Engelliler merkezi

Evrim34

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2017
92
26
8
31
Mrb arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.4 yaşında %70 otizm raporu olan bir çocuğum var.haftada iki gün rehabilitasyon merkezine gidiyoruz.bulunduğumuz bölgede engelliler merkezi varmış ve haftanin 5 günü eğitim alınabiliyormuş.hatta her sene yazın tatile bile götürüyorlarmış.bilginiz var mı bu konu hakkında. bilenler bir yardımcı olsun.nasil kayıt yaptırılıyor.

Hangi şehirdesiniz ve bahsettiğiniz merkezin adı ne? Bunları bilsek daha çok yardımcı olan çıkar.

Sizin bölgenizin oradaki merkezin kayıt şartlarını bilmiyorum, bilen de çıkmaz. Kimse müneccim değil çünkü. Gidip doğrudan merkezle görüşmelisiniz en net bilgi için.

ilk kez böyle bir şey duydum engelli merkezi diye...milli eğitime bağlı kurumlar dışında hiç bir kurum haftanının beşgünü eğitim vermez..engelli okulu olabilir oda millieğitime bağlıdır..bunlarda her ilçede yok .keşke olsa...otizim eğitimi veren belli okullar var..bunlarında yaz kampları var dönüşümlü olarak çocukları birer hafta alırlar...böyle bir şey duymuş olabilirsiniz...

şuan senin yapacağın .yavruna bir ana okulu bulman..özel eğitime götürmen..bol bol sosyalleşmesini sağlayın.spor.müzik.oyun alanları..normal çocuklarla zaman geçirsin..yaşı küçük bu yıllar çok önemli....

Bulundugunuz ilcenin engelliler merkezine raporunuzla kayit olun ve oranin sundugu imkanlardan yararlanin. 5 gun egitim vermiyorlar bildigim kadariyla, 1 gun veriyorlar.

Back
X