- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi lilith2013
-
şimdi hatırlıyorum da kardeşimin ayağına da çay dökmüştü :) sobalıydı evimiz o soba kazaları malum.
kafam kaç kere yarıldı, bacağım kırıldı, dizlerimin her birinde kaçar iz var bilmiyorum
aynen anneannemleyken oldu
ki o kadın bana "canını" verirdi
Bencede evine dön. Belliki evde hareket halinde küçük çocuk varken dikkat li olmamıyorsun.şu an kızkardeşimde misafirim..ve sıkıntılı bir dönemdeyim.dalgınım biraz..8 aylık yeğenimi ilk gün çekyata oturtmuştum ve yeterince hızlı manevra yapamadım çocuk gözümün önünde sırt üstü çok sert düştü..2. gün ben kumandayı ararken emekleye emekleye ayağımın dibine kadar gelmiş. geri adım atayım derken sırtına ayağım çarptı..feryat figan..bugün de ona mama getireyim derken kapıya kadar gelmiş,kapıyı açınca çarptı.ben çıkarken de kapıya yakındı aslında. çarpacak mesafeye kadar geleceğini hesaplayamadım..bizimki gene ağla..zaten suçluluktan boynum büküldü..enişte bey de ya bu kadarı çok fazla diye sesini yükseltti..cevap vermedim hiç..sanki ben durumdan çok memnunum..kızkardeşimi üzmek istemiyorum ama tadım da kaçtı..yarın evime dönsem anlayacaklar,epey bozuldum çünkü..dönmesem artık kalmak ve bebeğe daha fazla zarar vermek istemiyorum..bir taraftan şu yaşımda fırçalanmak zoruma gitti..ne yapsam bilemedim hanımlar..
şimdi hatırlıyorum da kardeşimin ayağına da çay dökmüştü :) sobalıydı evimiz o soba kazaları malum.
3-5 olayla kızılması komik geldi bana o yüzden hele eniştenin laf etmesi.
Bende yegenlerimi gormek icin 18 saat yol gidiyorum. Tipki senin gibi bulanti ve bas agrisiyla. Ama gidiyorum. Enisteye kirilip da burda bu swkilde konusursan, tepki cekmen normal. Hem yegenler candan bir parcadir. Gozum gibi sakinirim ben. Ayni sey basima gelmis olsa, enistem, zaten onlara ne kadar duskun oldugumu bildiginden ses etmez. Cunku ondan cok benim canim yanar, o da bunu bilir. Bence enisteniz umursamaz oldugunuzu dusunmus o yuzden sesini yukseltmis.umurumda olmamak olur mu ? sırf onu görmek için 4 saat yol teptim ki,yol benim için korkunç bir eziyet.mide bulantısı ve baş ağrısı gırla..o üslup biraz kırgınlıktan..yoksa herşeyim o benim..
Bende yegenlerimi gormek icin 18 saat yol gidiyorum. Tipki senin gibi bulanti ve bas agrisiyla. Ama gidiyorum. Enisteye kirilip da burda bu swkilde konusursan, tepki cekmen normal. Hem yegenler candan bir parcadir. Gozum gibi sakinirim ben. Ayni sey basima gelmis olsa, enistem, zaten onlara ne kadar duskun oldugumu bildiginden ses etmez. Cunku ondan cok benim canim yanar, o da bunu bilir. Bence enisteniz umursamaz oldugunuzu dusunmus o yuzden sesini yukseltmis.
Herif madem sizi begenmiyor, kendi cocuguna kendi baksin bir zahmet.
yetişkin bir kadınım ben ..çocuk yaşta değilim ne yazık ki..ama siz 29 yaşındasınız o ise 16-17
yaş da biraz önemli
bir bebeğin hareketlerini hesap edemiyor, düşünemiyor olabilir yani
MissCherryBlossom bazen konuları böyle okuyorum okuyorum derken bir anda böyle tek cümlelik bir yorumunla karşılaşıyorum ve çok gülüyorum
yetişkin bir kadınım ben ..çocuk yaşta değilim ne yazık ki..
öyle,kapının dibine kadar gelmiş yavru,biri gelir de çarpar diye düşünse bi zahmet..yine de endişesini anlıyorum..ama onu anlamam kırgınlığıma mani olmuyor..saat 3 olacak hala ayaktayım :)Vallahi ben ciddiydim, ahkam kesecegine cocuguna goz kulak olsun. Cocuk dusup yuvarlanirken babasi nerdeymis ? Gelip surat asacagina kendi cocuguna bakiversin zahmet olmazsa.
estağfurullah ..:)önemli değil..aaa
ben karıştırmışım
eğitim durumu lise yazıp yaş yazmayınca
çooook özür dilerim
çok utandım vallahi
Vallahi ben ciddiydim, ahkam kesecegine cocuguna goz kulak olsun. Cocuk dusup yuvarlanirken babasi nerdeymis ? Gelip surat asacagina kendi cocuguna bakiversin zahmet olmazsa.
depresyon..Neden sıkıntılı dönemdesiniz ki?
Buna istinaden söylüyorum .Mesele dikkatsizlik tahmin edebilirdiniz çocuk kapının orda çarpabilir diye. Tabi herkes zaman zaman istemsiz kazalar yaşayabilir ona lafım yok.Ama bu çocuk daha küçük 3 yaşında 4 yaşında degil ki .Eniştenizin tabiride agır olmuş ben olsam bende çok mahcup olurdum.Babası o da ama o içgüdüyle azarlamıştır eşi yapsa eşinede kızabilir.yetişkin bir kadınım ben ..çocuk yaşta değilim ne yazık ki..
maalesef..bir de bana çok düşkün..görünce gözlerinin içi gülüyor..anne babasının elinden yemediğini benden yiyor..kuzucuk celladına aşık :)Cocugun basina gelmeyen kalmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?