Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ürün satılıktır. 1 kez kullandım başka örtülerim de var evim küçük fazlalıktan satıyorum sadece yastıkları örnek tşkil için çektim kutlusunda duruyor açıldığındaki hali ekteki gibi.
Canım yanlış anlama ama bu ürün indirimde 100 tlydi hatta anneler Gününde 80e bile düşmüştü. Şimdi bir kere de olsa kullanılmış bence 100 tl pahalı kalıyor biraz.
Canım yanlış anlama ama bu ürün indirimde 100 tlydi hatta anneler Gününde 80e bile düşmüştü. Şimdi bir kere de olsa kullanılmış bence 100 tl pahalı kalıyor biraz.
Canım neden yanlış anlayayım english home u fazla takip edemiyorum doğum yaptığımdan İ ndirimde olabilir. Ben aldığım fiyatı kutusundan baktım. Alıcı çıksın pazarlık sünnettir.
Bilemiyorum ki ptt genelde uyguna götürür gecen burdan fritoz alan arkadas vardı 20 tuttu. Ama 6 kg du galiba. Bu kaç kg bilmiyorum hi aslında bi tartayım ben şunu