Engelliyim ve bir sevenim var bir bakın lütfen

Gunesim06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
4
6
1
35
Merhabalar

Konuya uzatmadan gireyim

24 yaşında bir kızım
İlk defa birisi beni böyle seviyor yani daha önce bu ilgi ve alakayı göstermemişti kimse ben engelli bir kızım yürüme problemi çekiyorum evimde işimi kendim yapıyorum yani ama uzun yürüyüş yapamıyorum ama beni seven kişide bir engel yok çok yakışıklı ve çevresinde sevilen biri namazında niyazında birisi çevresinde seviliyor kızların teklif ettiği yanaştığı bir kişi öyle diyorum

Ben bende kendime göre az çok güzel sayılırım ama ben normal insanlardan farklıyım işte engelyiim bu çocuk beni gördü bende onu görüyorum gördüğünde sürekli bakıyor gülümsüyordu bir gün bana açıldı duygularından bahsetti şoktaydım nasıl olurdu ki yani kendimi ona yakıştırmamıştım ki benimle nasıl olacaktı? Çünkü engelliyim...

Bunu dile getirdim ben engelliyim farkındamısın dedim her şeyin farkındayım seni rabbim böyle özel yaratmış bende senin yanımda görmek istiyorum dedi yani bana gözüme bakarak "Evimin hatunu" ol ben herşeyinle kabulüm dedi... göz yaşlarımı tutmadım öyle deyince... bir süre telefonda konuştuk mesajlaştık yani aramızda bir bağ oldu artık farkındayız bunun

Ama benim çekincelerim var ondan yana değil kendim den yana henüz ailesi bilmiyor çevresi bilmiyor yakın zamanda ailesi ile konuşacak benide yanında götürmek istiyor... ailesinin karşısında küçük düşmek bana o gözle bakılmasını istemiyorum

Onunla olsun bende istiyorum ona işte nasıl karşılar çevren ki beni dedim bana " senin bu özel durumunu çevremin nasıl karşıladığı umrumda değil yeterki seninle benim kalbimde engel olmasın diyor"

Ne yapayım arkadaşlarım tanışayım mı ailesiyle onu istiyorum hemde çok ama işte korkuyorum kendimden aksi durumu kaldırabileceğimi sanmıyorum... ne yapacağım çıkmazdayım şuan...

Kızım engelliyim yazmışsın ama anladığım kadarıyla ayağın hafif kusurlu. Ben senin engelli olduğunu düşünmüyorum hafif aksıyorsun işte :)

Uzun yürüyüş yapamazsan da yapama ne olacak ki.

Al gitsin bu çocuğu diyorum mutluluklar dilerim :)

benım tanıdığım bır var,ayağında aksama sıkıntı var,çok yakışıklı bır adamla evli,kızda bırak guzel olmayı çokda çırkın,nasıl mutlular,çocuklarıda var,

önemli olan insanların beynindeki engel cnm. kendine güven lütfen ve lütfen aşkına sahip çık çok mutlu oln inşallah :)

Ins cok mutlu olursun cnm beyinlerimiz engelli olmasin güzellikleri mahvetmesin yeter ins o seni mutlu eder sen de onu mutlu edersin

bence önce o ailesi ile konuşsun sonra seni tanıştırsın. engelli olup olmamanla ilgili değil ama ben pat diye ailenin karşısına bu evlenmek istediğim kız/adam diye çıkarılmasını doğru bulmuyorum.

aşkınıza sahip çıkın inşallah çokta mutlu olursunuz

Oncelikle kendinizi eksik görmeyin tabiki gidip tanisin ne varki bunda.onemli olan sizin onu,onunda sizi seviyo olmasi.ama cekiniyosaniz erkek arkadasiniz onceden durumu anlatsin ailesine az biraz bilgileri olsun.eminim oyle bi evlat yetistiren anne baba kotu niyetli davranmayacaktir...simdiden mutluluklar dilerimm

ayy maşaaallahhhhhh sakın takılma yaaa kimsedye ed çok bahsedip nazar çekme üstüne dikkat et vallaha şöyle bir ölç tart ay hadi hayırlsı olsun senin adına kalbim pır pır oldu vallaha.... bir şükür secdesine var kızzz

Masallah diyelim. Unutma herkes bir engelli adayidir. Sevdigin kisinin de garantisi yok. Helal olsun ona ki boyle olgun dusuncede.
Omur boyu mutluluklar kismeyi takma hep mutlu olun insallah

Ne kadar güzel benimde sevdiğim bey engelli bir insan bende ne yapacağımı bilmiyorum özelden iletişime geçip birbirimize destek olabiliez

Pardon engelli olmak bir ayip mi? Bende isitme engelliyim normal duyabiliyor konusabiliyorum Allaha sükür sadece kalabalik ortamda anlamakta biraz güclük cekiyorum. Benim de erkek arkadasim var o gayet saglikli bir insan ve bence benim icin önemli olan erkek arkadasimin düsüncesidir. Gerisi kim ne derse desin umrumuzda mu? Kalpler ayni hissettikten sonra bence bir kusur görmemelisin. Kendinle barisik olursan bu hayatta daha cok mutlu olabilirsin bu önyargi düsüncelerinizden kurtulmus olursun

Okadar guzelki inanmak istemiyorsun.
Kendine kotu davranma. Senin kimseden bir farkin yok. Etrafi da dinleme lutfen.
Korkma hicbirseydenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…