Eniste kişisinin akilalmaz tavrı

iyi ama eniştenin bu tepkisi neden?
boşarım diyecek kadar noluyor yani aşırı saçmalamış
inadına görüşeceksin hadi boşan bakalım diye aslında

yani konu baya saçma.
açık açık yazayım. ya enişten sana aşıktı o yüzden çok koydu evlenmen, ya ablan pısırık senin gibi kararlarını alabilen bir birey olmasını istemiyor, ya eşin ondan baya üstün her konuda onu hazmedemiyor. ya da ciddi egolu ablanı bulduğu yerden ezmekten zevk alıyor.
ve son olarak boşver karışma ablana. durum belli adam belli ama ablan hala üreme derdinde. ne yaparlarsa yapsınlar.

Ailenizin istememe sebebi neydi?
Enişte neden uzatıyor?
Eşinizin nesi var? Ahlaksız bir kazanc yolu mu?
Kadın mı pazarlıyor? Hırsızlık mı
Yapıyor? Uyuşturucu mu satıyor?
Yada sizden 30-40-50 yaş büyük falan, garip bir ilişki olarak mı görüyor?
Tacizden/tecavuzden sabıkalı mı?
Yada eşiniz tanıştığınızda evliydi, sizin için boşandı gibi bir durum mu var?

Böyle bir tepkiye çok büyük bir şey olmalı?

Benzer durumlardayiz
Bende ablamla bir bakima esi yuzunden gorusmuyorum. Fakat kocasini kardesine tercih eden abla net silinir benim yaptigim gibi

Akli selim olan herifte iki kardes arasina girmez zaten
Yani suc enistenizde degil , ablanizda.

Hiçbiri degil..memur değil iyi bi kazancı yok diye karşıydılar..

Benzer durumlardayiz
Bende ablamla bir bakima esi yuzunden gorusmuyorum. Fakat kocasini kardesine tercih eden abla net silinir benim yaptigim gibi

Akli selim olan herifte iki kardes arasina girmez zaten
Yani suc enistenizde degil , ablanizda.
Ablama da bi sey diyemiyorum başta bendr cok kizdim ama kocasi olacak kişi normal degil ki..

aile affetmiş, enişte ne alaka?
madem ablan rest çekemiyor, görüşmeyin.

Hiçbiri degil..memur değil iyi bi kazancı yok diye karşıydılar..

Enişteye halt yemek düşer o zaman.
Ama ailenizin elinden bir şey gelmiyor, adam kimseyi dinlemiyor,
Ablanız da resti çekemiyorsa yapacak bir şey Yok..
Gizli saklı görüşmeye devam edeceksiniz..

Yaziklar olsun kardeslerin arasina sonradan girenlere
Ve yaziklar olsun kendini böyle ezdiren kadinlara
Benim eşim de kız kardeşimden pek haz etmez,bunu bizzat soylemisligi yoktur ama hissediyorum,fark ediyorum.
Gerci benim terbiyesiz kardesim,haz edilcek güvenilecek bir insan da değil o ayrı bir konu da.
Ama sizin enişte psikopat bence. Yani dogru mu anladim eniste sizin anne babanizla da küs
Baya kinci
Bence yobaz da
Kesin öyledir hatta
Yapcak bise yok artık gizli gizli devam ediceksiniz
Ama inadı kırılır. Kac yasinda?
Benim kaynana da bacisiyla küstü enişte yüzünden yani eniste gorusturmuyordu.
Simdi 3 u oturup balık yiyolar muhabbet ediyorlar

Ha bu arada kaynanamdaki durumda ayni,eniste kaynanamin annesi babasiyla da konuşmuyor ama.karisini yanlarina gönderiyor
Ayni sizin enistenin durumu gibi
Saka gibi koskoca 65 yasinda adam birde.Ama ben bu olaylari çözmeye çalışıyorum merak ediyorum
Sonra esim bana ferhunde diyor
Birsuru soru soruyorum

Sorunlu insanlar var uzulme ablanla illaki görüşeceksin yigenlerinle de yani onun ruhu duymayacak .Umarim inat kırılır
Birde sizin kocanizi kıskanmıştır bence o aileye sonradsn girdi ya hani kendinin pabucu dama atıldı öyle mi? Belkide bu eniste sizin anne babanizi da dolduruyordu evlenmesinler diye ve sizin hic haberiniz olmadi

Arayıp açık açık ne kaşıntısı olduğunu sorardım.
Sonuçta öyle de böyle de kadına zulüm ediyormuş. En azından hesap sorardım.
Biz ne desek boş. Cevap eniştenizde..

Ayrıca "et tırnaktan ayrılmaz. Sen bu dengesizlikle o kadını kaybedersin ama ben hep baki kalırım" diye de eklerdim..

Ekonomik özgürlüğü yok ablamin canim 4 çocuğu var biri daha 6 aylik bayaği sindirmiş onu..

Canım bu karakter meselesi.
Annem hiç dışarıda çalışmadı. 6 çocuk büyüttü ama babam asla ona bu şekilde yaptırım uygulamadı uygulayamazdı.
Ablanızın psikolojisi iyi değil..

Yüz kızartıcı olayları olan biriyle mi evlendin? Mesele neydi? Korkusu ne olabilir enistenin
Gerçi gorusmenizi engellemeye hakkı yok. İş kardesinde bitiyor

Enişteye N'oluyor ayol? Ailen ses etmemiş kabul etmiş , fazla role girmesin.Ablana da üzüldüm.Zulüm çekiyor o erkek müsveddesinden.Başka çocuk yapmasın bari.

hele hele enisteye noluyo dis kapinin dis mandalı..
bunun altinda kesin baska bisey var ablan da anlatmiyo sana..
hic sormadin mi " abla hayirdir ailem bu kadar tepki vermezken esine noluyo " diye
ablan cok pasifmis bilse de anlatmaz belki ama eniste kisisine hic sordun mu peki

Ailem ediyor tepki gosteriyor bu yüzden onlarla da konusmuyor ama ablamı onlarla görüsturüyor bana karşı bu kadar katı..görüşürsen boşaniriz demiş..
Platonik bir şeyler olmasın?
Bu kadar takıntılı ve öfkeli olması saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…