- Konu Sahibi lilith2013
-
şu an kızkardeşimde misafirim..ve sıkıntılı bir dönemdeyim.dalgınım biraz..8 aylık yeğenimi ilk gün çekyata oturtmuştum ve yeterince hızlı manevra yapamadım çocuk gözümün önünde sırt üstü çok sert düştü..2. gün ben kumandayı ararken emekleye emekleye ayağımın dibine kadar gelmiş. geri adım atayım derken sırtına ayağım çarptı..feryat figan..bugün de ona mama getireyim derken kapıya kadar gelmiş,kapıyı açınca çarptı.ben çıkarken de kapıya yakındı aslında. çarpacak mesafeye kadar geleceğini hesaplayamadım..bizimki gene ağla..zaten suçluluktan boynum büküldü..enişte bey de ya bu kadarı çok fazla diye sesini yükseltti..cevap vermedim hiç..sanki ben durumdan çok memnunum..kızkardeşimi üzmek istemiyorum ama tadım da kaçtı..yarın evime dönsem anlayacaklar,epey bozuldum çünkü..dönmesem artık kalmak ve bebeğe daha fazla zarar vermek istemiyorum..bir taraftan şu yaşımda fırçalanmak zoruma gitti..ne yapsam bilemedim hanımlar..
bence evinize dönün yoksa enişte yokken çocuğun biyerine bişey olsa sizden bilmesin, herşey fazla üst üste gelmiş maalesef.şu an kızkardeşimde misafirim..ve sıkıntılı bir dönemdeyim.dalgınım biraz..8 aylık yeğenimi ilk gün çekyata oturtmuştum ve yeterince hızlı manevra yapamadım çocuk gözümün önünde sırt üstü çok sert düştü..2. gün ben kumandayı ararken emekleye emekleye ayağımın dibine kadar gelmiş. geri adım atayım derken sırtına ayağım çarptı..feryat figan..bugün de ona mama getireyim derken kapıya kadar gelmiş,kapıyı açınca çarptı.ben çıkarken de kapıya yakındı aslında. çarpacak mesafeye kadar geleceğini hesaplayamadım..bizimki gene ağla..zaten suçluluktan boynum büküldü..enişte bey de ya bu kadarı çok fazla diye sesini yükseltti..cevap vermedim hiç..sanki ben durumdan çok memnunum..kızkardeşimi üzmek istemiyorum ama tadım da kaçtı..yarın evime dönsem anlayacaklar,epey bozuldum çünkü..dönmesem artık kalmak ve bebeğe daha fazla zarar vermek istemiyorum..bir taraftan şu yaşımda fırçalanmak zoruma gitti..ne yapsam bilemedim hanımlar..
umurumda olmamak olur mu ? sırf onu görmek için 4 saat yol teptim ki,yol benim için korkunç bir eziyet.mide bulantısı ve baş ağrısı gırla..o üslup biraz kırgınlıktan..yoksa herşeyim o benim..Adam hakli. Baksana burda anlatirken bile " bizimki yine agla" gibi bi tabir kullanmissin. Pek de umrunda olmadiginin gostergesi. Cocuga daha fazla zarar vermeden evine donmen iyi olur.
Çocuklar düşe kalka büyür bir şey olmaz.
Benim her tarafım yara bere dolu, bisikletten mi düşmedm, çivileremi basmadım, masalara çarpıp kafamı mı patlatmadım. Bütün bunlar da kocaman kadın olan anneanemin gözetiminde oldu.
Ayy benden 7 yaş küçük kardeşim biyerden düşerdi dayağı hep ben yerdim.
annesi ev işiyle uğraşıyordu her defasında yada banyoda veya lavaboda oluyordu biraz da onun yükünü hafifletmeye gelmiştim.yabancı bir şehirde tek başına herşeyle başa çıkmaya çalışıyor.hani ben bebeğe bakacağım sözde..tabi ki bilerek yaptığınız bir şey değil ama bu kadarı fazla, konu küçücük bir bebek yani.. anlamadığım bu bebeğin annesi nerede çocuğun yanında yakınında olması gereken o..
eniştenize kızmayın iki kadın bir çocuğa bakamıyor musunuz modunda kızmıştır ve haklıdır !
kendinizi gitmek zorunda değil de dikkatli olmak zorunda hissedin, yeter !
annesi ev işiyle uğraşıyordu her defasında yada banyoda veya lavaboda oluyordu biraz da onun yükünü hafifletmeye gelmiştim.yabancı bir şehirde tek başına herşeyle başa çıkmaya çalışıyor.hani ben bebeğe bakacağım sözde..
Canim sende biraz dikkat et bu anlattiklarin hep dikkat etmemekten oluyorşu an kızkardeşimde misafirim..ve sıkıntılı bir dönemdeyim.dalgınım biraz..8 aylık yeğenimi ilk gün çekyata oturtmuştum ve yeterince hızlı manevra yapamadım çocuk gözümün önünde sırt üstü çok sert düştü..2. gün ben kumandayı ararken emekleye emekleye ayağımın dibine kadar gelmiş. geri adım atayım derken sırtına ayağım çarptı..feryat figan..bugün de ona mama getireyim derken kapıya kadar gelmiş,kapıyı açınca çarptı.ben çıkarken de kapıya yakındı aslında. çarpacak mesafeye kadar geleceğini hesaplayamadım..bizimki gene ağla..zaten suçluluktan boynum büküldü..enişte bey de ya bu kadarı çok fazla diye sesini yükseltti..cevap vermedim hiç..sanki ben durumdan çok memnunum..kızkardeşimi üzmek istemiyorum ama tadım da kaçtı..yarın evime dönsem anlayacaklar,epey bozuldum çünkü..dönmesem artık kalmak ve bebeğe daha fazla zarar vermek istemiyorum..bir taraftan şu yaşımda fırçalanmak zoruma gitti..ne yapsam bilemedim hanımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?