- 5 Mayıs 2013
- 33.862
- 41.383
- 798
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Benim anladığımdemek ki aslında şaka maka değil, ayrıca hanefilerde başka neler oluyosa sizde de olucak yarın öbürgün
Kizlar merhaba,
Ablam bekar, tanidik vasitasiyla birisiyle tanisti isi gucu iyi sadece biraz asiri dindar yani şeriata cok bagli her konusmasinda şeriat soyler ben soylemiyorum fln der neyse bugun ablam aradi hickira hickira agliyor neymis daha onceden bir bayan hocayla dini nikah yapmis 1.5 sene beraber yasanamislar ama 4-5 kez beraber olmuslar ben sok! eee dedim sonra kadinla ayrilmislar kadin baskasiyla evlenmis fln ablam delirmis dogal olarak nasil olur diye dinimizde 3 evlilik hak var vs. Bayagi aciklama yapmis neyse ben saydirdim kapattim ama elim ayagim titriyor sonra ablam aradi şaka yapmis beni denemek istemis dedi dahada cıldırdım dupe duz kivirmis resmen dayanamadim cocugun annesini aradim kibar bir dille anlattim kadin bana aaa oylemiymis bilmiyorum ki diyor ! Ya boyle birsey olmasa insan oglunu savunmaz mi????? İnanin suan hala titriyorum ne yapmam lazim kime ne demem lazim bana bi deyiverin .
Benim anladığım
Şaka değil hepsi uygulanmış bir gerçek
Ve adam hanefi mezhebinden olduğu için aileden izin almadan dini nikah kıyılır diyo, net.
Aslında hepsini uyduruyo işine geldiği gibi
Benim anladığım şöylecanım bana da anlat.
adam ablasına ne demek istiyor olabilir.
ya ben hiç anlamadım.
şimdi kızılan adamın öncesinde evlilik yapmış olması mı, başka bir şey mi.
Tepkisini yani gecmiste ki iliskisini onaylayip onaylamiyacaginiben anlamadım.
ablanızı ne ile denemek istemiş.
bir de 3 evlilik muhabbetinin bu şaka ile ilgisi nedir.
Aynı şeriatte yalan da yasaktır kandırmak ta
Ondan sonracıma habersiz nikahta nikah değildir, şahit mi mahitli olmalı ve millete duyurulmalı 'düğün' gibi bişeyle
İşkembeden sallamasın yani
Tepkisini yani gecmiste ki iliskisini onaylayip onaylamiyacagini
Şeriatçı şakası da böyle oluyor demek..Kizlar merhaba,
Ablam bekar, tanidik vasitasiyla birisiyle tanisti isi gucu iyi sadece biraz asiri dindar yani şeriata cok bagli her konusmasinda şeriat soyler ben soylemiyorum fln der neyse bugun ablam aradi hickira hickira agliyor neymis daha onceden bir bayan hocayla dini nikah yapmis 1.5 sene beraber yasanamislar ama 4-5 kez beraber olmuslar ben sok! eee dedim sonra kadinla ayrilmislar kadin baskasiyla evlenmis fln ablam delirmis dogal olarak nasil olur diye dinimizde 3 evlilik hak var vs. Bayagi aciklama yapmis neyse ben saydirdim kapattim ama elim ayagim titriyor sonra ablam aradi şaka yapmis beni denemek istemis dedi dahada cıldırdım dupe duz kivirmis resmen dayanamadim cocugun annesini aradim kibar bir dille anlattim kadin bana aaa oylemiymis bilmiyorum ki diyor ! Ya boyle birsey olmasa insan oglunu savunmaz mi????? İnanin suan hala titriyorum ne yapmam lazim kime ne demem lazim bana bi deyiverin .
Oyle yapicam internet paketi yokmus yeniliycek aksama gorsunde akli basina gelsinAblan da kaşınıyo bence
Linki at bi okusun burayı
İşkembeden sallamasın o damat adayı. Kadın hoca mut'a nikahı yapar mı? O nikah kabul olmaz bir kere... Damat şaka yapmıştır bence, öyle bir şey olamaz. Kadın, hocaysa mut'a nikahı yapmaz.Kizlar merhaba,
3 evliligi savunuyor aklinca ya var yada getirmek icin zemin hazirliyor simdidenbiraz anladım gibi konuyu.
sadece 3 evlilik olayını tam anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?