Zaman'a ihtiyacı olacak çok hırçınlaşıp kırıcı davranacak herkese karşı belki sizden ayrılmak isteyecek herşeyi göze alıyorsanız devam edin lütfen ...
herşeyi göze alıyosan devam et. arkadaşlarını dinleme.
Şu an düşündüğümde evet, alabiliyorum.
Sana en çok ihtiyacı olduğu zamanda yüzüstü mü bırakacaksın?
en o zaman millete ne? siz karışmayın de kes boş muhabbetlerini.
Asla, ben sonuna kadar eminim kendimden. Onun benimle yürümek istediği yere kadar bırakmam elini. Ne durumda olursa olsun. Ama arkadaşlarım kurcaladı kafamı,düşüncem asla değişmedi ama onu kırmaktan korkuyorum.
Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah korusun daha kötüsü olabilirdi.
Kararını verdiysen o arkadaşlarınla ilişkini bi kes ne kadar terbiyesizler ya.
Az önce cam sildim ne malumdu düşüp felç kalmayacağım?
Oturdukları yerden ne kadar kolay kestirip atabiliyorlar, karşılarında minnet borçlu oldukları bir gazi var.
Eğer ayrilirsan kendini eksik hissedecektir, büyük bir psikolojik travma olur bu. Ne olursa olsun destek ol ve sevdiğini belirt sevgini göster.
Siz de gidin bence ziyaretine.
Hiçbir şey olmamış gibi davranın sakın üzülüp ağlamayın espriler yapın şakalaşın ailesiyle yapmacık olmadan.
Kesinlikle. Onlara da aynen böyle diyip kesin ilişkinizi. Nankörlük bu.Kesinlikle öyle, hepimizin 1 dakika sonra başına gelebilicek birşey. Rabbim ailesine bağışladı en azından, bu kadarla atlattık.
Ve yine haklısınız ki benim o terbiyesiz arkadaşlarımın canı için bizim canımız için gitti o ayaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?