enistem ve gorumcemden inciler

tesekkurler cvp icin aslinda yumusak basli degilimdir ben ama sadece kilomdan bahsedilmemesi adina susup oturmayi tercih ettm anladimki bu daha kotu sebeblere vesile oldu burda hata yaptim ben yoksa basta tavrimi koysaydim boyle olmazdi kesinlikle allahacok sukur dunyalar tatlisi biroglum var ve bu eniste birgun ogluma caktirmadan bi laf sarfetti agzina tukurmedigim kaldi birkaldiki esimin henuz haberi bile yok bu konudan yoksa sonuclarina katlanmak zorunda kalirdi tamam birdaha oymus oglumun hic konusu acilmadi yaaa bu adam sirf bu cenesi yuzunden diger bir enistem tarafindan nerdeyse olduruluyordu ama iste uslanmiyo adam naparsa yapilsin bende ayni fikirdeyim ama isin sonugorumcemde bitiyo cunku demekki gorumcem onu susturmuyo uyarmiyoki benim mahremime kadar dil uzatabiliyo benim sinirlendigim nokta bu

haklısın görümcenin uyarması gerekir bu tip durumlarda kadın fren olmalı kocasına
susmamakta fayda var o zaman
bi adam neden kendini bu kadar rezil eder hayret bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…