- 7 Aralık 2015
- 977
- 1.127
- 113
- Konu Sahibi lilith2013
-
İnsanları rahat bırakın. Enişteniz sizden hazzetmemekte haklı. İnsanlara bu şekilde karışmaya hakkınız yok. Size ne fotoğraftan, size ne oturdukları evden. Gören de eniştenizle siz nikahlandınız sanacak.Eniştem evlilik öncesinde de tanış oldugumuz biri.normalde cok sosyal olmasına ragmen sosyal medyada hep tek basına cekilmiş fotolarını koyardı.ne aile fotosu ne arkadas.grupla cok foto koymaz.kızlardesimle nişanlandıgında da profiline fotolarını koydu.ama herkese acmadı.kıskanıyorum dedi.şimdi evliler.hiç dugun fotosu koymadı .2 yıl olacak evleneli gene hep kendi fotosu.sordum.sen karışma karımı herkese gostermek zorunda degilim.ben kıskanç adamım diyor.enişte bari durumunu evli diye guncelle diyorum.herkes zaten biliyor.facede belirtmeden evli oldugumu anlayamayacakmı tanıdıklarımız diyor. ayrıca benden hazzetmiyor.kızkardesini dolduruyorsun diyor.neymiş neden daha geniş eve cıkın demişim
kardeşiniz rahatsız değilse durumdan size susmak düşerEniştem evlilik öncesinde de tanış oldugumuz biri.normalde cok sosyal olmasına ragmen sosyal medyada hep tek basına cekilmiş fotolarını koyardı.ne aile fotosu ne arkadas.grupla cok foto koymaz.kızlardesimle nişanlandıgında da profiline fotolarını koydu.ama herkese acmadı.kıskanıyorum dedi.şimdi evliler.hiç dugun fotosu koymadı .2 yıl olacak evleneli gene hep kendi fotosu.sordum.sen karışma karımı herkese gostermek zorunda degilim.ben kıskanç adamım diyor.enişte bari durumunu evli diye guncelle diyorum.herkes zaten biliyor.facede belirtmeden evli oldugumu anlayamayacakmı tanıdıklarımız diyor. ayrıca benden hazzetmiyor.kızkardesini dolduruyorsun diyor.neymiş neden daha geniş eve cıkın demişim
Eniştem evlilik öncesinde de tanış oldugumuz biri.normalde cok sosyal olmasına ragmen sosyal medyada hep tek basına cekilmiş fotolarını koyardı.ne aile fotosu ne arkadas.grupla cok foto koymaz.kızlardesimle nişanlandıgında da profiline fotolarını koydu.ama herkese acmadı.kıskanıyorum dedi.şimdi evliler.hiç dugun fotosu koymadı .2 yıl olacak evleneli gene hep kendi fotosu.sordum.sen karışma karımı herkese gostermek zorunda degilim.ben kıskanç adamım diyor.enişte bari durumunu evli diye guncelle diyorum.herkes zaten biliyor.facede belirtmeden evli oldugumu anlayamayacakmı tanıdıklarımız diyor. ayrıca benden hazzetmiyor.kızkardesini dolduruyorsun diyor.neymiş neden daha geniş eve cıkın demişim
Ben yıllardır anlamıyorum zaten bu olayı dünya da ki her insanın ulaşabildiği bir yere neden sürekli foto koyup ne yediklerini hangi okuldan mezun olduklarını nerde yaşadıklarını vs vs lerini yazarlar koyarlar. Çok saçma sonra birde özel hayat savunması yaparlar özel mi?????????????Size ne ? Adam hakli. Benim esimde sevmez sosyal medya, hicbiryerede koymaz fotolarimizi. Simdilerde millet ne merakli hayatini herkese gostere gostere yasamaya mahremiyet diyer birsey kalmadi bunu birde mecburiyet gibi gosteriyorsunuz ya asil o ilginc.
Karismayin kardesiniz ve kocasi arasindaki seyler bunlar az daha devam ederseniz sizin yuzunuzden kavga edecekler bence.
Afedersinde sanane onların evinden yaşamlarından duygularından evlerinin büyük veya küçük olduğundan hiç haz etmediğim kadın tipi...Eniştem evlilik öncesinde de tanış oldugumuz biri.normalde cok sosyal olmasına ragmen sosyal medyada hep tek basına cekilmiş fotolarını koyardı.ne aile fotosu ne arkadas.grupla cok foto koymaz.kızlardesimle nişanlandıgında da profiline fotolarını koydu.ama herkese acmadı.kıskanıyorum dedi.şimdi evliler.hiç dugun fotosu koymadı .2 yıl olacak evleneli gene hep kendi fotosu.sordum.sen karışma karımı herkese gostermek zorunda degilim.ben kıskanç adamım diyor.enişte bari durumunu evli diye guncelle diyorum.herkes zaten biliyor.facede belirtmeden evli oldugumu anlayamayacakmı tanıdıklarımız diyor. ayrıca benden hazzetmiyor.kızkardesini dolduruyorsun diyor.neymiş neden daha geniş eve cıkın demişim
Eniştem evlilik öncesinde de tanış oldugumuz biri.normalde cok sosyal olmasına ragmen sosyal medyada hep tek basına cekilmiş fotolarını koyardı.ne aile fotosu ne arkadas.grupla cok foto koymaz.kızlardesimle nişanlandıgında da profiline fotolarını koydu.ama herkese acmadı.kıskanıyorum dedi.şimdi evliler.hiç dugun fotosu koymadı .2 yıl olacak evleneli gene hep kendi fotosu.sordum.sen karışma karımı herkese gostermek zorunda degilim.ben kıskanç adamım diyor.enişte bari durumunu evli diye guncelle diyorum.herkes zaten biliyor.facede belirtmeden evli oldugumu anlayamayacakmı tanıdıklarımız diyor. ayrıca benden hazzetmiyor.kızkardesini dolduruyorsun diyor.neymiş neden daha geniş eve cıkın demişim
Agzina sağlık eniste.sordum.sen karışma karımı herkese gostermek zorunda degilim.
Şöyle bir şey paylasti en sonunda garibim ;
Hiçbir fotografimda yoksun ama canimdasin.ozumdesin.ruhumdasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?