eniştem kızkardeşimi sahiplenmiyor mu?

Yüksek oranda Haklı olduğunuza inanıyorum.keşke tecrübe edip üzülmeseydiniz de tespitiniz tamamen yanlış olsaydı...
sosyal medya kullanmayı pek sevmeyen sosyal medyada pek aktif olmayanlar da var. Benim eşim bir fotoğraf paylaşmaya karar verene kadar günlerce düşünür, çok ciddiye alır. O yüzden profil fotoğrafı değiştirmek onun için zor bir iştir ve son profil resmi bizim düğünden önce , iki yıl önce.
Böyle örnekler de var. O yüzden karşı çıktım.

O kadar gizemliyse bir halt karıştırdığını düşünürüm. Ne demek herkes evli oldugumu biliyor. Herkes biliyorsa yazarsın, eşini göstermek istemiyorsan da birlikte uzaktan foto koyarsın, bunda ne sorun olabilir?

Önemli olan ablanızın bu konuda ne düşündüğü ve eniştenizin ablanıza karşı davranışları. Sorun yoksa dert etmeyebilirsiniz.

Sizin başka işiniz yok mu ki elalemin facebook hesaplarına kadar karıştırıp sorun çıkarıyorsunuz? Size ne canım milletin oturduğu evin boyutundan, kıytırık facebooktaki medeni halinden? Bunları kendi arasında sorun etmeyen bir çiftin arasına dışarıdan 3. bir kişi olarak girip onların arasında huzursuzluk çıkarmaya uğraşarak kendi kendinizi çirkin bir pozisyona düşürmüşsünüz. Enişte sizden hazetmemekte haklı. Devam ederseniz haklı olarak çok kötü bir şekilde susturulabilirsiniz, haberiniz olsun. O yüzden başkasının evliliğine, ilişkisine burnunuzu sokup insanların sabrını sınamayın bence. Sizi ilgilendiren bir şey yok. Ek olarak kardeşinizdeki güvenden ders almaya bakın, kadını kendinize benzetmeye çalışacağınıza.

Bazı çapkınlar ya geçmişlerindeki kişi duymasın diye, ya da yeni ilgi duydukları kişiler bilmesin diye yapıyor bunu.

Ya da eşinin görüntüsünden çok hoşlanmıyor olabilir.

Aktif olarak kullanıyorsa, kimse kusura bakmasın ama medeni halini değiştirmek zorunda.

Bunun ardında iyi niyet olduğuna inanmıyorum..

Bende eşimde sosyal medyanın hiçbirini kullanmayız.eşim çok kıskanç biri değildir ama mesela benimle olan fotosunu watsap profili yapmıyo zaten işi gereği çok fazla kişide numarası var.herkesin görmesini istemem kıskanırım diyo.belki eniştenizde kıskanıyodur.

seni ilgilendiren kısmı anlamadım ben? ablan dilsiz mi? ha yok değilse hiç karışma sorma etme yarın bir gün o iki tatlı lafla ablanı ikna eder kötü sen olursun ablan gelir niye karışıyorsun der götürürsün gününü

seni ilgilendiren kısmı anlamadım ben? ablan dilsiz mi? ha yok değilse hiç karışma sorma etme yarın bir gün o iki tatlı lafla ablanı ikna eder kötü sen olursun ablan gelir niye karışıyorsun der görürsün gününü

seni ilgilendiren kısmı anlamadım ben? ablan dilsiz mi? ha yok değilse hiç karışma sorma etme yarın bir gün o iki tatlı lafla ablanı ikna eder kötü sen olursun ablan gelir niye karışıyorsun der görürsün gününü

Benim de hiç resmim yoktur eşimin face sayfasında, asla koymaz aynı sebepten ötürü. Ama evli yazıyor, yazmasa kızardım ben de sizin gibi, hakkınızı yiyemem de yine de siz karışmayın, bu özel bir konu. Adam karısının resmini herkesin görmesini istemeyebilir, sizin ablanızsa onun da karısı. Millet niye baksın karımın resmine der, ne diyebilirsiniz ki? Ayrıca ev konusu da saçma olmuş, ev, eşya, alma satma, yaşayış tarzı gibi konulara karışamazsınız. Herkesin kendi bütçesi, kendi hayatı. Bu kadar herşeye dahil olmayın, adam tutar birşey söyler bu sefer, kaldıramazsınız.

Eşimin facebook hesabında hiç fotomuz yok. beni bırakın kızımın bile fotosunu paylaşmaz hiç. profilinde evli yazıyor mu bakmak bile aklıma gelmedi şimdiye kadar :) yani gerçekten zaman geçtikçe garipleşiyoruz millet olarak. bir erkek eşinin fotolarını paylaşmak istemeyebilir bunda da kendince haklı nedenleri olabilir. bunu irdelemek sorgulamak gerçekten bana çok komik geldi. size tavsiyem insanların evliliklerine çok fazla müdahale etmeyin.

Iyi de adam eskiden de paylaşmamış

Yani annesi ile boy boy resmi var da eşi ile yok değil ki

Biraz geri durun belki de her şeye karışıyor ama fark etmiyorsunuzdur zira bu düşünceniz makul değil mesela

Bu arada buraya da yazdım eşimin yıllarca iş yaptığı insanlar evli olduğunu bilmez ki birlikte çalışıyoruz

eşim sosyal mdya kullanmaz. benimde facebookta eşimle tek fotoğrafım yok ama eşimi seviyorum kriteriniz yanlış öncelikle... ve onlar evli karışmanız hoş değil bunu isterse kardeşiniz dile getirir sizin dillendirmenize hiç gerek yok.

Sahiplenmek derken? Ablaniz kedi yavrusu mu?
Ya bir de bizim gibi az gelismis toplumlarda su sosyal medya yasak olmali, o kadar cok bel baglandi ki artik gina geldi, yok sen foto koymadin yok iliski turunu degistirmedin ,yok evlendin soyadini guncellemedin zirt virt bu ne yaaa

Enişten olsam kendi resmimide kaldırır sorunu çözerdim.

Ya bırakın artık şu çiftlere karışmayı ya.
Sahiplenmese bile seni ne ilgilendirir ki, ablan düşünsün. Bu onların sorunu

bu eniştelerin evin insanı gibi sahiplenilip de herşeyine karışılmasına bir türlü anlam veremiyorum. aynısını bazen kardeşim de benim nişanlıma yapıyor, sinirden deli oluyorum.
eşiniz değil, abiniz değil, size ne sosyal medyadaki fotoğraflarından. ablanız ya da kardeşiniz her neyse o rahatsız olursa söyler zaten. ikisinin arasında bişeydir. kendi kendinizi doldurduğunuz gibi eminim ablanız/kardeşinize de bunları söylüyorsunuzdur da ne gerek var? diyelim size hak verdi huzurları bozuldu, mutlu mu olacaksınız? çok ufak şeyler bunlar, genel olarak kendi hayatınızda da bunlara takılıyorsanız erken yaşlanırsınız.

Beni sadece evli oldugunu yazmamasi dusundurdu.
Onun disinda foto koymamasi normal.
Yani ben de dugun fotosu koymadim. Esim de koymadi. Gerek de yok bence zaten.

Ben 8 yıllık evliyim. İşi dolayısıyla face deki arkadaşlarının hepsi erkek. Çocukların resmini koyar benim hiç resmim yoktur orda. Evli yazar durumu face de.

Benim facede de eşimin yoktur. İstemiyor çünkü. Gerçi resim çektirmeyi bile sevmez.

Neyse face ye resim koyup koymamak kişinin kendi bileceği iştir. Sizin düşünceniz yanlış geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…