eniştem kızkardeşimi sahiplenmiyor mu?

şimdi sırf merakımdan baktım ne yazıyor diye..
aile ve ilişkiler kısmında yazıyor sanırım dimi ben akraba olarak görünüyorum..
kendiminkine de baktım ben akraba bile yapmamışım onu

foto kısmına gelince bana gereksiz geliyor foto paylaşma olayı zaten..

Bir acigini gormedim enistemin.sadece sirf kendi fotosunu koymasi garip geliyor
Kizkardesim umursamiyor.reelde beraberiz bu sanala yansimak zorunda değil ,face onun face adresi ne isterse onu yuklesin banane diyor

Benim eşimde sosyal medyada benim fotomu koymaz çokta lazım değil zaten. Herkesin eşinin fotolarını görmesini istemiyodur belki herkesin kendi tercihi. Geniş eve çıkın demenizde ayrı bi garip geldi. Kardeşiniz evlenmiş artık. Ciddi bir sorun olmadğı sürece oturduğu evin genişliğine kadar neden müdahale edilir insanlara bilmiyorum.

Kizkardesim umursamiyor.reelde beraberiz bu sanala yansimak zorunda değil ,face onun face adresi ne isterse onu yuklesin banane diyor
Kız kardeşiniz mantıklı ve sağduyulu biriymiş aynı zamanda özgüven sahibi tebrik ederim.

Yalnız bu adamın aldattığı na ve ya baska bir şeye kistas olamaz
söyle örnek vereyim
facebook tan bir mesaj gelmisti bana tanışma mesaji
adamın profilini bir görseniz baştan aşağı karısı ve çocuklarının fotoğrafı var
her yerde karısına şiirler
o kadar evli görünüyor ki
ama bu durum onun sapıklık ve Ahlaksızlık yapmasına engel olmamış gördüğünuz gibi

Bize sormussun. Kendin vermissin cevabi.
Alan memnun satan memnun.

Benim ablamlarlada esime kizardi benim resmimi facede koydu diye. :))) düğün resimlerinde sacim acikti. Onu koydu diye kizmisti. Annemde ablama kizdi. Karisma sen ne yapcan diye.
:)))

Ya bazen herdeye karismamak gerek, onemli birsey olur karisirsin (karisilmalida bence) ama busefer derlerki ablasi yapti zaten herseye karisiyordu. O gaz vermistir derler kabak senin basinda patlar.

E yani anlattiklarina bakilirsa senden hoslanmamasi gayet normal. Sen niye bu kadar burnunu sokuyorsun onu anlamadim? Ortada seni ilgilendiren bir olay yokki canim ya. Fazla bulasma derim.

Benim de eşim birlikte resmimizi profil yapmadı.Hmm aldatılıyor muyum yani
Karı koca arasına neden giriyorsunuz böyle eften püften meselelerle

yalnız enişteye böyle karışıyor irdeliyorsanız eşinize naparsınız kim bilir.

benm eşimde benm resmimi koymuyor kıskanıyor . şfresi bnde war hçbi durum olmadı şmdiye kadar.. bunlar normal şeyler. bnce siz eniştenize kafayı takmışınz sorun arıyosunuz. ew meselesi olsn başka mesele olsn bırakın eşiyle halletsin siz karışmayın bnce.

Fazla karisiyorsun bu konuda sana hesap verecek degil ablan supheleniyorsa sorgular. Hele daha genis eve gecin bilmem ne demeniz.. adam sanane isine bak dese haklı yani

Ben hic inanmam;yok kiskaniyorum v.s durumun da evli bile yazmiyormus.Mutlaka altindan birsey cikacaktir.Karisini ;yuvasini seven adam;disarda arayista olmayan adam mutlaka aile resmini koyuyor ve evli oldugunu herkese belirtiyor.

Ben hic inanmam;yok kiskaniyorum v.s durumun da evli bile yazmiyormus.Mutlaka altindan birsey cikacaktir.Karisini ;yuvasini seven adam;disarda arayista olmayan adam mutlaka aile resmini koyuyor ve evli oldugunu herkese belirtiyor.
Genellemenin gözünü çıkardınız ama.. Kesinlikle doğrı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…