- 28 Şubat 2012
- 12.339
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.696
- 598
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Sığınma evine gidemem diyor oralarda iyi insanlar olmaz diyor
Cok dogru, sahip cikin kadina. Dayagimi yer otururum denecek durum bile yok, olum tehlikesi olusmus artik, cikarin kadini ordan. Enisteye de guzel bi sopa cekecek manyak baska bi akrabaniz varsa ona danisin, iki uc kere sopasini yesin bak nasil kolay bosaniyor. Dayak atan dayaga hazir olacak. Bu ne ya.siz neciliksiniz. anneniz kardeşi değilmi. nasıl yok gidecek yeri
Benim aklıma gelen yemeklerine gizlice antidepresan ya da sakinleştirici katmasi. Bunu yapip da fayda gören var mı? Çocuklardan biri bebek diğeri ortaokulda
Alkol alıyor mu bu enişten olacak öküz? Ondan mı böyle? yoksa durup dururken ne oluyor ona da kuduruyor?
o zaman kendi bilir. yesin datağı otursun. ay teyzeyede kızdım şimdiTeyzem de nuh der peygamber demez. Onun da psikolojisi bozuk galiba ki sağlıklı dusunemiyor. Anne babası vefat etti. Annemlerde kalmak istemez yük olduğunu düşünür. Off ne dolmaz çilesi varmış. Teyzemi kurtarmaliyim ama nasıl.
Enistenin yemeklerine sakinlestici karistirin. Bunu bi konuda okumustum ise yaramis galiba. Tabi dikkatli olmak lazim doktora danisilabilirKızlar enistem normal değil çok saldirgan. Teyzemle kavga ettiklerinde dovuyor . Kavgayi bişey bahane ederek cikariyormus. Bosansin demeyim bosanamiyor. Gidecek kimsesi yok, calismiyor da. Enistem zaten bosanmak istemiyor. Teyzem bosansa ya da polise gitse oldurur beni diyor. Ölünceye kadar kurtulamicam diyor. Ama ben teyzemin canına kiymasindan korkuyorum. Ne yapabilirim çıkmaz bir sokaktayiz sanki.
arkadaşlar heryolu söylediler neden kayde almiyorsunuz teyzen otursun ölümünü beklesin yapilacak bişiyokuyku hapı versin ara da sıra da ne adamlar var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?