Eniste kişisinin akilalmaz tavrı

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar...üç yıllık evliyim ailemin istemedigı başta sıkıntılar çıkardıgı bir evlilik yaptim,öyle ya da böyle bi şekil evlendim ailemle aram şu an gayet iyi gel gelelim bu enişte kişisi o zamandan beri hayati ablama da bana da zindan etti,ablamla görüşmeme izin vermiyor ablamla kazara bi yerlerde karşılaşsak ve bu onun kulağına gitse evde kıyametleri koparıyormuş ben bu kadar abarttığıni yeni öğreniyorum..doğum yaptım ablam gelmedi sen gittin dimi diye iftiralar atip kıyameti koparmış..bu kişi kardeşleriyle ne olursa olsun gayet iyi ama biz iki kızkardeşin arasına giriyor ve bu durum oldukça canımı sıkıyor ben ablamla gizli kapaklı mı görüşecegim suç işler gibi yeğenlerimle foto çekip paylaşamiyorum bile bu kişi görmesin diye..bu ablama yapılan bir zulüm ve ablamın yuvasının birliğı için bi sey de yapamıyorum size içimi döküp biraz akıl almak istedim..

Enişte niye bu kadar düşman anlamadım?
Tekrar tekrar okudum ama kaçırdım sanırım kusura bakmayın.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Kusura bakmayın da ablanızda iş yokmuş. Kardeşiyle görüşmek için kocasının iznini mi bekliyor? Ne haddineymiş iki kardeşin arasına girmek... Peki nedenmiş, neden görüşmenizi istemiyormuş?
Ailemin istemediği bir evlilik yaptiğim için ailem istemedi ama ben diretince onay verdiler artık bu dış kapının dış mandalına ne oluyorsa..

Ailemin istemediği bir evlilik yaptiğim için ailem istemedi ama ben diretince onay verdiler artık bu dış kapının dış mandalına ne oluyorsa..
Alla alla... Ailenizle sorunlarınızı çözmüşken, ona neymiş. Bir de onun iznini mi almanız gerekiyordu, hadde bak. Ablanız kendini çok ezdiren biri sanırım.

Gerçekten abartmıyorum samimi söylüyorum bana bunun imasında bile bulunsa insanı b.ka sokar sokar çıkartırım tekrar mi etti miktiri çekerim bu nasıl bir ipi ele vermektir nasıl bir zulm ettirme kendine

İş ablanızda bitiyor
Enişteye ne onu niye bu kadar rahatsız ediyor ki
Ablanız tavrını koyacak ve kendi ailesi hakkında gereksiz yere söz düşürmeyecek

Eniştene ne oluyor ki ailenin istemediği bir evlilik yapmandan?

Enişten evlenmeni istemiyor olabilir mi?

Ekonomik özgürlüğü yok ablamin canim 4 çocuğu var biri daha 6 aylik bayaği sindirmiş onu..
Ailen niye izin veriyor ki ablanın bu kadar ezilmesine?
Kadın devamlı çocuk doğuruyor herhalde,maddi durumu yeterli bile olsa 4 çocuğa bakmak kolay mı?

Ailem ediyor tepki gosteriyor bu yüzden onlarla da konusmuyor ama ablamı onlarla görüsturüyor bana karşı bu kadar katı..görüşürsen boşaniriz demiş..

ablanda suç.
kocası annesi babasıyla konuşmuyor, kardeşiyle konuşmuyor üstüne boşarım diye tehdit ediyor. ben olsam öyle değil böyle boşanır derim.

Ailen niye izin veriyor ki ablanın bu kadar ezilmesine?
Kadın devamlı çocuk doğuruyor herhalde,maddi durumu yeterli bile olsa 4 çocuğa bakmak kolay mı?
O konuda zaten ona çok kızıyorum bilmiyorum doguruyor çocuk seviyorum diyor annemde ben de çok kizdik ama sonuçta karar onlarin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…