eniştem kızkardeşimi sahiplenmiyor mu?

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
Eniştem evlilik öncesinde de tanış oldugumuz biri.normalde cok sosyal olmasına ragmen sosyal medyada hep tek basına cekilmiş fotolarını koyardı.ne aile fotosu ne arkadas.grupla cok foto koymaz.kızlardesimle nişanlandıgında da profiline fotolarını koydu.ama herkese acmadı.kıskanıyorum dedi.şimdi evliler.hiç dugun fotosu koymadı .2 yıl olacak evleneli gene hep kendi fotosu.sordum.sen karışma karımı herkese gostermek zorunda degilim.ben kıskanç adamım diyor.enişte bari durumunu evli diye guncelle diyorum.herkes zaten biliyor.facede belirtmeden evli oldugumu anlayamayacakmı tanıdıklarımız diyor. ayrıca benden hazzetmiyor.kızkardesini dolduruyorsun diyor.neymiş neden daha geniş eve cıkın demişim

Fotoğraf koymak sahiplenmek değildir. Belki siz sevginizi o şekilde gösteriyor, görüyorsunuzdur. Herkesin yapısı farklı.

Biraz kenara çekilin, ciddi konulardaki tavırlarına bakın.
Ayrıca benim de sosyal hesabımda eşimin fotosu az ve sadece arkadaşlar görecek şekilde. Evli de yazmıyor. Yani bunlar kıstas değil.

Ben sosyal medya hesabı kullanmıyorum. Eşim kullanıyor ama bir tane bile benim fotoğrafım yok. Niye yok diye hiç de merak etmedim ayrıca. Yani kişiliği de önemli ama sadece sosyal medyada aile fotoğrafı paylaşmamak hiçbir şey ispatlamaz. Ayrıca yaşadıkları evin büyüklüğü kendileri için yeterli mi değil mi karar verebilirler bence.

ablanız tesettürlü mü öyleyse bazı erkekler takıntı yapabiliyor ama keşke evli yazsaymış sosyal hesaplarına

Nispet yapan tipler gibi yapmak istememistir. Oh koca/hatun buldum gibisinden.
Bi arkadaş var feysbukta kiz evlensede kurtulsak diyorum
Ben x'in geliniyim, x sulalesinim ilk ve son geliniyim, ohhh ceyizlerimde geldi vs vs yeminle o kadar sıkıldım ki eşim olursa bir taneden fazla fotoğrafını koymıcam insanlara acı cektirmicem

Sahipleniyor tam tersi dediklerine göre. Ne kadar doğru bilinmez.. bana da tam aksi hemen evlenir evlenmez durumunu evli diye değiştirenler ilginç gelir.. herkes herşeyini birebir yayınlamak zorunda değil ki. Bu kadar da önemsemeyin sosyal medyayı. Somut birşey olmadığı sürece de ablanızı huzursuz etmeyin boş yere.

Facebook durumuna gore yargilaman hata.
Ben hersey pylasir eşim paylasmaz. Vs.
Bunlar farkli.
Ayrica esinin boy boy resimlerini atmamak istemesi gayet normal. Bu bir bakis açısı istek.

Genel olarak neler gozlemliyorsun? Hep beraber oldugunuzda? Kardesine iyi davraniyor mu? Aralarinda ciddi sorunnvar mi vs. Vs..
Sirf bu ise sorun edecek hic birsey yok. Adam sosyal medya hesabinda neler paylasip paylasmayacagini kimseye sormayacak.

Kiz kardesinizin face var mi? O paylasiyormu ikisinin resmini? Ve paylasiyorsa kocasi tepki veriyor mu?

bende adam haklı dıyenlerı anlayamadım yanı....bı kere tabıkı evlı yazacak adam evlı..ayrıca karımı kıskanıyorum hıkaye...bır tane koyarsın profıl resmı yaparsın herkes anlar evlı barklı olduğunu...ne oyle gızler gbı saklar gbı ...evlı olduğu yazmaz resımlerı acık degıl....ben olsam muhakkak işgıllenırım lakın işgıllenmesı gereken sız degılsınız kardesınız...o nasıl bu kadar rahat....

gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ?
13 senelik evliyim eşimin face de evli mi bekar mı yazıyor biliyorsam şu oturduğum yerden kalkmıyım

13 senelik evliyim eşimin face de evli mi bekar mı yazıyor biliyorsam şu oturduğum yerden kalkmıyım

gerçekten böyle düşünüyorum.....hadı yazmadı dıyelım esınız sızın bır tane dahı fotoğrafınızı koymadıysa....bence herkes böyle dusunmelı.....maalesef cok kotu bır zamandayız..hele hele sosyal medya....

olmadı işte bu keşke baksaydınız tamam eşinize güvenebilirsiniz ama yinede önemli bişey bu face ortamını bilmiyorsunuz bence bekra erkeklere günlük bir dünya msj geliyor yalnız

olmadı işte bu keşke baksaydınız tamam eşinize güvenebilirsiniz ama yinede önemli bişey bu face ortamını bilmiyorsunuz bence bekra erkeklere günlük bir dünya msj geliyor yalnız

Bekar kızlara kaç tane geliyordur?
Ona göre Hakkı'mı arayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…