eniştenin niyeti ne bilemem tabi ama yaptığı çok anlamsız ve hoş olmayan bir davranış.eğer ablanda hoşuna gitmeyen özellikler varsa bunu ablanla çözmeye çalışmalı çözemiyorsada annene anlatması çok gereksizannen ablana ne yapabilir ki sonuçta ablan çocuk değil ki
tek diyeceğim bu adam bu şikayet işini alışkanlık haline getirirse ablanın çekeceği var birde ablan kaynana ile oturacakmış aman aman bu yanlışı yapmasın bence
Bi de ablam kayınvaldesiyle oturcaktı evlenince, kendi ailesine de şikayet eder eniştem değil mi?
ee tabiki onlarada şikayet edecek eniştenin ne olduğu belli lades demeyin bence ablanızı vazgeçirin bu işdenablanız fazla iyi niyetli eniştenizle bu iş olmaz
Bu tarz durumları kansere benzetirim ne kadar çok yere sıçrarsa kontrol edilmesi o kadar çok zorlaşır. İyi niyetli olarak yapıyorsa bir şey diyemem ya da annenizden öneri de alıyor olabilir ya daaaa kendi ifade ettiğinde ablanızla sert tartışmalar yaşadığı için kendince bir çözüm üretmiş olabilir. Ama çocuk gibi "anne sen söyle de bir daha yapmasın" gibi bir durumsa enteresan diyorum.
Dün konuştuk zaten biraz.Ablam soğuduğunu söylüyo, ayrılmayı düşünüyorum dedi.
güzelim şu bizim yazdıklarımızı ona okut ki nişanlısını daha analiz etsin
Neden kadınlar doğru düzgün bi ilişki yaşamaya çalışırken erkekler analarının çocukları olmaktan vazgeçmezler ki...
Enistenizin yaptigi hic hos degil. Daha evlenmeden böyle basladiysa ohoooo. Olan annenize olur, iyice gerilmeye baslar kadincagiz.
Annenizin yerinde olsam ironik bir sekilde laf sokardim ozaman keser belki bu sikayetleri: "Oglum sen ilerde cocugunu daha iyi büyütür yetistirirsin, demekki biz yetistirememisiz" derdim ciddi bir sekilde. Belki ozaman utanir enisteniz.
Benim annem biz cocukken kardesler birbirini sikayet etmesin diye "Suc isleyeni degil, onu sikayet edeni döverim" derdi.
Ve gerceten ise yarardi. Bu arada belirtmek istiyorum annem hicbirzaman dövmedi bizi, bakislariyla ne demek istedigini anatirdi,
ama bu cümlesi gercekten ise yaramisti :))
Dün konuştuk zaten biraz.Ablam soğuduğunu söylüyo, ayrılmayı düşünüyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?