyim. hastalığım doğuştan olmasına rağmen raporumu yeni çıkardım 91 puan yaparak atandım şu zamana kdar hiçbir haktan yararlanmadan devlet üniversitesinde gayet yüksek sıralamalar elde ederek okudum. ancak bu akrabalar arkamdan 90 puan yapmakla nolmuyo bakalım da işe alcaklar mı onları puansız devlet alıyo çalışabilecek mi vs dedikodu yapmışlar. Akrabalar arasında doğru düzgün üniversite okuyan dahi anca düğün gezmek gösteris yapmak peşinde çoğu kafa olarak bana çok uzaklar ne bileyim kırıldım insanın başarısını azmini tebrik etmek bu kadar zor mu? kalbim kırıldı kendimi kötü hissediyorum.
Sen ne güzel bir insansın.. Biliyormusun o senin arkandan konuşanlar, senin için ah vah edemedikleri, senin güçlü ve başarılı olup buna izin vermediğin, kendilerinin “sözde engelsiz “ olan çocuklarının senin başarının onda birini gösteremedikleri için bu kadar hazımsızlar... Sen güzel kalbini hiç karartma, hazmedemeyenler soda içer olur biter... Keşke benim kızımında senin gibi azimli bir öğretmeni olsa..geçtiğimiz aramalarda Türkçe öğretmeni olarak atandım. görme engelliyim. hastalığım doğuştan olmasına rağmen raporumu yeni çıkardım 91 puan yaparak atandım şu zamana kdar hiçbir haktan yararlanmadan devlet üniversitesinde gayet yüksek sıralamalar elde ederek okudum. ancak bu akrabalar arkamdan 90 puan yapmakla nolmuyo bakalım da işe alcaklar mı onları puansız devlet alıyo çalışabilecek mi vs dedikodu yapmışlar. Akrabalar arasında doğru düzgün üniversite okuyan dahi anca düğün gezmek gösteris yapmak peşinde çoğu kafa olarak bana çok uzaklar ne bileyim kırıldım insanın başarısını azmini tebrik etmek bu kadar zor mu? kalbim kırıldı kendimi kötü hissediyorum.
Merhaba hocam öncelikle atamanız hayırlı olsunatandim ama henüz belgelerimi teslim edip işe başlamadım
eğitim fakültesi mezunuyum.Merhaba hocam öncelikle atamanız hayırlı olsun
Umarım mesajımı görürsünüz
Hocam son engelli öğretmen atamasında mi atandınız acaba ?
hocam size bir şey sormak istedim
Eğitim fakültesi mezunu musunuz
Formasyon konusunda şu an belirsizlik var Da benim formasyonum var
Acaba formasyonunuz varsa 1. Öncelik olarak mı atandınız diye sormak istedim
onların okumak gibi bir dertleri hiçbir zaman olmadı zaten.bir kuzenim zengin koca bulup görücü usulüyle evlendi hayatından memnun. ben açıkçası okuyup kendi ayaklarımın üzerinde durayım çok istedim. öyle de kolay olmuyor buralara gelmek. ailemin maddi durumu da iyi değildi. okullarda yaşadığım zorluklar yollarda kaç kere düştüm ama okumamayı hiç düşünmedim. şimdi insanların onu işe almazlar yok onları devlet puansız slıyo demesi ağrıma gidiyor.Sen ne güzel bir insansın.. Biliyormusun o senin arkandan konuşanlar, senin için ah vah edemedikleri, senin güçlü ve başarılı olup buna izin vermediğin, kendilerinin “sözde engelsiz “ olan çocuklarının senin başarının onda birini gösteremedikleri için bu kadar hazımsızlar... Sen güzel kalbini hiç karartma, hazmedemeyenler soda içer olur biter... Keşke benim kızımında senin gibi azimli bir öğretmeni olsa..