- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi lilith2013
-
ben face kullanmam abiminki arada kullanıyorum ordan biliyorumBekar kızlara kaç tane geliyordur?
Ona göre Hakkı'mı arayacağım
gerçekten böyle düşünüyorum.....hadı yazmadı dıyelım esınız sızın bır tane dahı fotoğrafınızı koymadıysa....bence herkes böyle dusunmelı.....maalesef cok kotu bır zamandayız..hele hele sosyal medya....
Kız kardeşiniz mantıklı ve sağduyulu biriymiş aynı zamanda özgüven sahibi tebrik ederim.Bir acigini gormedim enistemin.sadece sirf kendi fotosunu koymasi garip geliyor
Kizkardesim umursamiyor.reelde beraberiz bu sanala yansimak zorunda değil ,face onun face adresi ne isterse onu yuklesin banane diyor
Bize sormussun. Kendin vermissin cevabi.Bir acigini gormedim enistemin.sadece sirf kendi fotosunu koymasi garip geliyor
Kizkardesim umursamiyor.reelde beraberiz bu sanala yansimak zorunda değil ,face onun face adresi ne isterse onu yuklesin banane diyor
Genellemenin gözünü çıkardınız ama.. Kesinlikle doğrı değilBen hic inanmam;yok kiskaniyorum v.s durumun da evli bile yazmiyormus.Mutlaka altindan birsey cikacaktir.Karisini ;yuvasini seven adam;disarda arayista olmayan adam mutlaka aile resmini koyuyor ve evli oldugunu herkese belirtiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?