enistem ve gorumcemden inciler

tubaseyma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
515
4
118
Yozgat
gunaydin herkese moralim cok bozuk benim malum esimin kendi tarafiyla sorunlar yasadigimi size daha oncede bahsetmistim tek bir kisiyle iyiydim oda en kucuk gorumcem her defasinda bana kilomla ilgili moralimi bozcak seyler soyluyodu cok kilolusun dikkat et sen daha kilo vermiycekmisin ne zaman basliycan diyete vb bir suru benim moralimi bozcak seyler tamam dogrudur kiloluyum 25 kilo fazlam var suanda kabul ediyorum ama daha esimden birkere bile duymadim ben boyle seyleri onun bukadar cokbaski yaparak soylemesi normalmi eskiden cok kokos suslu bisydim son bir yildir evde surekli esofmanlarla takiliyorum ya usengeclik diyin yadarahatlik bende anlaamdim sevmiyorumda bu halimi ama bunlari yapmaktanda kendimi alikoyamadim en son dun aksam evlerine gittik gorumcem dogum yapti bebek gormeye esi yani enistem ne dese begenirsiniz ustelik kendi tarafida vardi tubaseyma x de senin gibi sisti esitlendiniz dedi ben bakakaldim oylece kari koca guluyolar deli gibi demekki ikisi benim arkamadan habire bu konuyu konusuyolar adam bide cok patavatsiz agzindan cikiverdi bir anda esim bozuldu sonra dediki tuba asla x gibi olamaz x bi aldimi 35kilo birden aliyo tuba yetisemez ona dedi bu sefer onlar bozuldu saolsun orda beni korudu ama moralimi duzeltmeye yetmedi neyse ilk soku atlattim mutfaga gectik biz bebegi emzirmek icin bana nedese begenirsiniz gorumcem kusura bakmayin biraz acik olacaak ama baska turlu nasil denilir bilemedim(tuba benim goguslerimde seninkiler gibi cirkinlesti)aaaaaa ben kaldim gene bende sizin kari koca hic isiniz gucunuz yokta hep benim orami buramimi ckistiriyosunuz dedim )yooo falan dedi bi cay ictik gonlum kirgin bisekilde kalktim gittim eve moralim cok bozuk yahu hic boyle asagilanmamistim ben kilo aldim alali donuyo bu muhabbetler bende de oyle bir huy var cok hirsli biri olmama ragmen boyle moraal bozucu seylerde ne hirs nerekabet bitiyo bende uzun bi sure gitmem evlerine ama oyle bi seyyapiyimki agizlari kesilsin kilo vermek istiyorum bu gorumcem dis gorunuse cok onem veren acaip hirsli birkadin her dogumda 35kilo aliyo ama hepsinide geri veriyo bende oyle olmaliyim akil verin bana nolur bide bu tur insanlar (enistem ve gorumcemden bahsediyorum )nasil agizlarini kapatabilirim egolari cok yuksek cunku sizden fikir bekliyorum

Canım enişten ve görümcen patavatsız belli ki kafaya takma ,mesafe koymaktan başka hiç bir şey yapılamıyor malesef ama görümcenle yalnızken bu konuda çok hassas olduğunu şaka bile yapılmasına tahammül edemeyeceğini belirt belki biraz insancıl yanları varsa duyarlı davranabilirler,ama benim sana tavsiyem başkaları için değil kendin için ,sağlığın için kilo versen iyi olur bunun için hırs yapabilirsin ,sevgiler......

Birşey demenize gerek yok.
Sürekli neşeli olun. Söylediklerine gülüp geçin yeter.
Onların sizi incitmesine izin vermeyin.
Belli etmeyin kırgınlığınızı.
Başaramadıklarını görünce susacaklardır.
Hatta onlardan önce siz davranın kilonuzla dalga geçin.

Ay nasil insanlar bunlar ya. Patavatsizlar. Cok sinirlendim. Canim kesinlikle soguk dur ya da esin/sen ozellikle gorumcene rahatsiz oldugunu soyleyin.

tesekkurler cvbin icin enistem patavatsizdir ama gorumcem bilerek soyluyo kaldiki kendine hic ozeelestiri yapmayan biri onunda gorumceleri daima onladalga gecerler guzel kadin simdi allahi var ama niye kendi gorumcelerinin yaptigini banada yapiyoki defalarca soyledim kibar kibar henuz kilo veremk istemedigimi ama ne zaman oglum biraz buyudu iyice basladi yahu dalga gecer sekilde soyluyo isin garibi demekki kocasiyla beni cekistiriyolar durmadaan kayinpederim bile arkamadan ne kadar kilo almis cirkinlesmis demis bunuda bana daha hastanede yatarken sevgili gorumcem soyleemisti (hiccc o halde soylenilirmi allaah askina henuz yeni dogum yapmis birine ) kayinpederim soylediyse neden oda bana soyluyoki psikolojimi bozdu iyice

Kimse için değil kendin için vermelisin kilolarını,sağlığın için.
25 kg fazlalık sağlıklı değil arkadaşım,bi diyetisyenle görüş bence.

yok fazlaliklarimi bende biliyorum gitcem diyetisyene ama bu kilolarimin iki yabanci insan tarafindan bana busekilde denmesi ne biliyim cokkk moralimi bozuyo yahu isleri gucleri yokta demekki hep oramdan buramdan konusuluyo

merhaba sizin dediklerinizi hep yaptim kendimledalga gectim asla kirginligimi belli etmedim hep gulerek cvpverdim ama yok ben ps ettim onlar etmedi uzuluyorum artikkk

yok fazlaliklarimi bende biliyorum gitcem diyetisyene ama bu kilolarimin iki yabanci insan tarafindan bana busekilde denmesi ne biliyim cokkk moralimi bozuyo yahu isleri gucleri yokta demekki hep oramdan buramdan konusuluyo

