arkadaşlar tek kulağım duymuyo bildiğiniz tekiyle idare ediyorum ama duysam bile sözcükleri anlayamıyorum bu yüzden iş de bulamıyorum . bu durumda engelli raporu almak ve engelli kadrosundan iş bulmak istiyorum . ama bu rapor nasıl alınır bilen var mı çok zor , zahmetli bir iş mi ??
arkadaşlar tek kulağım duymuyo bildiğiniz tekiyle idare ediyorum ama duysam bile sözcükleri anlayamıyorum bu yüzden iş de bulamıyorum . bu durumda engelli raporu almak ve engelli kadrosundan iş bulmak istiyorum . ama bu rapor nasıl alınır bilen var mı çok zor , zahmetli bir iş mi ??
merhaba
benim yakinim aldi böyle bir rapor ve kendisi memur simdi
engelin yüzdesi önemli hatirladigim kadariyla
ben ögreniip sana yazacagim burdan
cunku tam ne yapti bilmiyorum
merhaba
benim yakinim aldi böyle bir rapor ve kendisi memur simdi
engelin yüzdesi önemli hatirladigim kadariyla
ben ögreniip sana yazacagim burdan
cunku tam ne yapti bilmiyorum
üzmek istemem ama tek kulaktan % 40 ve üzeri alamazsın. Bir arkadaş için araştırmıştım bende. Tek kulak hiç duymuyorsa %12 veriliyor
ama istersen bir rapor yazdırıp ( yani sosyal hayatta çok fazla sorun olmadığına dair) o şekilde iş bulabilirsin
üniversite hastanesinden çıkartacağınız heyet raporu ile işiniz hallolur.
bu raporu alınca kaymakalmlıkta sosyal yardımlaşmaya da başvurun ki iş bulana dek engelli maaşı için size yönlendirme yaparlar.