enişte tarafından fırçalanmak

kafam kaç kere yarıldı, bacağım kırıldı, dizlerimin her birinde kaçar iz var bilmiyorum
aynen anneannemleyken oldu
ki o kadın bana "canını" verirdi
şimdi hatırlıyorum da kardeşimin ayağına da çay dökmüştü :) sobalıydı evimiz o soba kazaları malum.
3-5 olayla kızılması komik geldi bana o yüzden hele eniştenin laf etmesi.

Bencede evine dön. Belliki evde hareket halinde küçük çocuk varken dikkat li olmamıyorsun.

Enişteniz bir anlik korkuyla size oyle soylemistir insanin evladi olunca gozu hic bir sey gormez benim cocugum yok ama yigenlerim var bende tam tersiyim cocuklara bisey olunca kardeslerime cok kiziyorum neden dikkat etmiyorsun diye biriside cikip sanane beee cocuk benim degilmi demiyor

e madem amacın ablanın yükünü hafifletmek bebek konusunda da tecrübesiz ve sakar davrandığın aşikar. ille de yardımcı olacaksan bulaşık çamaşır işiyle uğraş bebekle ilgili konuları ablana bırak. ben olsam eniştenin yerinde bende kendimi tutamazdım heralde bu kadar üst üste gelse. tesadüften ziyade dikkatsizlik olduğunu düşünüp kızardım bende

şimdi hatırlıyorum da kardeşimin ayağına da çay dökmüştü :) sobalıydı evimiz o soba kazaları malum.
3-5 olayla kızılması komik geldi bana o yüzden hele eniştenin laf etmesi.

bizim de bir süre sobalıydı
devamlı sokakta oynardım, kadın yetişemezdi bana
sonra da anneanne şuram yarıldı, buram kanadı diye dönerdim eve

neyse, konuyu dağıtmayayım
3-5 olaya kızmaktan öte, kızcağız da lisede daha, daha önce hiç bebek tutmuş mudur bilmem

ve bence de birşey söylenecekse ablası söylesin

umurumda olmamak olur mu ? sırf onu görmek için 4 saat yol teptim ki,yol benim için korkunç bir eziyet.mide bulantısı ve baş ağrısı gırla..o üslup biraz kırgınlıktan..yoksa herşeyim o benim..
Bende yegenlerimi gormek icin 18 saat yol gidiyorum. Tipki senin gibi bulanti ve bas agrisiyla. Ama gidiyorum. Enisteye kirilip da burda bu swkilde konusursan, tepki cekmen normal. Hem yegenler candan bir parcadir. Gozum gibi sakinirim ben. Ayni sey basima gelmis olsa, enistem, zaten onlara ne kadar duskun oldugumu bildiginden ses etmez. Cunku ondan cok benim canim yanar, o da bunu bilir. Bence enisteniz umursamaz oldugunuzu dusunmus o yuzden sesini yukseltmis.

ama siz 29 yaşındasınız o ise 16-17
yaş da biraz önemli
bir bebeğin hareketlerini hesap edemiyor, düşünemiyor olabilir yani

MissCherryBlossom bazen konuları böyle okuyorum okuyorum derken bir anda böyle tek cümlelik bir yorumunla karşılaşıyorum ve çok gülüyorum

Vallahi ben ciddiydim, ahkam kesecegine cocuguna goz kulak olsun. Cocuk dusup yuvarlanirken babasi nerdeymis ? Gelip surat asacagina kendi cocuguna bakiversin zahmet olmazsa.

Vallahi ben ciddiydim, ahkam kesecegine cocuguna goz kulak olsun. Cocuk dusup yuvarlanirken babasi nerdeymis ? Gelip surat asacagina kendi cocuguna bakiversin zahmet olmazsa.
öyle,kapının dibine kadar gelmiş yavru,biri gelir de çarpar diye düşünse bi zahmet..yine de endişesini anlıyorum..ama onu anlamam kırgınlığıma mani olmuyor..saat 3 olacak hala ayaktayım :)

ciddi olduğunun farkındayım tabi
yazış şeklin yüzünden gülüyorum, kısa öz ve net, hani "dan" diye derler ya ondan işte
hoşuma gidiyor yani

yetişkin bir kadınım ben ..çocuk yaşta değilim ne yazık ki..
Buna istinaden söylüyorum .Mesele dikkatsizlik tahmin edebilirdiniz çocuk kapının orda çarpabilir diye. Tabi herkes zaman zaman istemsiz kazalar yaşayabilir ona lafım yok.Ama bu çocuk daha küçük 3 yaşında 4 yaşında degil ki .Eniştenizin tabiride agır olmuş ben olsam bende çok mahcup olurdum.Babası o da ama o içgüdüyle azarlamıştır eşi yapsa eşinede kızabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…