Bak şöyle düşün,belki de böyle davranmaları iyi oldu.
Seni hırslandırdı söyledikleri şeyler ve diyetisyen fikrini düşünmeye başladın.
Alınganlığı bırak kenara...git diyetisyene ver paşalar gibi kilolarını,sonra geç karşılarına sen geç dalganı

Ay nasil insanlar bunlar ya. Patavatsizlar. Cok sinirlendim. Canim kesinlikle soguk dur ya da esin/sen ozellikle gorumcene rahatsiz oldugunu soyleyin.

merhaba esim zaten pek haz etmez ikisinden uzunca birsure gitmemistik ama iste dogum yapinca gittik ben zorla goturdum hatta esimi oturmasaydik iyiydi esimde oan saolsun beni korudu ama bana gene diyolar bir ise yaramiyorki ya gecensene enistemin bu hareketlerinden diger bir enistem simdi kavgalilr konusmuyolar ama adam genede uslanmiyo birinin bacagina takilir birinin kolunatakilir sanki kendisi kusursuz isin ilginctarafi nebiliyomusunz enistemiz bu aile icindeki seyleri diger arkadaslarinaanlatiyo yani dedikodu yapiyo ondan cekiniyorum ben tanimadigim insanlarin masalarinda dedikodu mmalzemesi oluyorum diye

merhaba sizin dediklerinizi hep yaptim kendimledalga gectim asla kirginligimi belli etmedim hep gulerek cvpverdim ama yok ben ps ettim onlar etmedi uzuluyorum artikkk

Bende de var fazla kilolardan.
Çok ileri gidenlere neden bu kadar kilo takıntınız var anlayamıyorum diyorum.
Ama gerilebilir ortalık. Sonuçta aile.

ben hirslandim hirslanmasina ama gorumcem nededi biliyomusunuz kilolari verdikten sonra birde hertarafin sarkacak onlari nasil yok etceksin diye bir kahkaha patlatti yahu bu kdin sirf sarkinti olmasin diye bicak altina yatcak yazin ben kurtulamam ki bunun dilinden bambaska bisiy bu

Bende de var fazla kilolardan.
Çok ileri gidenlere neden bu kadar kilo takıntınız var anlayamıyorum diyorum.
Ama gerilebilir ortalık. Sonuçta aile.

deim ben bunu sen komplekslisin dedim cok kiloyu takiyosun dedim bana verdigi cvp su yatalak olsam bile kilo almam ben musade etmem diyo

karı -koca bu kadar mı patavatsız olurlar !

hele erkeklerin bayanların giyimine kilosuna laf söylemesine anlam veremiyorum. sanane yahu elalemin kıçına basına mı bakıyorsun

görümcen de göğüslerim seninki gibi çirkinleşti demiş ya pes.. deseydin "nerden gördün mememi" diye

kilonu da sağlığın için ver arkadaşım...
sert bir tavırla da hoşlanmadığını belirt. hele dış kapının mandalı olan görümcenin eşine.!

Son düzenleme:

Sarkan yerleri sana veririm dersin tövbe tövbe.
Artık zor diye bişey yok,diyet ile birlikte spor da yaparsan sarkma olmaz.

deim ben bunu sen komplekslisin dedim cok kiloyu takiyosun dedim bana verdigi cvp su yatalak olsam bile kilo almam ben musade etmem diyo

Bu çok kötü bir takıntı rahatsız , huzursuz etmiyor mu seni.
Bunu takıntı etmek çok zor olmalı deyin siz de..

yeminederim psikolojik olarak cokerttiler beni hepsini gectim niye insanlar birbirlerinin kiosunatakarki vallahii hic umrumdabile olmazkim ne kadar almis nekadar vermis adam bizi cekemiyo hadi anlarim oyle biri zaten sulalede bu insandan herkess illallah dedi ama adama gore acik sozluluk simdi herkes kus onlarla gorumcemin dogumuna kimse gitmedi bizden birde diger kardesinden baska bende okadar isimi gucumubiraktim gittim yemek yaptim cocuklarini yikadim dusunun sirf uzulmesineksiklik hissetmesin diye ama bumuydu yani benim alacak oldugum ovgu

Bu çok kötü bir takıntı rahatsız , huzursuz etmiyor mu seni.
Bunu takıntı etmek çok zor olmalı deyin siz de..

agzima tikiyo lafi onagore bir kadin asla kilolu olmamaliymis kadin su iki yilda 3 cocuktan toplamda 100kg aldi ve verdi ama sacindatel kalmadi vitaminsizlikten haberi yok coktu ama onagore normal bunlar bidediger kardesleriylearasi iyi degil bide gorumceleride ugrasiyo diyevallahi kalbini kirmak istemiyorum yoksa konusturtmam ben bukadarda iste iyilikten maraz dogar dusuncesi tam benim su halime uyuyo

sarkıntılarımla yer çekimine meydan okucam de

niye bu kadar yüzgöz oldunuz ki görümcenizle:44::44: sınırı koyun artık bence.

ayrıca ne kilolular var 25 kiloyu gayet de güzel verirsiniz. sporla da fıstık gibi sıkılaşırsın bıçak altına yatmaya gerek yok.

Sarkan yerleri sana veririm dersin tövbe tövbe.
Artık zor diye bişey yok,diyet ile birlikte spor da yaparsan sarkma olmaz.

ben yapcam diyet kararimi verdim ama nasil yapcam iste o var pes etmem baslarsam illaki yaparim ama iste bendede baslayacak g...T yok suan off sikistim kaldim vallahi kendimde bunlari duya duyaumursamaz oldum yuzsuzlestim kendimede sasiyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…