eniştem kızkardeşimi sahiplenmiyor mu?

bu ikisinin arasında birşey. seni ilgilendirmez. kaldı ki sana neden fotoğrafın yok yada durumunu evli yap deme hakkını da vermez bence.

İnsanları rahat bırakın. Enişteniz sizden hazzetmemekte haklı. İnsanlara bu şekilde karışmaya hakkınız yok. Size ne fotoğraftan, size ne oturdukları evden. Gören de eniştenizle siz nikahlandınız sanacak.

siz niye olarak bu kadar müdahilsiniz? kızkardeşiniz düşünemiyor mu sizin düşündüklerinizi? bırakın kendi hallerinde yaşassınlar. sinir oldum valla.

Eşiyle foto paylaşmıyor ama kendisinin her yerde bol bol fotosunu paylaşıyor ve evli de yazmıyorsa bence sıkıntı
Kendi de çok paylaşımcı değilse sorun yok
Benim facebookumda da eşimin fotosu yok,beraber tek fotomuz yok,benim arkadaşlarla toplu fotolar var sadece çünkü hayatımı çok paylaşmayı sevmiyorum.Oğlumun da fotosu bir iki tane belki var.

kardeşiniz rahatsız değilse durumdan size susmak düşer

size ne ki?
ben de yüzük takmıyorum mesela, görümce falan bir laf edecek olsa çok garipserim.

Valla okudum ve iç sesim haykırdı SANA NE ???????
Bu seni hiç bi hiç ilgilendirmez ablan ve eşi arasındadır. Benimde eşimin kardeşi bu kadar hayatımıza burnunu soksa bende kendisinden hiç hazzetmem. Ada'm haklı yani seni sevmemekte. hayatınız sosyal medya olmuş üstelik neden foto yok neden evli yazmıyor. Ya Sana ne ????

O zaman kendi fotolarını da koymayacak arkadaşım kendisi kamuya açık mı yani bu ne pişkinlik

Size ne ? Adam hakli. Benim esimde sevmez sosyal medya, hicbiryerede koymaz fotolarimizi. Simdilerde millet ne merakli hayatini herkese gostere gostere yasamaya mahremiyet diyer birsey kalmadi bunu birde mecburiyet gibi gosteriyorsunuz ya asil o ilginc.
Karismayin kardesiniz ve kocasi arasindaki seyler bunlar az daha devam ederseniz sizin yuzunuzden kavga edecekler bence.

Ben yıllardır anlamıyorum zaten bu olayı dünya da ki her insanın ulaşabildiği bir yere neden sürekli foto koyup ne yediklerini hangi okuldan mezun olduklarını nerde yaşadıklarını vs vs lerini yazarlar koyarlar. Çok saçma sonra birde özel hayat savunması yaparlar özel mi?????????????

Yok canım benim sen abartıyosun bence bırak kardeşinle halletsinler bişey olur senden bilir enişten senin doldurduğunu zanneder hem her yerde mıç mıç foto aşk sözleri çok da gerçeği yansıtmaz bence insanların gözüne sokarak mutlu olunmaz

Afedersinde sanane onların evinden yaşamlarından duygularından evlerinin büyük veya küçük olduğundan hiç haz etmediğim kadın tipi...

Bence kari koca arasina girilmez,siz mudahale edemezsiniz,sozle baski yapamazsiniz,yoksa onlrinda arasini acmis olursunuz

Bence de enisten herşeye karistigin için senden hazetmiodur..bırakın insanları kendi hallerinehem faceye fotosunu koyunca sahiplenmis mi olacak.allahim ne kadar saçma

kızkardeşiniz durumdan rahatsızsa o konuşabilir. onun adına sizin böyle küçük bir konu için konuşmanız hoş olmamış. hani aldatma vs bişi olur müdahale edilir de. gereksiz karışmıssınız bence. bende koymam eşimle fotomu.. kendi fotomu bile nadiren koyarım. bunlar gösterge değil. herkes için aynı derecede önemli değil sosyal medya

sevgili konu sahibi,

ne denli bos seylerde mana aradigimizi birkez daha ispatlar oldu bu konunuz.

enisteniz son derece hakli, kendi obsesyonunuzu kardesinize empoze etmeniz hic hos degil. sizin basit bir serzenis olarak soyledikleriniz, o kizcagizda travma dahi yaratabilir. size ne ilgilendiriyor nasil bir evde oturduklari, sosyal medyalarini ne sekilde kullandiklari?

insanlara huzur verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…